cea mai trista reclama de mediu
Scris 12 December 2008 - 10:58 AM
Cea mai trista reclama de mediu
sursa green-report
O organizatie non-profit din Portugalia care are ca scop cresterea gradului de constientizare asupra probelemelor de mediu si organizeaza campanii impotriva energiei nucleare, a realizat unul dintre cele mai triste clipuri video pe tema incalzirii globale, informeaza Ecorazzi.
Cei de la Quercus au dorit, prin aceasta reclama, sa atraga atentia asupra pericolului incalzirii globale asupra animalelor. Personajele spotului sunt un urs polar, o maimuta si un cangur, iar decorul este unul sumbru care vrea sa sublinieze consecintele dezastruoase ale schimbarilor climatice.
In finalul clipului, cele trei animale isi pun capat vietii, mesajul fiind "Daca tu renunti, si ele renunta".
sursa green-report
O organizatie non-profit din Portugalia care are ca scop cresterea gradului de constientizare asupra probelemelor de mediu si organizeaza campanii impotriva energiei nucleare, a realizat unul dintre cele mai triste clipuri video pe tema incalzirii globale, informeaza Ecorazzi.
Cei de la Quercus au dorit, prin aceasta reclama, sa atraga atentia asupra pericolului incalzirii globale asupra animalelor. Personajele spotului sunt un urs polar, o maimuta si un cangur, iar decorul este unul sumbru care vrea sa sublinieze consecintele dezastruoase ale schimbarilor climatice.
In finalul clipului, cele trei animale isi pun capat vietii, mesajul fiind "Daca tu renunti, si ele renunta".
Scris 12 December 2008 - 11:01 AM
EU NU VAD CLIPUL !
nu energia nucleara e vinovata pentru incalzirea globala, ci cea pe baza de carbuni !

deci , clipul este doar o ...
Te las pe tine sa completezi spatiile !
nu energia nucleara e vinovata pentru incalzirea globala, ci cea pe baza de carbuni !
deci , clipul este doar o ...
Te las pe tine sa completezi spatiile !
Aceasta postare a fost editata de Ravl: 12 December 2008 - 11:01 AM
Scris 12 December 2008 - 12:47 PM
Orice ar fi clipul, fapt e că tot mai multe specii de animale dispar complet, iar la cele rămase populaţiile se tot micşorează. Vom ajunge māndrii unici locuitori ai unei planete distruse.
Scris 12 December 2008 - 01:03 PM
am vazut vidoeclipul , e trist si manipulatoriu intr'o oarecare masura, imprumuta animalelor constiinta, pe care oameni vezi doamne, nu o mai au ... e trist pentru ca au dreptate .
Scris 12 December 2008 - 01:45 PM
Orice tine de publicitate trebuie deformat si amplificat de cel putin o suta de ori ca sa aibe un impact asupra telespectatorilor.
Pfff,nimic nu stiati!O dati in bara!
Pfff,nimic nu stiati!O dati in bara!
Scris 17 December 2008 - 11:35 AM
Intr-adevar, clipul este trist, iar mesajul incearca sa se faca inteles in acest fel...
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
ganduri triste (in versuri sau in proza) Topic combinat |
RadhaSara | 8.394 | 360.799 |
|
Eul din noi | Ma'at | 36 | 15.095 |
|
Soacre dificile
pentru mamici |