sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

la inceput de drum o indrumare?? Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Smart boy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 05-February 08

Scris 03 December 2008 - 01:36 PM

as dori sa invat sa programez, dar nu stiu cu ce sa incep.care limbaj e cel mai usor, sau cu care credeti ca ar trebui sa incep???si puteti da si niste linkuri utile???am vazut cateva mai sus, dar nu prea am inteles mai nimic.multumesc :flowers:
0

#2 Utilizator offline   miruna86 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 27-April 07

Scris 04 December 2008 - 02:40 PM

Buna.

Pentru inceput ar fi bine sa te documentezi putin referitor la conceptele de programare. Parerea mea este sa o iei de la programarea procedurala si sa continui apoi cu cea orientata obiect (POO) si apoi poti incerca si programare vizuala, winAPI. Ca limbaj e personal ti-as recomanda C++ -ul, eu cu el am inceput, e adevarat ca poate e putin mai greu decat Pascal si C dar ofera ceva mai mult posibilitati.

Ca si mediu de programare gratuit ar fi Dev - C++ pe care il gasesti la adresa aceasta . Ar mai fi si Visual Studio 2008 Express Edition, dar ca incepator mi se pare mai dificil de lucrat cu el. Il gasesti aici .

In ceea ce priveste link-uri pentru documentatie, din pacate nu imi amintesc nimic bun in afara celor de pe post-urile de la Teme Importante. Daca mai gasesc ceva promit sa postez.

Mult succes si spor la invatat si daca ai intrebari posteaza aici.

Aceasta postare a fost editata de miruna86: 04 December 2008 - 02:46 PM

0

#3 Utilizator offline   Smart boy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 05-February 08

Scris 04 December 2008 - 03:37 PM

Vezi postareamiruna86, la Dec 4 2008, 03:40 PM, a spus:

Buna.

Pentru inceput ar fi bine sa te documentezi putin referitor la conceptele de programare. Parerea mea este sa o iei de la programarea procedurala si sa continui apoi cu cea orientata obiect (POO) si apoi poti incerca si programare vizuala, winAPI. Ca limbaj e personal ti-as recomanda C++ -ul, eu cu el am inceput, e adevarat ca poate e putin mai greu decat Pascal si C dar ofera ceva mai mult posibilitati.

Ca si mediu de programare gratuit ar fi Dev - C++ pe care il gasesti la adresa aceasta . Ar mai fi si Visual Studio 2008 Express Edition, dar ca incepator mi se pare mai dificil de lucrat cu el. Il gasesti aici .

In ceea ce priveste link-uri pentru documentatie, din pacate nu imi amintesc nimic bun in afara celor de pe post-urile de la Teme Importante. Daca mai gasesc ceva promit sa postez.

Mult succes si spor la invatat si daca ai intrebari posteaza aici.

da...multumesc mult :-
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Problema C++ outkastm  8 7.115
Replici noi Php s3aNPaul  10 8.922
Replici noi C++ Builder si baze de date Access Secui Adrian-Iulian  1 3.182