nightwish .. minte-ma ca scrii o carte despre asta ... ca altfel vorbele raman doar intre cei de pe aici.. si sunt cam putini si se pare ca toti de aici isi cresc bine copiii ... este topic deschis de nici 3 saptamani, dar sunt sigur ca nu o sa aibe viata lunga ...
in plus, nu vei stii niciodata daca reusesti sau cand reusesti sa influentezi pe cineva
on topic: azi dadeam nume, impreuna cu nepotica mea (o picatura de 3 ani) cat mai multor lucruri pe care le vedeam si nume cat mai haioase si trasnite, ca sa vad cat de repede prinde niste chestii.. si o intreb cum il cheama pe nasucul ei .. si ea imi spune Mucila .. deci eu cam am efect pozitiv si constructiv cu cei mici ... ea este topita dupa mine
azi i-am "lasat" un dintisor in obraz, intr-un moment de mare dragoste, si i-am spus ca mai pe seara voi trece pe la ea sa mi-l iau inapoi.. dar nu cred ca isi va aminti.. este prea mica
ieri imi facea injectii ... si in loc sa ma vait ca ma doare ii spuneam ca imi este asa bine si ca vreau si in mana cealalta .. cati dintre voi cei de aici, nu le sugerati copiilor vostri cum ar trebui sa simta ? cati de aici nu ii sablonizati ?
pac-pac
Aceasta postare a fost editata de Carhaix: 20 December 2008 - 06:56 PM