acum vrea sa plece la nu stiu ce bal...nici macar nu m-a intrebat daca vreau sa merg cu el...si pana acum nu s-a mai intamplat asa....chiar nu inteleg....si mi-e frica sa ii spun tot ce simt ptr ca se va supara..va spune ca ii reprosez....relatia noastra(daca se mai poate numi relatie) e intr-un mare impas...si nu stiu...nu stiu cum sa fac sa iesim din chestia asta....chiar nu stiu...
m-am gandit poate sunt eu de vina...am incercat...m-am my schimbat...chiar nu inteleg....bine,intr-un fel poate se razbuna ptr ca la inceputul relatiei m-am purtat aiurea....dar mi-am dat seama de asta...si regret...chiar nu inteleg....poate sa ma ajute cineva? ca eu una simt ca o iau razna...vreau sa fie iar el...acea persoana care facea totul ptr mine....sa fim iar noi....el imi spune intr-una ca ma iubeste...imi spune ca si el vrea sa ne fie bine...pe altcineva nu are...asta o stiu, sunt sigura de fapt...dar el nu mai are nici incredre in mine(si nu i-am dat motive sa nu aiba incredere...pur si simplu l-am mintit odata cu ceva neimportant)...cum sa fac sa aiba iar incredere in mine?cum sa fac sa fie iar innebunit dupa mine? poate sa ma ajute cineva ?
RENUNTA LA SCRIEREA DE TIP MESSENGER/MIRC !!!
Contact
Facebook
Twitter
RSS