sau Inregistrare

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Diversitate in credinte sau totul despre Varza Iluminata . Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 30-April 06

Scris 11 December 2008 - 12:40 AM

Cu toţi aparţinem aceleiaşi specii , cel puţin la nivel fiziologic ... dar atăt de diferiţi în credinţele noastre .
De ce nu există acel factor coagulant care să ne determine sa gândim unitar ? De ce avem atâţi dumnezei , cand poate nu e decât Unul ?
Şi eu mă gîndesc că lucrurile sunt mai simple, iar în timpul ăsta îmi bese mintea şi realizez că's totuşi atât de complicate ... şi sunt complicate !

Ştiu că fiecare are trăiri şi experienţe de viaţă diferite, ştiu că fiecare este unic şi reprezintă un mic univers ... dar poate că tocmai din unicitate provin aceste diferenţe - uneori notabile , poate că Tu eşti Creatorul propiei tale lumi, pe cand Eu sunt doar Creatorul lumii mele.

Nu ştiu cum vedeţi voi lumea, dar da... eu o privesc ca pe un feedback , adică tot ceea ce urmează să se întâmple , deja s'a întâmplat oarecum . :lol:
... dar aşa îmi pot explica precogniţia .
Dar să nu mai aberez ... de ce atătea credinţe ?

Totul e o Varză , aşa că aşteptăm iluminaţii roportalieni să dea cu pietre ! :o:

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 11 December 2008 - 12:42 AM

0

#2 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 11 December 2008 - 12:45 AM

Vezi postareaRavl, la Dec 11 2008, 12:40 AM, a spus:

Cu toţi aparţinem aceleiaşi specii , cel puţin la nivel fiziologic ... dar atăt de diferiţi în credinţele noastre .
De ce nu există acel factor coagulant care să ne determine sa gândim unitar ? De ce avem atâţi dumnezei , cand poate nu e decât Unul ?
Şi eu mă gîndesc că lucrurile sunt mai simple, iar în timpul ăsta îmi bese mintea şi realizez că's totuşi atât de complicate ... şi sunt complicate !

Ştiu că fiecare are trăiri şi experienţe de viaţă diferite, ştiu că fiecare este unic şi reprezintă un mic univers ... dar poate că tocmai din unicitate provin aceste diferenţe - uneori notabile , poate că Tu eşti Creatorul propiei tale lumi, pe cand Eu sunt doar Creatorul lumii mele.

Nu ştiu cum vedeţi voi lumea, dar da... eu o privesc ca pe un feedback , adică tot ceea ce urmează să se întâmple , deja s'a întâmplat . :lol:
... dar aşa îmi pot explica precogniţia .

Totul e o Varză , aşa că aşteptăm iluminaţii roportalieni să dea cu pietre ! :o:

Fiindca suntem diferiti gandim diferi,avem alt mod de a constientiza gandire,pentru ca nu suntem roboti programti pe acelasi program de rulare.
De ce trebuie sa dea cineva cu pietre?
0

#3 Utilizator offline   Cristinick 

• Aistringas
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Super Moderator
  • Inregistrat: 21-April 08

Scris 11 December 2008 - 12:47 AM

De ce exista atatea credinte? Pentru ca vocile dumnezeilor nu razbateau dincolo de munti si mari in epocile din urma.
Daca oamenii ar fi aparut cu laptopul in mana si cu modemul in buzunar cu siguranta s-ar fi vorbit despre un singur zeu...ca sa nu zic niciunul.
0

#4 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 11 December 2008 - 12:53 AM

Vezi postareaRavl, la Dec 11 2008, 12:40 AM, a spus:

Totul e o Varză , aşa că aşteptăm iluminaţii roportalieni să dea cu pietre ! :lol:

Cred ca vrei sa spui Religii.
Credinta uneste oamenii, religiile ii despart !
0

#5 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2008 - 01:02 AM

Vezi postareame and just me, la Dec 11 2008, 01:45 AM, a spus:

Fiindca suntem diferiti gandim diferi,avem alt mod de a constientiza gandire,pentru ca nu suntem roboti programti pe acelasi program de rulare.

pai , în mod ironic suntem programaţi ...

Vezi postareaAistringas, la Dec 11 2008, 01:47 AM, a spus:

De ce exista atatea credinte? Pentru ca vocile dumnezeilor nu razbateau dincolo de munti si mari in epocile din urma.
Daca oamenii ar fi aparut cu laptopul in mana si cu modemul in buzunar cu siguranta s-ar fi vorbit despre un singur zeu...ca sa nu zic niciunul.

Nu fi aşa sigură , ştiinţa nu'i o scară evolutivă spirituală .

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 11 2008, 01:53 AM, a spus:

Cred ca vrei sa spui Religii.
Credinta uneste oamenii, religiile ii despart !

Nu Laurici, eu vorbeam de credinţe ... . Uite am să'ţi explic, unii Cred in extratereştri, alţii Cred într'un zeu creator, alţii consideră că viaţa se termină şi se sfârşeşte aici şi acum , alţii Cred în reîncarnări succesive, etc ... toate acestea reprezintă un cumul de credinţe, nu de religii.
0

#6 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 11 December 2008 - 01:09 AM

Vezi postareaRavl, la Dec 11 2008, 01:02 AM, a spus:

Nu Laurici, eu vorbeam de credinţe ... . Uite am să'ţi explic, unii Cred in extratereştri, alţii Cred într'un zeu creator, alţii consideră că viaţa se termină şi se sfârşeşte aici şi acum , alţii Cred în reîncarnări succesive, etc ... toate acestea reprezintă un cumul de credinţe, nu de religii.

Aaa de alea zici tu ? :o:
Alea nu's credinte frate ..alea sunt pareri.
Desi Zeul Creator nu prea are ce cauta langa parerile alea .

Asa si eu cred ca Romania se duce naibi. :lol:
0

#7 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2008 - 08:39 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 11 2008, 02:09 AM, a spus:

Aaa de alea zici tu ? :o:
Alea nu's credinte frate ..alea sunt pareri.
Desi Zeul Creator nu prea are ce cauta langa parerile alea .

doar pareri ? :lol:

interesant ... deci credinta e doar o parere ?

e ceva ce'mi scapa , insa am sa ma gandesc la mecanismul asta al credintei , poate ca necredinta aduce eliberarea ... .

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 11 December 2008 - 08:42 AM

0

#8 Utilizator offline   *Mari 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 11 December 2008 - 09:09 AM

Vezi postareaRavl, la Dec 11 2008, 08:39 AM, a spus:

doar pareri ? :lol:

interesant ... deci credinta e doar o parere ?

e ceva ce'mi scapa , insa am sa ma gandesc la mecanismul asta al credintei , poate ca necredinta aduce eliberarea ... .

niciodata necredinta nu aduce eliberare,emana doar "pareri" si ... din contra blocheaza perceptiile ...
doar rugaciunea si credinta in Dumnezeu ,prin fiul Sau,Isus,elibereaza si deblocheaza cu adevarat
nu caut sa conving pe nimeni,spun doar ceea ce simt.am incercat multe cai personale si niciuna nu mi-a adus perceptia ... de acum,cu liniste, intelegere si eliberare.
0

#9 Utilizator offline   Ravl 

• simplu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie

Scris 11 December 2008 - 09:12 AM

Vezi postarea*Mari, la Dec 11 2008, 10:09 AM, a spus:

niciodata necredinta nu aduce eliberare,emana doar "pareri" si ... din contra blocheaza perceptiile ...
doar rugaciunea si credinta in Dumnezeu ,prin fiul Sau,Isus,elibereaza si deblocheaza cu adevarat
nu caut sa conving pe nimeni,spun doar ceea ce simt.am incercat multe cai personale si niciuna nu mi-a adus perceptia ... de acum,cu liniste, intelegere si eliberare.

Mari , ma apropii de un raspuns dar inca'l caut ...

Inteleg si respect decizia fiecaruia de a crede , indiferent de forma in care o face . :lol:

Dar ... de ce avem nevoie sa credem ?
Asta'i intrebarea care ma framanta , de ce ?

Aceasta postare a fost editata de Ravl: 11 December 2008 - 09:14 AM

0

#10 Utilizator offline   *Mari 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 11 December 2008 - 09:32 AM

Vezi postareaRavl, la Dec 11 2008, 09:12 AM, a spus:

Mari , ma apropii de un raspuns dar inca'l caut ...

Inteleg si respect decizia fiecaruia de a crede , indiferent de forma in care o face . :lol:

Dar ... de ce avem nevoie sa credem ?
Asta'i intrebarea care ma framanta , de ce ?

pentru a nu ne mai indoi...indoiala aduce teama,frustrari,neliniste...tot tacamul
raspunsul il gasesti in starile de bine percepute atat in real cat si in vis,din perioada copilariei...eu mi le aduc aminte perfect ,desi le uitasem la un moment dat :o:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 14 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Telepatia ISIS76  106 11.654
Hot Topic (New) Atasamente Cutremur?
teorii ioan istrate
Lachesis.  593 48.442
Hot Topic (New) Oare port ghinion altor persoane? Marius65  19 3.487
Hot Topic (New) 2012 - ADN-ul se modifica?!
O noua forma a omului?
Althair  176 13.086
Hot Topic (New) Atasamente Coincidente
sau nu ....
Maŕt  35 8.792