sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Durere abdominala Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   silvian 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 27 November 2005 - 03:55 PM

Salutare!
Nu stiu daca-ti mai aduci aminte de cazul meu, dar am problema cu durerile abdominale din partea dreapta care nu au cedat nicicum.
Rar, apar si dureri in partea stanga. Duca cum ti-am spus, analizele de ficat au valori foarte bune, electroforeza la fel, dar ce ma nelinisteste mai mult este subfebrilitatea de 37-37,1.
De asemenea, singura analiza care nu e buna e fibrinogenul, facut numai acum, care este de 420.
Maria
0

#22 Utilizator offline   outlander 

• crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 21-August 05

Scris 27 November 2005 - 05:49 PM

Imi amintesc, ceva, la ginecolog ai fost? nu e o metroanexita? la urolog, poate e un calcul renal sau o nefrita.
0

#23 Utilizator offline   silvian 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-June 05

Scris 27 November 2005 - 06:16 PM

Draga Gabriel,
Am fost, am facut toate analizele, este bine.
Subfebrilitatea asta e de patru ani si ma ingrijoreaza ca, uneori, apar si frisoane, dar nu de lunga durata.
Ce stii despre colangita, cum se trateaza si cum se diagnosticheaza? Daca e nevoie de ceva analize, ti le pot scrie, dar nu stiu care.
Cu multumiri,
Maria
0

#24 Utilizator offline   criselena 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 16-September 05

Scris 29 November 2005 - 01:54 AM

Vezi postareasilvian, la Nov 27 2005, 11:16 AM, a spus:

Draga Gabriel,
Am fost, am facut toate analizele, este bine.
Subfebrilitatea asta e de patru ani si ma ingrijoreaza ca, uneori, apar si frisoane, dar nu de lunga durata.
Ce stii despre colangita, cum se trateaza si cum se diagnosticheaza? Daca e nevoie de ceva analize, ti le pot scrie, dar nu stiu care.
Cu multumiri,
Maria

Te bagi asa peste mesajele oamenilor?!! Asta miroase a nesimtire! Daca ai o problema te rog sa postezi intr-un thread separat, dar te rog nu interfera in mesajele mele! :D
0

#25 Utilizator offline   aaabbb 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 09-December 05

Scris 09 December 2005 - 02:18 PM

mergi la doctor
0

#26 Utilizator offline   victor jitaru 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-November 06

Scris 28 November 2006 - 10:45 PM

Vezi postareacriselena, la Sep 18 2005, 12:39 AM, a spus:

Din februarie anul acesta am inceput sa am dureri in partea inferioara a abdomenului, mai precis in zona ovarului stg., si apoi dupa 2-3 luni durerea sa extins si in partea dreapta. Durerile nu sunt continue, am perioade cand ma mai lasa. Am facut ultrasunete, analize la sange, testul 'papanicolau', ...si toate analizele au iesit bune. Dar durerea este, am nopti cand nu pot dormi de durere. Am fost operata de hernie cand aveam 5 ani, deci este exclus din start ca as avea ceva la hernie. M-am saturat pe la cati ginecologi am tot fost, nimeni n-a putut sa-mi spuna ce am, va rog daca stie cineva sau a auzit ceva despre asta, va rog din suflet sa ma ajutati....nu stiu unde sa mai merg, sunt casatorita si vrem sa facem si un copilas...mi-i tare frica ca asta m-ar impiedica sa raman gravida, mentionez ca am 29 ani. Multumesc din suflet celor ce-mi vor raspunde! :flowers:

buna!
faptul ca ai avut hernie si ca ei fost operata nu te scuteste de a o face din nou,ba dimpotriva,riscul de recidiva e mare.Femeile fac f frecvent hernie femurala,care se manifesta exact cu durere pe fata intena-superioara a coapsei.Daca cumva sacul herniar e destul de mare cit sa cuprinda si intestin,pot apare si tulburari digestive
0

#27 Utilizator offline   treizeci 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 28-May 07

Scris 23 June 2007 - 03:59 AM

Am o problema. Cand eram mai mic, eram mai toata ziua constipat. De pe la 17 ani, am probleme cu diareea, in ultimul timp devenind grave. De pe vremea cand eram constipat aveam 2-3 scaune pe zi, deja de pe la al 2-lea scaun, aparea o sangerare la rect. Cu timpul am inceput sa am ba diaree, ba constipatie, sangerarea continuand, dar in cazul diareei am ajuns si la 12 scaune pe zi (foarte rar). Odata ce incepe sa sangereze, ma tine cateva zile, pana reusesc sa ma abtin cat mai mult din a imi descarca matele. Acum, de 2 saptamani si ceva am diaree, si am cam intrat in disperare, foloseam "Loperamid", dupa cum scrie pe prospect, 2 comprimate la primul scaun, si cate unul dupa fiecare scaun, dar nu mai au efect. Mi s-a spus ca am hemoroizi, mi s-a spus ca am colon iritabil, eu bat spre colita ulceroasa, prima forma clinica, deoarece mi-a aparut o pata maro-gri pe gat, si una pe picior (parca ar fi piele moarta). Cea de pe picior aproape ca a disparut, dar au aparut din senin. De asemenea daca stau mult timp intins pe spate cand incerc sa ma ridic ma apuca o intepatura din coloana pana in bazin si raman blocat in pozitie intre culcat si sezut. Am avut si cateva nopti cu junghiuri foarte puternice si transpiratii, greata si senzatie de lesin insotite de diaree, dar am acuzat mancarea, asa a inceput de fapt aceasta perioada de 2 saptamani in care ma aflu, nici nu mai dau banii pe loperamid ca nu are nici un sens. Vad ca de la sine nu trece... ce as putea sa fac, ce as putea sa am? P.S. Imi este foarte frica de spitale, am fost operat la 3 ani si am mici traume din cauza targilor, bailor, cosurilor de gunoi si a tuturor conditiilor cu care am avut contact. Multumesc anticipat si astept raspuns.
0

#28 Utilizator offline   puiu.t 

• cel mai simpatic
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 28-June 06

Scris 23 June 2007 - 04:50 AM

ti-am citit ''patania'' cu mare atentie
draga prietene, ai dreptate ca sistemul medical e asa cum il descrii, insa in cazul tau problemele pot fi foarte severe si nu cred ca spaima de spital te impiedica sa-ti cauzi sanatatea
nu vreu sa te inspaimant, dar fara un control medical serios si un tratament pe masura, lucrurile pot scapa de sub control
nici eu nu iubesc ''patul alb'' dar destinul m-a asezat in el cam 4 ani din cat am adunat
gandeste ca e doar o etapa mai inchisa si atata tot, dar care trebuie musai depasita
sanatate maxima!
0

#29 Utilizator offline   procto 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 02-July 07

Scris 02 July 2007 - 02:32 PM

Vezi postareatreizeci, la Jun 23 2007, 04:59 AM, a spus:

Mi s-a spus ca am hemoroizi, mi s-a spus ca am colon iritabil, eu bat spre colita ulceroasa,

La medic ai incercat sa mergi? Colonoscopia va lamuri problema, iar un tratament prescris de gastroenterolog va ajuta cu siguranta.
In afara de spitale, unde intr-adevar nu e chiar OK, exista si clinici private. La PROCTOCLINIC se poate efectua o colonoscopie totala in cele mai bune conditii.
0

#30 Utilizator offline   Alex2089 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 14-January 10

Scris 14 January 2010 - 12:22 AM

Salutare!
Am o problema cu o durere ce apare cand fac efort
Ma doare in partea dreapta la 2-3cm deasupra de penis si se vede putin umflat locu in momentul ala. Vreau sa spun ca fac culturism de mult timp, si ma apucat cand mam fortat sa ridic o greutate de jos, dupa am mai facut vreo 3 luni si m-am lasat. acum dupa ~6 luni mam apucat iara si vad ca persista durerea,in general cand stau in picioare si ridic greutate sau trag tare.
E momentul ala cand iei ceva greu in mana si il ridici, tii respiratia si incorzi abdomenul parca impingi aerul in el ca sa ai forta, nu stiu sa explic e ca si cum ai sta pe wc si te fortezi.
Multumesc
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme respiratorii Naeema  13 9.402
Replici noi Cu sau fara medicamente? Remedii naturiste? MariaB  10 9.826
Replici noi Stiti ce sa faceti in cazul muscaturii de capusa? Terapii Naturiste  0 999
Hot Topic (New) Am un prieten care are o fetita bolnava....
cauta niste medicamente, cum poate....?
New Task  36 12.541
Replici noi Ceai imbogatit cu magneziu
Stiti ceva?
Aroundlove  1 1.441