sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Cazul Vacarescu o culpa medicala , Cedo ... Cum se judeca cauzele pentru o avocata ... Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   aea 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 06 December 2008 - 05:20 PM

Cum se judeca cauzele pentru o avocata

Aveti grija cand va duceti la avocat

In ’ 03 am incheiat un contract cu avocata Zancu Camelia din Lugoj pentru a recupera banii dati pe o masina Ford plus reparatile facute in jur de 2000 euro dar ma indus in eroare la proces si-a insusit banii de taxe judiciare si actele doveditoare ce trebuiau depuse la Judecatorie si desi nici un avocat contactat nu a vrut sa ma ajute impotriva altei avocate deschid proces de recuperare a banilor, actelor care il castig dar avocata face apel cu un contract falsificat si se accepta actiunea printr-o decizie definitiva , fac si plangere penala pentru ca ma indus in eroare , si-a insusit banii de taxe si actele , fals si uz de fals dar se respinge actiunea fiind obligat la cheltuieli judiciare , CSM aprecind corecta judecarea cazului ...

- sunt 311 cifre diferenta intre serile contractelor redactate in aceasi zi cum declara avocata deci in o zi a incheiat inca 310 contracte iar acestea nu sunt apreciate ca probe si nici retinerea banilor si actelor un an nu se poate retine ca infractiune desi era o actiune civila numai pentru asta depusa .

- pentru ca sa platesc cheltuielile judiciare au venit si duminica la pranz si m-au amenintat ca daca nu platesc fac inchisoare si se poate vedea cum sa judecat cazul pentru mine ? ? ?

- ziarele din oras refuza sa faca publice abuzurile avocatei iar televiziunile principale contactate prin email nu au raspuns .

- am atasat si poza avocatei alaturi de presedintele Pnl Lugoj ce sunt impreuna si numar de numar apare in ziar ...

In ’ 92 dr. Vid Adriana mi-a extras dintele 2.4 si sa rupt o radacina din dinte ce ramane pe arcada iar in timp corpul a expulzato spre exterior , in ’ 00 am descoperit si semnalat prezenta acesteia dr. Covaci Leontina care o scoate dar in ' 03 medicii decid sa imi scoata si dinti 2.5 , 2.6 la 2.7 raman cu zona din jur inflamata si dureroasa .

Fiindca au scos dinti fara carii care sau inflamat la radacina fac plangere penala in ’ 04 care se respinge pentru ca neglijenta si vatamarea corporala sunt prescrise , eu sustinand ca vatamarea nu e prescrisa , fapta a fost ascunsa pana in ’ 00 iar vatamarea corporala sa produs in ’ 03 dar in final sunt condamnat sa platesc cheltuieli judiciare iar actiunea civila pentru refacerea danturi de care ziceau ca am dreptul sa respins .

Am trimis la Cedo 2 formulare cu problemele aratate si astept cu nerabdare sa treaca 5 - 6 ani ca sa imi vina randul , ce alceva pot face , intentionez ca cel putin pentru culpa medicala sa cer sa se judece cu prioritate fiindca fuctionarea corpului e direct afectata iar celelalte cauze aflate pe rolul Cedo cu problemele pe propietate , diferite incalcari ale conventiei nu afecteaza in mod direct fuctionarea normala a corpului desi cand am trimis formularul am cerut sa se judece cat mai repede ?

Aceasta postare a fost editata de aea: 06 December 2008 - 05:23 PM

0

#2 Utilizator offline   aea 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 06-December 08

Scris 09 December 2008 - 01:19 PM

- am mai adaugat alte dovezi .
0

#3 Utilizator offline   eeea 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 15-February 08

Scris 20 December 2008 - 04:04 PM

Caz specific nesimtiri din Romania .
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis Blocul Naţional al Revoluţionarilor
Iliescu reales la al enşpelea congres
Mariusică  0 1.461
Topic inchis Despre agentii imobiliari din Romania - www.despreagenti.ro
www.despreagenti.ro -> site in care tinem evindeta imobiliarilor
Razvan M  1 2.215
Topic inchis Atasamente Cutiile de chibrituri ca instrument de propaganda electorala Colectionara  1 1.497
Topic inchis Boc i-a dat cu flit lui Dragomir Hellena MD  2 2.044
Topic inchis Prima femeie de culoare vicepresedinte SUA simplu  8 6.372