Aveti grija cand va duceti la avocat
In 03 am incheiat un contract cu avocata Zancu Camelia din Lugoj pentru a recupera banii dati pe o masina Ford plus reparatile facute in jur de 2000 euro dar ma indus in eroare la proces si-a insusit banii de taxe judiciare si actele doveditoare ce trebuiau depuse la Judecatorie si desi nici un avocat contactat nu a vrut sa ma ajute impotriva altei avocate deschid proces de recuperare a banilor, actelor care il castig dar avocata face apel cu un contract falsificat si se accepta actiunea printr-o decizie definitiva , fac si plangere penala pentru ca ma indus in eroare , si-a insusit banii de taxe si actele , fals si uz de fals dar se respinge actiunea fiind obligat la cheltuieli judiciare , CSM aprecind corecta judecarea cazului ...
- sunt 311 cifre diferenta intre serile contractelor redactate in aceasi zi cum declara avocata deci in o zi a incheiat inca 310 contracte iar acestea nu sunt apreciate ca probe si nici retinerea banilor si actelor un an nu se poate retine ca infractiune desi era o actiune civila numai pentru asta depusa .
- pentru ca sa platesc cheltuielile judiciare au venit si duminica la pranz si m-au amenintat ca daca nu platesc fac inchisoare si se poate vedea cum sa judecat cazul pentru mine ? ? ?
- ziarele din oras refuza sa faca publice abuzurile avocatei iar televiziunile principale contactate prin email nu au raspuns .
- am atasat si poza avocatei alaturi de presedintele Pnl Lugoj ce sunt impreuna si numar de numar apare in ziar ...
In 92 dr. Vid Adriana mi-a extras dintele 2.4 si sa rupt o radacina din dinte ce ramane pe arcada iar in timp corpul a expulzato spre exterior , in 00 am descoperit si semnalat prezenta acesteia dr. Covaci Leontina care o scoate dar in ' 03 medicii decid sa imi scoata si dinti 2.5 , 2.6 la 2.7 raman cu zona din jur inflamata si dureroasa .
Fiindca au scos dinti fara carii care sau inflamat la radacina fac plangere penala in 04 care se respinge pentru ca neglijenta si vatamarea corporala sunt prescrise , eu sustinand ca vatamarea nu e prescrisa , fapta a fost ascunsa pana in 00 iar vatamarea corporala sa produs in 03 dar in final sunt condamnat sa platesc cheltuieli judiciare iar actiunea civila pentru refacerea danturi de care ziceau ca am dreptul sa respins .
Am trimis la Cedo 2 formulare cu problemele aratate si astept cu nerabdare sa treaca 5 - 6 ani ca sa imi vina randul , ce alceva pot face , intentionez ca cel putin pentru culpa medicala sa cer sa se judece cu prioritate fiindca fuctionarea corpului e direct afectata iar celelalte cauze aflate pe rolul Cedo cu problemele pe propietate , diferite incalcari ale conventiei nu afecteaza in mod direct fuctionarea normala a corpului desi cand am trimis formularul am cerut sa se judece cat mai repede ?
Aceasta postare a fost editata de aea: 06 December 2008 - 05:23 PM
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis