sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Trend si design la BRAVO GROUP Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   cami_vox 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 09-December 08

Scris 10 December 2008 - 12:34 AM

Trend si design in Laguna Valea Cascadelor !

Incepand cu aceasta toamna, showroom-ul Laguna Valea Cascadelor 21 vine in intampinarea clientilor sai cu noi produse si amenajari, menite sa incante privirea si sa aduca prospetime in domeniul finisajelor.

Noua imagine adoptata de Laguna Valea Cascadelor este una orientata catre design si doreste sa prezinte prin intermediul ambientelor, trend-ul sub abordari diverse: clasic, modern sau mix al acestora.

Ii asteptam pe cei indrazneti in a alege culori vii si forme generoase pentru cea mai importanta incapere a caminului: BAIA

Date de contact: Laguna - Str.Valea Cascadelor, nr. 21, Bucuresti. Tel: +4 021.444.32.78; Fax: +4 021.444.32.78
Mobil: +4 0740.110.637 / 635
E-mail: laguna_cascada@bravo.ro

Fisiere atasate

0

#2 Utilizator offline   paliul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 10-December 08

Scris 10 December 2008 - 11:18 AM

Da, intr-adevar foarte misto.
Am cumparat de la voi si chiar sunt foarte multumit de calitatea produselor si de consiliere in alegerea lor.
0

#3 Utilizator offline   crocobaur 

• Raven
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-April 06

Scris 10 December 2008 - 10:48 PM

io vreau cada din a treia poza :lol:
0

#4 Utilizator offline   DaniiaDoc 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-December 08

Scris 16 December 2008 - 03:35 PM

:)

Fisiere atasate

• Fisier atasat  smart.pdf (248.12K)
    Number of downloads: 2

0

#5 Utilizator offline   Lady-C 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 16-December 08

Scris 16 December 2008 - 04:13 PM

Dragute produsele din poze. Dupa sarbatori o sa incep renovarea apartamentului si mi-ar trebui mai multe: faianta, gresie, obiecte sanitare, baterii s.a. pentru baie, bucatarie si un hol nu prea mare. Ma gandesc de pe acum cam in ce culori sa le aleg, dar sunt cam dezorientata. Poate o sa imi fac o lista cu necesarul si ma duc ca vad ce au la Laguna, ca e si aproape de zona unde stau. Ideea e ca vreau sa le iau pe toate dintr-un singur loc si sa fie si de calitate, ca nu renovez casa in fiecare an.
0

#6 Utilizator offline   paliul 

• Ghiocel
  • Inregistrat: 10-December 08

Scris 14 January 2009 - 02:54 PM

Vezi postareaLady-C, la Dec 16 2008, 04:13 PM, a spus:

Dragute produsele din poze. Dupa sarbatori o sa incep renovarea apartamentului si mi-ar trebui mai multe: faianta, gresie, obiecte sanitare, baterii s.a. pentru baie, bucatarie si un hol nu prea mare. Ma gandesc de pe acum cam in ce culori sa le aleg, dar sunt cam dezorientata. Poate o sa imi fac o lista cu necesarul si ma duc ca vad ce au la Laguna, ca e si aproape de zona unde stau. Ideea e ca vreau sa le iau pe toate dintr-un singur loc si sa fie si de calitate, ca nu renovez casa in fiecare an.

Iti recomand sa nu mai pierzi timpul pe la alte firme de pe Valea Cascadelor.
Du-te la Laguna, dar la Laguna aia mai mare de pe Valea cascadelor 21, ca astia au mai multe magazine.
Pentru ca daca ii rogi frumos iti fac si schite cu faianta si gresia, ca sa poti sa i dai lui nea Mitica faiantarul si sa ti le aseze bine pe pereti.
Ce mi a placut la ei a fost ca nu ti baga pe gat toate prostiile si incearca sa vada ce anume iti trebuie si in ce buget trebuie sa te incadrezi , iar dupa aceea iti fac recomandarile.
SUCCES !
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic