Pagina 1 din 1
.... sa citeasca Selinadie(daca vrea)
Scris 06 December 2008 - 03:25 PM
Selinadie,,de ce-ai dat 8 la ultimul meu desen??
??Fata nu o fi asha de reusida
,dar restul e bine,nu????
te rog sa-mi spui si mie ce nu ti-a placut......
Scris 07 December 2008 - 09:47 PM
scz ca ma bag dar sunt destui care dau note de 1 si nu li se mai cere socoteala pt note.la cat de bine deseneaza nu ma mir si e dreptul ei.am primit un 9 de la cineva care avea numai desene facute din patratele si alte figuri geometrice dar nu conteaza nu i-am cerut socoteala pentru asta.m-am uitat prin galeria ei si am vazut ca a mai date note de 9 si altora.am tacut si nu i-am intors in nici un fel nota.voi nu v-ati saturat sa primiti note de 10 stiind bine ca desenul nu e chiar de 10???eu da!
Scris 07 December 2008 - 10:29 PM
Lamuriti-ma si pe mine de ce aceste note sunt asa de importante, ca eu nu inteleg.
P.S. 8 e o nota buna.
P.S. 8 e o nota buna.
Scris 08 December 2008 - 08:44 PM
mda.poate ca am fost prea exagerata,dee...
..
Nu sunt eu desenatoarea populara;talentata la care va asteptati voi.(spun asta deoarece cred ca va asteptati sa fiu cea mai tare la desen ca sa comentez o astfel de nota
Unii dintre voi sunteti ,,mai vechi" pe site-u' asta,stiti cum e cu notele.Eu de cand sunt aici,nu am avut parte de probleme sau ,,surprize" neplacute.
Nu ma astept insa numai la complimente,note mari si laude,sa stiti.Am intrebat doar.
Nu sunt buna in TOATE
si nici nu vreau
.La desen nu sunt foarte buna pe calculator,dar pe hartie stiu bine sa desenez
.
Ma asteptam sa imi iasa mai bine desenul acela de care vorbeaM dar eu cand desenez pe site-ul asta nu ma astept la performante.Incep sa desenez cate ceva,apoi imi vine o idee,o incerc si daca imi iese bine,o continui
.
Oricum:Kristina A.,de ce ti se pare normal sa primesti note mici(de ex:1)???
...........E adevarat ca notele nu prea conteaza
Deseneaza cine vrea pe site
,si banuiesc ca nimeni nu se asteapta sa primeasca note ca la scoala.
In fine,asta am avut de spus si o sa incerc sa ma abtin sa mai fac astfel de topic-uri ca vad ca lumea se intoarce impotriva mea.
Nu sunt eu desenatoarea populara;talentata la care va asteptati voi.(spun asta deoarece cred ca va asteptati sa fiu cea mai tare la desen ca sa comentez o astfel de nota
Nu ma astept insa numai la complimente,note mari si laude,sa stiti.Am intrebat doar.
Ma asteptam sa imi iasa mai bine desenul acela de care vorbeaM dar eu cand desenez pe site-ul asta nu ma astept la performante.Incep sa desenez cate ceva,apoi imi vine o idee,o incerc si daca imi iese bine,o continui
Oricum:Kristina A.,de ce ti se pare normal sa primesti note mici(de ex:1)???
...........E adevarat ca notele nu prea conteaza
In fine,asta am avut de spus si o sa incerc sa ma abtin sa mai fac astfel de topic-uri ca vad ca lumea se intoarce impotriva mea.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis