diclona, la Dec 11 2008, 07:04 PM, a spus:
La tine există, la mine NU. Când o să acceptaţi că oamenii se închină la vaci şi LE ESTE BINE, că alţii îşi pun penis de tigru la gât ca amuletă şi sunt MULŢUMIŢI, că unii cântă şi fac dragoste-n biserici, alţii sărută icoanele, ceilalţi îl numesc Dumnezeu, Allah sau zeitate şi o să respectaţi acest lucru, o să fie bine şi pace pe pământ.
În cazu-n care ALEG SĂ ZBOR spre lună, pot face asta? Nu am liber arbitru pt că NU SUNT ÎN STARE SĂ FAC TOT CEEA CE-MI DORESC.
Pot să-mi construiesc viitorul acum, e adevărat, dar pt asta trebuie să-şi dea acordul Dumnezeu.
Liberul arbitru exista ...
Mai exista totusi si unele legi/reguli care nu e bine sa fie incalcate sau nu se poate pur si simplu sau nu se stie CUM
Ce zici tu ca ai vrea sa zbori pana la luna si nu poti ... adevarul e ca nu STII CUM ... nu ca nu POTI ...
TU nu esti acest corp fizic ... acesta e un "atasament" sau o extensie a ta (in unele viziuni e un fel de piatra de moara legata de gat

dar eu nu cred ca e chiar asa

)
Am auzit de posibilitati de a iesi din corp si a merge unde vrei ... era intr-un topic "Tablitele lui Thoth" chiar descrisa o modalitate ... mi-a iesit, cred, iesirea din corp ... doar ca m-am speriat prea tare ca sa continui ...
Ce ziceai de acceptarea modului de a gandi al altora nu prea vad cum ar tine de liber arbitru ...
Cu ce te afecteaza pe TINE ca altii se inchina la o vaca? Sincer e o prostie

) dar fiecare e indoctrinat/programat in felul lui
Dumnezeu este in tine

Daca TU iti dai acordul pt ceva isi vada si el acordul pt ca TU esti o parte din EL. Si daca TU esti cel care isi da acordul pt ceva atunci fii siura(a) ca si dumnezeu isi da acordul (asta daca prin Dumnezeu intelegi fiinta/entitatea atotputernica prezenta in toate si parte din toate si toate sunt parte din El; nu Dumnezeu de care se zice in biserica, cel care pedepseste oameni)