sau Inregistrare

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Manipularea proprie Viata de zi cu zi si platile karmice Evaluare topic: - - - - -

#71 Utilizator offline   *Mari 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 08-August 08

Scris 11 December 2008 - 09:51 AM

Vezi postareamia b, la Dec 10 2008, 10:34 PM, a spus:

Nu cred ca se rezuma doar la asta. Cred ca facutul de karma proasta poate sa continue daca nu esti constient, asa cum facutul de karma buna constient fiind e un pas inainte. Cred ca trebuie sa tinzi spre a nu mai face karma proasta fiindca te faci din ce in ce mai bun facand bine in jur. E un fel de transformare in bine.

Mai cred ca noi ne alegem familia in care o sa ne nastem ca sa ne mai ardem niste karma si sa trecem peste diverse issues. Fiindca mediul si imprejurarile pot sa aiba uneori mai multa influenta in formarea unui om...cred ca familia are un rol important dar nu decisiv in viata unui om. Exista liberul arbitru. Cu ajutorul lui poti sa sari niste pasi si sa urci daca vrei cu tot dinadinsul. Numai ca iti trebuie o credinta puternica in ceva mai presus, nu trebuie sa-ti mai fie frica, iti trebuie curaj si bunavointa... si alte ingrediente care nu cresc prin copaci asa de usor.

Asa cred.

si asa ne concentram pe ceea ce sa nu mai facem,pe durerea constientizarii greselilor trecute si eventual viitoare,caci stim ca nu putem altfel ... si asa alegem calea complicata,care nu duce nicaieri,dar ne da iluzia reusitei.
de ce sa nu urmam calea simpla prin credinta in Dumnezeu,sa ne simtim ca si copiii Lui, sa ii cerem iertare cand ne dam seama ca am gresit si sa avem incredere ca ne iarta,bucurandu-ne de rasplata sufleteasca ce urmeaza unei decizii cu adevarat buna.

Citeaza

nightwish ---Eu consider ca Dumnezeu ne-a trimis aici cu un scop foarte clar: sa acumulam experienta, ori asta nu se intampla doar din plata datoriilor karmice.. ar fi o ipocrizie sa "ne lase" doar cu asta.. pentru ca n-ar fi tocmai experienta noastra proprie si personala. Chiar tu ai zis ca datoriile karmice nu sunt doar ale spiritului nostru.. ci si ale rudelor noastre.. iar situatiile prin care trecem sunt determinate chiar de prostiile sau binele facute de cei dinaintea noastra. Ok, invatam si noi ceva din asta, desi nu este "obligatoriu"... dar.... totusi.. doar la atat ne rezumam?

acum ai inteles ce e "reincarnarea" - o continuitate a experientelor Spiritului din care facem toti parte,nu a identitatii noastre...si totusi avem si "noi" partea de contributie,prin alegeri ... :lol:
0

#72 Utilizator offline   iulian.23mbps 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-October 08

Scris 27 October 2009 - 09:40 PM

Intr-o lume plina de rau, in care totul este pe dos sincer sa fiu, nu poti reusi atata timp cat respecti toate reguluile, in mod normal , daca ceea ce spuneti voi in legatura cu karma, ca se intoare, ar trebui sa poti dar cu totii stim ca nu e asa
Lafel de bine intr-o lume perfecta nu poti reusho atata timp cat eshti tu cel rau ... pentru ca totul e prea corect
Parerea mea, proprie si personala e ca trebuie sa stii sa mediezi intre cele doua, fapt pt ma ducur ca am avut ocazia sa le experimentez pe fiecare :cheer:
0

#73 Utilizator offline   iulian.23mbps 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 09-October 08

Scris 03 November 2009 - 09:59 PM

Gata ? nu mai zice nimeni nimic ? am dat un raspuns prea bun =)) ?
0

#74 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 31 March 2010 - 06:55 PM

Eu zic ca daca privim din modul cum coboram pe Pamant si platim ceva o facem ca vrem noi dar ca spirit . Dar fiind oameni acumulam experienta personala care ne ridica evolutia spirituala . Am fost eu la un workshop si mi s a spus despre o legatura intre hipnoza ericksoniana , vietile trecute si plata karmica .. cum ca am fi in stare sa aflam ce avem de platit . Totusi fiind oameni avem o anumita mentalitate si pregatire psihica pt asta sau nu . Si de aceea s ar putea spune ca s ar ajunge la titlul acestui topic numit manipulare proprie
0

#75 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 18-May 10

Scris 20 June 2010 - 12:49 AM

Manipulare proprie suna prea mult a vointa libera, nu?
0

#76 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 25 June 2010 - 09:52 PM

daca chiar ar exista plati karmice...sigur lui Basescu nu i-ar fi mers asa bine ca acum...si nu ar prospera el si gasca lui de mafioti.....pe saracia romanilor....eu observ ca toata tara asta e intr-o plata karmica de cand s-a format...sau mi se pare mie? de la Dacia inca.....acesta tara a fost tot timpul jefuita,cucerita,oamenii asupriti.,...iar acum ne transformam incet dar sigur in sclavii UE si SUA.......

sau romanii sunt un neam blestemat....sau aceasta tara are o plata karmica foarte mare....te pomenesti ca romanii se trag din diavoli.....de ne merge asa de bine.......:)
0

#77 Utilizator offline   Bloody'Charity'Rackham 

• Nadash Keruam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 18-May 10

Scris 25 June 2010 - 11:13 PM

Da lupi si dragoni, traci+daci=draci. Sa zici mersi ca vin salvatorii Illuminati sa salveze lumea de romani.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 8 Pagini +
  • « Prima
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Relatia spirit-materie. NASTYPRIMUL  42 5.165
Hot Topic (New) Secretele Faraonilor **Lux**  34 4.812
Hot Topic (New) Masina urca la deal scoasa din viteza!
FENOMEN CIUDAT IN MARAMURES
SaSuke1993  25 6.173
Replici noi Activare ADN
S-a tot pomenit de ADN...sa vedem ceva despre el
Elias Artistul  6 3.901
Hot Topic (New) Atasamente De ce mergem la cursuri de radiestezie/inforenergie, reiki etc? nightwish  352 30.391