Problema e k de ceva timp nu imi mai merge nici un joc iar programe in mare parte nu merg. Ex: Nero (nush exact ce versiune) acum cateva lunii mergea dar acum nu mai merge. Joc Unreal Tournament 2004 imi place la nebunie
Daca incerc sa instalez Direct X 9.0 c nu merge, imi zice k la instalat dar dak intru la Add \ Remove programs nu apare nicaieri shi jocurile nu il detecteaza shi imi spune k nu exista in PC.
Am observat k mi sau sters fishiere .dll din PC. Cineva mia spus ca HDDul este stricat shi probabil k a inceput sa stearga fishiere din cauza k este prea vezi, asa k am luat altul duminica trecuta altul nou de 160 GB. Am scos HDDul cel vechi shi lam lasat doar pe cel nou, am instalat Windows XP SP2 (acelasi lam avut shi inainte) dar nimic, nici o schimbare, atata tot k proceseaza putin mai repede shi am mai mult spatziu, in rest totul este exact la fel, nu am rezolvat absolut nimic bun. Calculatorul este putin cam vechi, e din decembrie 2001. AMD Athlon Procesor 1.10 GHz, 512MB SD RAM, ATI Radeon 9200, HDD 160 GB shi Windows XP Professional SP2.
Va rog sa ma ajutatzi, nu mai shtiu ce sai fac sa mearga bine
Multzumesc!
Contact
Facebook
Twitter
RSS