in urma cu 6 zile prietena mea s-a lovit la un genunchi si nici pana acum nu stie daca este vorba despre o ruptura de ligamente sau nu.. doctorul care i-a controlat piciorul si i-a redat mobilitate (i-a disparut si durerea) i-a spus ca nu se pune problema imobilizarii piciorului, ori este bine ori are nevoie de operatie.
urmeaza sa o programeze pentru un rmn saptamana viitoare, chiar necesita internare ?
la genunchi spune ca are un lichid, si doctorul a spus asta dar nu a spus ce fel de lighid. Din cate am inteles apa la genunchi este ceva normal in cazul asta, sange nu are cum sa fie pentru k nu n-a luat nici o culoare umflatura.
ce altceva ar mai putea sa fie lichidul ala inafara de apa la genunchi de nu a putut doctorul sa ii zica?
parintii ei isi pun increderea intr-un singur doctor si nu sunt interesati de o a 2a opinie, eu unul ash cere cel putin 10, vreau si eu mai multe informatii despre subiectul asta.
multumesc anticipat
---edit---
am uitat sa precizez ca a mai avut probleme la genunchiul respectiv in 2006, s-a lovit si l-a avut imobilizat 3 saptamani fara sa i se faca macar o radiografie. este normal ?
Aceasta postare a fost editata de calibrax: 07 December 2008 - 10:18 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS