sau Inregistrare

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Copilul meu este "batut in cap" atitudine de parinte Evaluare topic: - - - - -

#21 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 19 December 2008 - 03:30 PM

A fi părinte (dar şi educator, învăţător, profesor - mai grav că au făcut şi şcoală în sensul ăsta) este o mare responsabilitate şi nu mulţi ştiu să se achite de ea cu brio. Au ocazia să facă din copilul lor învingător sau un looser şi rezultatul final, copilul devenit adult va arata cum sunt ei, părinţii, în esenţă.

Vezi postareaCarhaix, la Dec 18 2008, 09:59 PM, a spus:

Omule bun, s-a deschis un subiect de discuţie, nu o prelegere de ascultat/citit. Fiecare poate contribui la discuţie cu experienţa sau părerea lui la tema de discutat. Sau contribui la subiect cu observaţii pertinente sau te abţii şi cauţi alte topicuri.
0

#22 Utilizator offline   Carhaix 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 14-March 08

Scris 20 December 2008 - 06:55 PM

nightwish .. minte-ma ca scrii o carte despre asta ... ca altfel vorbele raman doar intre cei de pe aici.. si sunt cam putini si se pare ca toti de aici isi cresc bine copiii ... este topic deschis de nici 3 saptamani, dar sunt sigur ca nu o sa aibe viata lunga ...

in plus, nu vei stii niciodata daca reusesti sau cand reusesti sa influentezi pe cineva

on topic: azi dadeam nume, impreuna cu nepotica mea (o picatura de 3 ani) cat mai multor lucruri pe care le vedeam si nume cat mai haioase si trasnite, ca sa vad cat de repede prinde niste chestii.. si o intreb cum il cheama pe nasucul ei .. si ea imi spune Mucila .. deci eu cam am efect pozitiv si constructiv cu cei mici ... ea este topita dupa mine

azi i-am "lasat" un dintisor in obraz, intr-un moment de mare dragoste, si i-am spus ca mai pe seara voi trece pe la ea sa mi-l iau inapoi.. dar nu cred ca isi va aminti.. este prea mica

ieri imi facea injectii ... si in loc sa ma vait ca ma doare ii spuneam ca imi este asa bine si ca vreau si in mana cealalta .. cati dintre voi cei de aici, nu le sugerati copiilor vostri cum ar trebui sa simta ? cati de aici nu ii sablonizati ?

pac-pac

Aceasta postare a fost editata de Carhaix: 20 December 2008 - 06:56 PM

0

#23 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 21 December 2008 - 02:54 AM

Vezi postareanightwish, la Dec 4 2008, 10:57 PM, a spus:

Este de inteles si de iertat acest comportament?

NU !
Intotdeauna n-am suportat critica si "complimentele" in public. Tocmai pentru ca mama mereu imi facea asa. Cum faceam o boacana, tipa la mine pe strada si imi tinea teoriile chibritului.
Nu sunt adepta "spalatului rufelor" in public. Rufele se spala in familie. Daca copilul a gresit sau a facut vreo boacana, normal este sa-l admonestezi acasa, unde sunteti voi doi, nu de fata cu tot orasul. Plus ca admonestatul ala depinde de multi factori, nu este cazul sa-l faci sa se simta incapabil, sa-l jignesti sau mai stiu eu ce, pentru ca ii vei dezvolta copilului temeri si complexe pe viitor. Va ajunge sa se considere singur incapabil, mai ales ca tu, ca persoana cea mai de incredere pe care o cunoaste ii confirmi asta.
0

#24 Utilizator offline   Liviu. 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 26-January 06

Scris 21 December 2008 - 04:13 AM

Pe mine m-a ajutat foarte mult asa ceva. Insa eu nu voi incerca sa "ajut" astfel copiii mei. Daca-i voi avea,
0

#25 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 21 December 2008 - 05:04 AM

Vezi postareaDiela, la Dec 19 2008, 03:30 PM, a spus:

A fi părinte (dar şi educator, învăţător, profesor - mai grav că au făcut şi şcoală în sensul ăsta) este o mare responsabilitate şi nu mulţi ştiu să se achite de ea cu brio. Au ocazia să facă din copilul lor învingător sau un looser şi rezultatul final, copilul devenit adult va arata cum sunt ei, părinţii, în esenţă.

Corect. Eu pe ai mei ii voi incuraja sa faca orice, indiferent daca e rau sau bine. Asa se va invata singur. :)
0

#26 Utilizator offline   evening 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 30-November 08

Scris 21 December 2008 - 05:45 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 21 2008, 06:04 AM, a spus:

Corect. Eu pe ai mei ii voi incuraja sa faca orice, indiferent daca e rau sau bine. Asa se va invata singur. :)

Desigur ca nu il vei INCURAJA dupa cum scrii sa faca ceva rau, daca il iubesti, il avertizezi macar si-i explici din experienta ta de viata, altfel de ce mai au copiii parinti?
0

#27 Utilizator offline   murof 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 12-December 08

Scris 22 December 2008 - 07:35 AM

Vezi postareaevening, la Dec 21 2008, 05:45 PM, a spus:

Desigur ca nu il vei INCURAJA dupa cum scrii sa faca ceva rau, daca il iubesti, il avertizezi macar si-i explici din experienta ta de viata, altfel de ce mai au copiii parinti?

Corect...
0

#28 Utilizator offline   Diela 

• mititica deductivă şi noninvazivă
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 20-July 07

Scris 22 December 2008 - 10:05 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 21 2008, 05:04 AM, a spus:

Corect. Eu pe ai mei ii voi incuraja sa faca orice, indiferent daca e rau sau bine. Asa se va invata singur. :flowers:

Probabil ai vrut să spui că le dai libertatea să facă orice, dar nu cred că îi vei încuraja la rele.
0

#29 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 23 December 2008 - 03:03 AM

Vezi postareaevening, la Dec 21 2008, 05:45 PM, a spus:

Nu nu .. :flowers:

Vezi postareaDiela, la Dec 22 2008, 10:05 AM, a spus:

Probabil ai vrut să spui că le dai libertatea să facă orice, dar nu cred că îi vei încuraja la rele.

Ba da, de ce nu ? :stars:
Sti ca de fapt pentru a face un lucru rau trebuie sa gandesti de trei ori mai mult decat pentru a face unul bun ?
Sa faca rele, doar asa va invata .
0

#30 Utilizator offline   Fentasy 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 11-December 08

Scris 23 December 2008 - 03:47 AM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Dec 23 2008, 03:03 AM, a spus:

Sti ca de fapt pentru a face un lucru rau trebuie sa gandesti de trei ori mai mult decat pentru a face unul bun ?

Eu nu stiam...credeam ca le fac din obisnuinta. :stars:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 5 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Alaptarea benefica
Un nou studiu
Anonymus Kline  4 2.607
Hot Topic (New) Atasamente Cat costa sa cresti un copil? yvonne_ni2006  204 25.845
Replici noi Creatiile copiilor QvoVadis  12 7.443
Hot Topic (New) Abandon in numele iubirii?
Te parasesc din dragoste.
bydy  116 7.347
Replici noi Examenul de capacitate
Emotii
cristina37  18 7.437