sau Inregistrare

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Muzicieni preferati de rock Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   sp59 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 13-July 05

Scris 15 September 2005 - 05:13 PM

1.Solisti:Robert Plant,David Coverdale,Greg Lake,Rob Halford,Dio,Ian Gillan,David Byron(Uriah Heep vechi),David Surkamp(Pavlov's Dog),Glenn Hughes,John Wetton,Jim Morrisson,John Lennon,Mick Jagger,Rod Stewart,Geddy Lee(Rush),Mcihael Sadler(Saga),Fish,Peter Gabriel,Peter Hammill,Sting,Paul Rodgers(Free),Phil Lynott(Thin Lizzy),Freddy Mercury,Roger Daltrey(Who),Ozzy,Arthur Brown
2.Soliste:Janis Joplin,Sonja Kristina(Curved Air),Annie Haslam(Renaissance),Annie Lennox(Eurythmics),PJ Harvey,Kim Deal(Breeders),Kim Gordon(Sonic Youth)
3.Chitaristi:Jimmy Page,Richie Blackmore,Tony Iommi,KK Downing,Glenn Tipton,Alex Lifeson,Steve Vai,Joe Satriani,Jimi Hendrix,Frank Zappa,John McLaughlin,Al Di Meola,Jan Akkerman(Focus),Peter Green,Tony McPhee(Groundhogs),Brian May,Dan Aldea,Sorin Tudoran,John Petrucci,Robert Fripp,Fred Frith,Bill Frisell,Elliott Sharp,Lee Ranaldo+Thurston Moore(Sonic Youth),Tommy Bolin(Deep Purple 1974-1975)
4.Basisti:Les Claypool(Primus),Steve Harris,Geezer Butler,Geddy Lee,Greg Lake,John Patitucci,Marcus Miller,Josef Kappl,John Wetton,Gary Thain(Uriah Heep vechi)
5.Tobosari:John Bonham,Mike Portnoy,Neal Peart(Rush),Billy Cobham,Bill Bruford(Yes,King Crimson),Ian Paice,Carl Palmer,Bill Ward(Black Sabbath)
6.Clapetisti:Keith Emerson,Rick Wakeman,Rod Argent,Doug Ingle(Iron Butterfly),Jon Lord
0

#2 Utilizator offline   vangy1301 

• Bestiutza:)
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-May 05

Scris 15 September 2005 - 05:25 PM

Nu vreau sa ma bag si eu doar asa ca musculitza`n laptic :clap: ..vroiam doar sa spun ca mie`mi place tare mult crossfade - cold ...asa in genere nu prea le am eu cu rocku`..ma refer aici la solishti..basishti...si toate alea (no offense) dar in schimb imi plac baladele rock..si`mi place si rocku` romanesc...adica nah :huh: intelegi tu :crazy: am ceva prieteni care au formatii rock..imi place ceea ce canta..dar nu`s asa de pasionat de solisti si toate alea..respect! :beach:
0

#3 Utilizator offline   Magenta 

• someone
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 22-May 05

Scris 15 September 2005 - 05:27 PM

sa vedem...

solisti: Freddie Mercury, Bon Scott, Brian Johnson, Axl Rose, Ozzy Osbourne, James Hettfield, Kurt Cobain, Robert Plant
chitaristi: Brian May, Angus Young, Slash, Tony Iommi, Jimmy Page, Eddie Van Halen
basisti: John Deacon, Geezer Butler, Duff, Cliff Williams
bateristi: Roger Taylor, Bill Ward, Dave Grohl
clapetisti: Dizzy (Guns N' Roses) si cel de la Nightwish care nu mai stiu exact cum il cheama si mi-e sa nu scriu vreo tampenie :">
0

#4 Utilizator offline   Guns N` Roses 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 01-September 06

Scris 05 September 2006 - 05:30 PM

Vezi postareaQueen, la Sep 15 2005, 06:27 PM, a spus:

sa vedem...

solisti: Freddie Mercury, Bon Scott, Brian Johnson, Axl Rose, Ozzy Osbourne, James Hettfield, Kurt Cobain, Robert Plant
chitaristi: Brian May, Angus Young, Slash, Tony Iommi, Jimmy Page, Eddie Van Halen
basisti: John Deacon, Geezer Butler, Duff, Cliff Williams
bateristi: Roger Taylor, Bill Ward, Dave Grohl
clapetisti: Dizzy (Guns N' Roses) si cel de la Nightwish care nu mai stiu exact cum il cheama si mi-e sa nu scriu vreo tampenie :">

In sfarsit cineva caruia ii place guns n` roses , bravo ai gusturi bune :flowers:
0

#5 Utilizator offline   seraphimovic 

• shredder
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 18-February 06

Scris 05 September 2006 - 05:45 PM

nah ca ma bag si io

solisti- bruce dickinson, freddie mercury, james hetfield, axl rose, dave mustaine, serj tankian si solistul de la travka, pe care nu stiu cum il cheama

chitaristi-angus young, kirk hammet, dave mustaine, adrian smith (de fapt toti de la maiden), daron malakian

basisti- cliff burton si nu prea mai cunosc

tobosari- lars ulrich

trompetisti-mihnea de la luna amara si p-ala de la gandul matei nu stiu cum il cheama :flowers:
cam atat :flowers:
0

#6 Utilizator offline   BlueBear 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 30-July 06

Scris 14 September 2006 - 10:19 PM

Fisier atasat  Chester_Bennington.jpg (11.11K)
Number of downloads: 24VOCALS - Chester Bennington (Linkin Park) (idolul meu) :good: , Waine Static (Static-X), Mark Chavez (Adema), Jonathan Davis (Korn), Till Lindemann (Rammstein), Chino Moreno (Deftones), David Draiman (Disturbed), Jarno Peratalo (TO/DIE/FOR), Sonny Sandoval(P.O.D.) etc.
GUITAR - Mike Ransom (Adema), Richard Z. (Rammstein) :scare: , Ryan Phillips (Story of the year), Dan Donegan (Disturbed)
BASS - Tony Campos (Static-X), Adam Russel (Story of the year) :crazy: , Paul Thomas (Good Charlotte), Traa Daniels (P.O.D.)
DRUMS - Abe Cunningham (Deftones), Mike Wengren (Disturbed), Tre Cool (Green Day), Shannon Larkin (Godsmack)
STRINGS - Stephen Carpenter (Deftones) :tease:

Aceasta postare a fost editata de BlueBear: 14 September 2006 - 10:32 PM

0

#7 Utilizator offline   7-Angels 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Inregistrat: 23-August 06

Scris 18 September 2006 - 08:40 PM

Nu-s rockeritza, dar ascult rock, iar preferatul preferatilor din aceasta categorie, the one and only este Alan Parsons - vocalist si compozitor. :flowers:

Aceasta postare a fost editata de 7-Angels: 18 September 2006 - 08:41 PM

0

#8 Utilizator offline   Noir Désir 

• well organized chaos
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 17-June 05

Scris 25 September 2006 - 09:37 AM

Vezi postareaseraphimovic, la Sep 5 2006, 06:45 PM, a spus:

solistul de la travka, pe care nu stiu cum il cheama

george gadei :>

nu ai gusturi rele :) si mie tot astia imi plac, aproximativ, la solisti mai am de adaugat Johan Edlund de la tiamat :spiteful: si Vincent Cavanagh ( anathema ) :friends: :o:
0

#9 Utilizator offline   pusculina 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 04-October 06

Scris 12 October 2006 - 06:02 PM

ce spuneti oameni buni de Andreas Hedlund? a-ti auzit de el? sa va spun in ce trupe canta:Vintersorg, Otyg,Borknagar, Havayoth, Fission, Cronian si Waterclime. a-ti ascultat vreuna din formatiile astea(nu prea se gasesc la orice colt de strada)?
P.S. merita ascultate...
0

#10 Utilizator offline   UliluTril 

• Buruiana
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 07-December 04

Scris 13 October 2006 - 11:42 AM

mhahaaha...vintersoooorg :drag: ce vremuri dom`le, cand ascultam till fjalls :crazy:
ascult foarte rar asa ceva, in schimb ma mai delectez cu arcturus sau ulver. si da, dintre solisti ii prefer pe Simen Hestnæs si pe Garm.
tocmai am achizitionat dvd-ul shipwrecked in oslo a celor de arcturus si rupeeee. tobele. hellhammer, of course. :doh:
ah,ontopic, is multi care`mi plac, me lene sa-i insir.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 3 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Maffia Killed My Booster jaroslav  0 1.156