sau Inregistrare

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

nostalgia reintoarcerii romani intorsi in tara Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   darina__d 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-November 08

Scris 02 December 2008 - 11:54 PM

vorbim de romani care au petrecut aici o mai mare parte de timp..dupa care s-au intors in tara
cunosc o parte care s-au reintors dupa o luna..altii care nu..
ce credti despre asta...au fost sau nu pareri de rau?!
0

#2 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Moderator
  • Inregistrat: 25-March 06

Scris 03 December 2008 - 12:10 AM

Anul asta am spus de 2 ori ca merg acasa.Am ajuns pana acolo incat am cumparat bilet de avion...De fiecare data,am anulat,nu aveam nicio tragere de inima sa ma intorc ''acasa'' in Romania.Ultima oara am fost in vara lui 2007,nu mi-e dor deloc,dar deloc.Prefer sa le trimit parintilor bani sa vina ei la noi.Asa si fac,vin ei la noi,chiar si acum de Craciun,cu toate ca eu aveam deja biletul cumparat din octombrie sa plec in Romania.
Nu vreau sa fiu ipocrita si sa spun ca mi-e dor de tara in care m-am nascut.Aici e casa mea,munca mea,viata mea si nu imi pare deloc rau sa spun ca nu mi-e dor de Romania.
In Romania nu am avut niciodata nimic,cu zeci de mii de diplome,am lucrat ospatar,pe salariu de mizerie,si am platit bani grei surorii mele sa ma tina la ea de mila de sila.
La ce sa-mi para rau ca nu ma intorc in Romania?
Dar,cunosc persoane,care la cateva saptamani petrecute aici,plangeau cu lacrimi amare,le era dor de casa si le parea rau ca au venit aici.Au plecat,iar ajunsi acolo,le parea rau ca au plecat de aici....
Sunt situatii si situatii,depinde si cum te acomodezi cu tara respectiva,depinde ce lucrezi,ce oameni ai in jur.Pentru fiecare este altfel.
0

#3 Utilizator offline   darina__d 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 03 December 2008 - 12:10 AM

Vezi postareaLoreda, la Dec 3 2008, 12:10 AM, a spus:

Anul asta am spus de 2 ori ca merg acasa.Am ajuns pana acolo incat am cumparat bilet de avion...De fiecare data,am anulat,nu aveam nicio tragere de inima sa ma intorc ''acasa'' in Romania.Ultima oara am fost in vara lui 2007,nu mi-e dor deloc,dar deloc.Prefer sa le trimit parintilor bani sa vina ei la noi.Asa si fac,vin ei la noi,chiar si acum de Craciun,cu toate ca eu aveam deja biletul cumparat din octombrie sa plec in Romania.
Nu vreau sa fiu ipocrita si sa spun ca mi-e dor de tara in care m-am nascut.Aici e casa mea,munca mea,viata mea si nu imi pare deloc rau sa spun ca nu mi-e dor de Romania.
In Romania nu am avut niciodata nimic,cu zeci de mii de diplome,am lucrat ospatar,pe salariu de mizerie,si am platit bani grei surorii mele sa ma tina la ea de mila de sila.
Dar,cunosc persoane,care la cateva saptamani petrecute aici,plangeau cu lacrimi amare,le era dor de casa si le parea rau ca au venit aici.Au plecat,iar ajunsi acolo,le parea rau ca au plecat de aici....
Sunt situatii si situatii,depinde si cum te acomodezi cu tara respectiva,depinde ce lucrezi,ce oameni ai in jur.Pentru fiecare este altfel.

daca nu e chiar secret..ne poti spune unde anume lucrezi..si ce?
poate fi un schimb de experienta benefic si ptr mine...m-ar ajuta a inteleg mai bine schimbarea..
0

#4 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 03 December 2008 - 12:22 AM

Vezi postareaapril11, la Dec 2 2008, 11:10 PM, a spus:

poate fi un schimb de experienta benefic si ptr mine...m-ar ajuta a inteleg mai bine schimbarea..

What ?
:blink:

Sigur ca da ....Loreda, da te rog si numarul contului la banca pentru ca vrea sa iti trimita niste bani :good:
Aaaaa.... si adresa fizica ca sa putem trimite e-mails :yes:
0

#5 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 03 December 2008 - 12:27 AM

Vezi postareaLoreda, la Dec 2 2008, 05:10 PM, a spus:

:blink: Same here.
0

#6 Utilizator offline   darina__d 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 03 December 2008 - 12:26 AM

Vezi postareaSaharian, la Dec 3 2008, 01:22 AM, a spus:

What ?
:good:

Sigur ca da ....Loreda, da te rog si numarul contului la banca pentru ca vrea sa iti trimita niste bani :yes:
Aaaaa.... si adresa fizica ca sa putem trimite e-mails :D

esti dragut si cu simtul umorului dezvoltat
nu/ti cerusem locatia exacta si nici meseria...pe litere..
puteai raspunde diplomat...asa..ca sa intelegem cit de cit :blink:
0

#7 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 December 2008 - 12:32 AM

Vezi postareaapril11, la Dec 2 2008, 11:10 PM, a spus:

Am fost norocoasa.Intr-un greu moment al vietii mele,am depus un CV la o firma olandeza,infiintata recent in orasul meu.Nu am avut nicio speranta,am spus doar asa,hai sa o fac si pe asta,poate scap de ospatarie.Am asteptat 2 saptamani,dupa care mi-am pierdut speranta.A 3-a saptamana,m-au sunat,ma acceptasera,cu toate ca nu aveam pic de experienta(terminasem o scoala de 3 ani,proiectant autocad,iar peste tot in Romania mi se spunea ca asta e munca numai pentru barbati,deci nu apucasem sa lucrez vreodata).Am fost la interviu si spre surprinderea mea,au fost incantati,mi-au oferit transport,cazare si salariu bun.Mi-a fost frica,nu mai iesisem din tara vreodata si toti imi spuneau:''Este Olanda,tara prostitutiei,te duc la produs''.
Insa,atunci am spus,fie ce-o fi,asa nu mai pot sa mai traiesc,orice mai bine decat viata de ospatar.
Am plecat.Spre surprinderea mea si a tuturor,firma mi-a oferit tot ceea ce era in contract.Mi-au platit pana si curs de lb.olandeza.M-am integrat perfect,am avut parte de oameni super.La putin timp dupa asta,m-am maritat.Apoi am inceput sa lucrez si voluntar,in case de copii.
Din motive de sanatate,nu m-am mai putut deplasa la serviciu,dar continui inca sa lucrez pentru aceiasi firma,de acasa si suntem toti multumiti.

Vezi postareaSaharian, la Dec 2 2008, 11:22 PM, a spus:

What ?

0

#8 Utilizator offline   darina__d 

• Lalea
  • PipPipPip

Scris 03 December 2008 - 12:41 AM

Vezi postareaLoreda, la Dec 3 2008, 12:32 AM, a spus:

Am fost norocoasa.Intr-un greu moment al vietii mele,am depus un CV la o firma olandeza,infiintata recent in orasul meu.Nu am avut nicio speranta,am spus doar asa,hai sa o fac si pe asta,poate scap de ospatarie.Am asteptat 2 saptamani,dupa care mi-am pierdut speranta.A 3-a saptamana,m-au sunat,ma acceptasera,cu toate ca nu aveam pic de experienta(terminasem o scoala de 3 ani,proiectant autocad,iar peste tot in Romania mi se spunea ca asta e munca numai pentru barbati,deci nu apucasem sa lucrez vreodata).Am fost la interviu si spre surprinderea mea,au fost incantati,mi-au oferit transport,cazare si salariu bun.Mi-a fost frica,nu mai iesisem din tara vreodata si toti imi spuneau:''Este Olanda,tara prostitutiei,te duc la produs''.
Insa,atunci am spus,fie ce-o fi,asa nu mai pot sa mai traiesc,orice mai bine decat viata de ospatar.
Am plecat.Spre surprinderea mea si a tuturor,firma mi-a oferit tot ceea ce era in contract.Mi-au platit pana si curs de lb.olandeza.M-am integrat perfect,am avut parte de oameni super.La putin timp dupa asta,m-am maritat.Apoi am inceput sa lucrez si voluntar,in case de copii.
Din motive de sanatate,nu m-am mai putut deplasa la serviciu,dar continui inca sa lucrez pentru aceiasi firma,de acasa si suntem toti multumiti.

e ok atunci..
nu chiar toti au norocul tau...
0

#9 Utilizator offline   BlueSugar 

• Nevermind...
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 03 December 2008 - 12:48 AM

Vezi postareaapril11, la Dec 2 2008, 11:41 PM, a spus:

e ok atunci..
nu chiar toti au norocul tau...

Sunt de acord ca nu.Dar sunt si foarte multi care au reusit.
Depinde de fiecare,ce asteptam,ce facem ca sa ne fie bine.
Tie ti-e dor de casa?Vrei sa te intorci?
0

#10 Utilizator offline   Saharian 

• fost
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 03-November 06

Scris 03 December 2008 - 12:49 AM

Vezi postareaapril11, la Dec 2 2008, 11:26 PM, a spus:

esti dragut si cu simtul umorului dezvoltat
nu/ti cerusem locatia exacta si nici meseria...pe litere..
puteai raspunde diplomat...asa..ca sa intelegem cit de cit :blink:

actually, sunt foarte frumos - frumos de pica :good:.. as putea zice daca nu as fi atat de modest :yes:
am fost si fotomodel la revista de moda :D
a familiei :yes:
cica se poarta :-
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 4 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou