sau Inregistrare

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Twilight Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 11 February 2009 - 10:38 PM

Vezi postareaAlexeevna, la Feb 11 2009, 10:29 PM, a spus:

Mă,eu nu ştiu ce e aia Twilight,pe forum am aflat prima oară.O poveste de dragoste dintre un vampir şi un nevampir?Şi ce-i aşa mare chestie?E chiar aşa de faină?Mie īmi pare tare comercial.

daca nu stii despre ce e vorba ... de ce postezi pe un topic dedicat acestui film ?
se presupune ca exista acest topic pt ca oameni icare stiu despre ce e vorba sa-si dea cu parerea
0

#22 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 11 February 2009 - 10:48 PM

Prin postarea mea eu īncercam să cer "oamenilor care ştiu despre ce e vorba" mai multe detalii despre acest film.Nu ştiam că nu este permis.
Dacă acest lucru e greşit sau deranjează,īn calitate de moderator,eşti libera să īmi ştergi postarea şi să īmi dai warn,īmi e perfect egal.

Aceasta postare a fost editata de Alexeevna: 11 February 2009 - 10:49 PM

0

#23 Utilizator offline   `jojo` 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 28-December 04

Scris 11 February 2009 - 11:08 PM

Vezi postareaAlexeevna, la Feb 11 2009, 10:48 PM, a spus:

Prin postarea mea eu īncercam să cer "oamenilor care ştiu despre ce e vorba" mai multe detalii despre acest film.Nu ştiam că nu este permis.
Dacă acest lucru e greşit sau deranjează,īn calitate de moderator,eşti libera să īmi ştergi postarea şi să īmi dai warn,īmi e perfect egal.

ideea e ca deja ai exprimat o judecata si ai catalogat filmul cand tu de fapt nu l-ai vazut
nu mi se pare normal sa afirmi ceva despre orice daca nici nu stii cu ce se mananca
and chill ... nu sanctionez eu asa usor pe nimeni
faceam o observatie si atat
0

#24 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 11 February 2009 - 11:18 PM

Vezi postareaAlexeevna, la Feb 11 2009, 10:29 PM, a spus:

Mă,eu nu ştiu ce e aia Twilight,pe forum am aflat prima oară.O poveste de dragoste dintre un vampir şi un nevampir?Şi ce-i aşa mare chestie?E chiar aşa de faină?Mie īmi pare tare comercial.

poate e comercial... dar e genul acela de iubire "imposibila". ce daca ala e vampir si ea om, ce daca unul e capulet si altul montague... povestea e aceeasi... nu stiu daca ma intelegeti. pana la urma e vba de ce sacrificii poate sa faca cineva pentru iubire. putem sari peste partea cu vampirii... ramane iubirea, lupta pt aceasta, in ciuda nepotrivirilor. si actorii sunt niste simpatici. imi place cum joaca ea. pare asa de ermetica, inchisa in sine, nu poti decat sa ghicesti sentimentele ei, prin prisma actiunilor ei. el, are experienta de viata...multa, dar in iubire e virgin :blink:.
e un film dragut, lacrimogen...
mi-a placut... si inca mult! si nu sunt o fire romantico-siropoasa :o:
0

#25 Utilizator offline   Alexeevna 

• Ronald McDonald
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 22-April 07

Scris 11 February 2009 - 11:17 PM

Citeaza

ideea e ca deja ai exprimat o judecata si ai catalogat filmul cand tu de fapt nu l-ai vazut

Nu neapărat.N-am susţinut nimic cu siguranţă.Am zis că "īmi pare comercial",adică ideea īmi pare comercială.Altceva despre film,nu ştiu,de aia am īntrebat. :o:

:blink: Gata,nu mai scriu pe lāngă subiect.
0

#26 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 29-June 06

Scris 13 February 2009 - 11:35 PM

Mda, am citit toata seria, ca tare eram curioasa...

Cartea este mai buna decat filmul, mult mai buna. Insa ca si carte, nu stralucita, doar interesanta. In film nu se inteleg multe nuante, aspecte, care de fapt dau savoare povestii...
Andruta, "impenetrabil" ala e rezultatul unei traduceri defectuoase bag seama, pt in engleza nu am gasit asa ceva.

Daca sunteti amatori de carti si filme "bune", "serioase" si "necomerciale" si nu stiti sa apreciati stilul fantasy, atunci nu e pt voi.

Sa ne amintim totusi ca tinta cartii , precum si a filmului sunt adolescentii. Mie personal, cartile astea, chiar mi'au inseninat cateva seri :)
0

#27 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 13 February 2009 - 11:39 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Feb 13 2009, 11:35 PM, a spus:

Mda, am citit toata seria, ca tare eram curioasa...

Cartea este mai buna decat filmul, mult mai buna. Insa ca si carte, nu stralucita, doar interesanta. In film nu se inteleg multe nuante, aspecte, care de fapt dau savoare povestii...
Andruta, "impenetrabil" ala e rezultatul unei traduceri defectuoase bag seama, pt in engleza nu am gasit asa ceva.

Daca sunteti amatori de carti si filme "bune", "serioase" si "necomerciale" si nu stiti sa apreciati stilul fantasy, atunci nu e pt voi.

Sa ne amintim totusi ca tinta cartii , precum si a filmului sunt adolescentii. Mie personal, cartile astea, chiar mi'au inseninat cateva seri :D

De fapt,am scris pe alt topic, traducătorul sau traducătoarea a avut o obsesie pentru acest cuvānt. Și eu m-am gāndit să citesc continuarea, volumul doi (nu știu exact cāte sunt), nu fiindcă e o carte bună, īnsă sunt curioasă. Oricum, e ceva nou,e plăcută,mai ales dacă ai epuizat biblioteca . :)
0

#28 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 13 February 2009 - 11:47 PM

Vezi postarealupoaica*, la Feb 13 2009, 10:39 PM, a spus:

De fapt,am scris pe alt topic, traducătorul sau traducătoarea a avut o obsesie pentru acest cuvānt. Și eu m-am gāndit să citesc continuarea, volumul doi (nu știu exact cāte sunt), nu fiindcă e o carte bună, īnsă sunt curioasă. Oricum, e ceva nou,e plăcută,mai ales dacă ai epuizat biblioteca . :)

corect.
Insa tin sa te avertizez, volumul doi este cel mai... huh, cum sa zic... plictisitor. Cam pana pe la jumatate :D
Sunt 4 de toate. Mie chiar mi'a placut povestea, toata. M'a facut sa visez ca atunci cand eram copil :P

Prima este Twilight, a doua este New Moon, a treia Eclipse, a patra Breaking Dawn. Impreuna se numesc "Twilight Saga"
0

#29 Utilizator offline   Andruta* 

• miss tache
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 19-August 05

Scris 13 February 2009 - 11:50 PM

Vezi postareaAnca/Maria, la Feb 13 2009, 11:47 PM, a spus:

corect.
Insa tin sa te avertizez, volumul doi este cel mai... huh, cum sa zic... plictisitor. Cam pana pe la jumatate :)
Sunt 4 de toate. Mie chiar mi'a placut povestea, toata. M'a facut sa visez ca atunci cand eram copil :o:

Prima este Twilight, a doua este New Moon, a treia Eclipse, a patra Breaking Dawn. Impreuna se numesc "Twilight Saga"

Mulțumesc pentru informații :doh: Știu sigur că n-o să mă pot abține și-o să le cumpăr pe toate, măcar să-mi iasă din grijă :D ,mai ales că am auzit că o să apară și partea a doua a filmului.

P.S. Sper că ea devine vampir că altfel nu mă mai joc. :P

Aceasta postare a fost editata de lupoaica*: 13 February 2009 - 11:51 PM

0

#30 Utilizator offline   Anca/Maria 

• cold as ice
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie

Scris 13 February 2009 - 11:58 PM

Vezi postarealupoaica*, la Feb 13 2009, 11:50 PM, a spus:

Mulțumesc pentru informații :P Știu sigur că n-o să mă pot abține și-o să le cumpăr pe toate, măcar să-mi iasă din grijă :) ,mai ales că am auzit că o să apară și partea a doua a filmului.

P.S. Sper că ea devine vampir că altfel nu mă mai joc. :D

le am in engleza, format e-book, daca le vrei asa.
Sau care le mai vrea, sa zica.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 11 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi filme rare
m-am dat batut
angry_angel  16 9.482
Hot Topic (New) Filme horror
teme combinate
Mihnea  155 75.154
Hot Topic (New) Tacerea mieilor!
Cum vi se pare filmul?
Andreyvrj  28 14.726
Hot Topic (New) Atasamente Actori talentati care joaca ..prost Hypatia  33 6.589
Replici noi televiziune speciala? GiiieeMan  9 3.273