Muzicieni preferati de rock
Scris 15 September 2005 - 05:13 PM
2.Soliste:Janis Joplin,Sonja Kristina(Curved Air),Annie Haslam(Renaissance),Annie Lennox(Eurythmics),PJ Harvey,Kim Deal(Breeders),Kim Gordon(Sonic Youth)
3.Chitaristi:Jimmy Page,Richie Blackmore,Tony Iommi,KK Downing,Glenn Tipton,Alex Lifeson,Steve Vai,Joe Satriani,Jimi Hendrix,Frank Zappa,John McLaughlin,Al Di Meola,Jan Akkerman(Focus),Peter Green,Tony McPhee(Groundhogs),Brian May,Dan Aldea,Sorin Tudoran,John Petrucci,Robert Fripp,Fred Frith,Bill Frisell,Elliott Sharp,Lee Ranaldo+Thurston Moore(Sonic Youth),Tommy Bolin(Deep Purple 1974-1975)
4.Basisti:Les Claypool(Primus),Steve Harris,Geezer Butler,Geddy Lee,Greg Lake,John Patitucci,Marcus Miller,Josef Kappl,John Wetton,Gary Thain(Uriah Heep vechi)
5.Tobosari:John Bonham,Mike Portnoy,Neal Peart(Rush),Billy Cobham,Bill Bruford(Yes,King Crimson),Ian Paice,Carl Palmer,Bill Ward(Black Sabbath)
6.Clapetisti:Keith Emerson,Rick Wakeman,Rod Argent,Doug Ingle(Iron Butterfly),Jon Lord
Scris 15 September 2005 - 05:25 PM
Scris 15 September 2005 - 05:27 PM
solisti: Freddie Mercury, Bon Scott, Brian Johnson, Axl Rose, Ozzy Osbourne, James Hettfield, Kurt Cobain, Robert Plant
chitaristi: Brian May, Angus Young, Slash, Tony Iommi, Jimmy Page, Eddie Van Halen
basisti: John Deacon, Geezer Butler, Duff, Cliff Williams
bateristi: Roger Taylor, Bill Ward, Dave Grohl
clapetisti: Dizzy (Guns N' Roses) si cel de la Nightwish care nu mai stiu exact cum il cheama si mi-e sa nu scriu vreo tampenie :">
Scris 05 September 2006 - 05:30 PM
Queen, la Sep 15 2005, 06:27 PM, a spus:
solisti: Freddie Mercury, Bon Scott, Brian Johnson, Axl Rose, Ozzy Osbourne, James Hettfield, Kurt Cobain, Robert Plant
chitaristi: Brian May, Angus Young, Slash, Tony Iommi, Jimmy Page, Eddie Van Halen
basisti: John Deacon, Geezer Butler, Duff, Cliff Williams
bateristi: Roger Taylor, Bill Ward, Dave Grohl
clapetisti: Dizzy (Guns N' Roses) si cel de la Nightwish care nu mai stiu exact cum il cheama si mi-e sa nu scriu vreo tampenie :">
In sfarsit cineva caruia ii place guns n` roses , bravo ai gusturi bune
Scris 05 September 2006 - 05:45 PM
solisti- bruce dickinson, freddie mercury, james hetfield, axl rose, dave mustaine, serj tankian si solistul de la travka, pe care nu stiu cum il cheama
chitaristi-angus young, kirk hammet, dave mustaine, adrian smith (de fapt toti de la maiden), daron malakian
basisti- cliff burton si nu prea mai cunosc
tobosari- lars ulrich
trompetisti-mihnea de la luna amara si p-ala de la gandul matei nu stiu cum il cheama
cam atat
Scris 14 September 2006 - 10:19 PM
Chester_Bennington.jpg (11.11K)
Number of downloads: 24VOCALS - Chester Bennington (Linkin Park) (idolul meu)
GUITAR - Mike Ransom (Adema), Richard Z. (Rammstein)
BASS - Tony Campos (Static-X), Adam Russel (Story of the year)
DRUMS - Abe Cunningham (Deftones), Mike Wengren (Disturbed), Tre Cool (Green Day), Shannon Larkin (Godsmack)
STRINGS - Stephen Carpenter (Deftones)
Aceasta postare a fost editata de BlueBear: 14 September 2006 - 10:32 PM
Scris 18 September 2006 - 08:40 PM
Aceasta postare a fost editata de 7-Angels: 18 September 2006 - 08:41 PM
Scris 12 October 2006 - 06:02 PM
P.S. merita ascultate...
Scris 13 October 2006 - 11:42 AM
ascult foarte rar asa ceva, in schimb ma mai delectez cu arcturus sau ulver. si da, dintre solisti ii prefer pe Simen Hestnæs si pe Garm.
tocmai am achizitionat dvd-ul shipwrecked in oslo a celor de arcturus si rupeeee. tobele. hellhammer, of course.
ah,ontopic, is multi care`mi plac, me lene sa-i insir.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Maffia Killed My Booster | jaroslav | 0 | 1.156 |
|
Muzica turceasca | Candy_girl2385 | 49 | 9.674 |
|
Metal Radio | Metal Radio | 0 | 205 |
|
De ce progressive house made in Romania este anonim? | Eskpcs | 11 | 748 |