glob fermecat, la Dec 8 2008, 10:27 PM, a spus:
ca self employed putini te iau, dar mai exista o "portita" pentru a se elibera blue cardul. Si anume, sa ai sponsor. La propriu.
Saharian, la Dec 13 2008, 10:39 PM, a spus:
Mai oameni buni, UK este cea mai proasta idee a momentului :
Moneda lor cade ca bolovanul - era 1.47 euro la un pound - acum e 1.05 - prognoza mea e ca va cadea sub euro in urmatoarele 6 luni
O calatorie cu autobuzul in Londra costa 2 pounzi, un litru de diesel este inca 1.10 pounzi, un kilogram de carne cam 10 pounzi in medie .... curentul si gazele costa DE MORI ...
Este o criza economica de proportii prea largi pentru a fi inca intelese - acum au 1.5 milioane de someri - cu 500000 mai mult decat acum sase luni - prognoza oficiala spune ca pana la sfarsitul anului viitor vor fi 3 milioane de someri - prognoza NEoficiala zice ca vor fi mai mult de 4 milioane
NU E DE MERS ACUM IN UK
E O GRESEALA URIASA
Punct.
e o greseala sa emigrezi in conditiile actuale, insa cei care sunt deja aici, nu resimt asa rau.
Eu, de ex, nu mai tin minte de cand nu am mai alimentat la un pret de 89 pence pe litrul de benzina (ca eu d'aia consum

). Iar tu nu raportezi preturile la venit, unde mai pui ca sunt cam aceleasi preturi ca in restul Europei, majoritatea sunt preturi pe care le gasim chiar si in Ro. Asta ca tot am trecut prin Europa recent...
Nu mai puneti toate rahaturile pe seama crizei, ca nu toate se trag de acolo.
Lira, dupa parerea mea, nu va scadea niciodata sub euro.