sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Problema cu PCu de aproape Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Pacaz 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 02 December 2008 - 06:36 PM

Salut! Am o mare problema cu PCu shi nu mai shtiu ce sai fac sa mearga bine :good: nu ma prea pricep la PCuri dar am sa incerc sa va spun care e problema shi sper sa ma putetzi ajuta.
Problema e k de ceva timp nu imi mai merge nici un joc iar programe in mare parte nu merg. Ex: Nero (nush exact ce versiune) acum cateva lunii mergea dar acum nu mai merge. Joc Unreal Tournament 2004 imi place la nebunie :blink: acum cam 1 - 2 lunii mergea perfect dar dak incerc sal bag acuma nu mai merge. Il instalez shi knd ii dau drumu mi se face ecranu negru shi dupa vreo 10 secunde se restarteaza. Cineva mia spus k e de la placa video, dar nu k e e placa nou noutza cumparata acum cateva lunii. Sau dupa ce am instalat un joc shi incerc sa intru in el imi apare chestia aia cu Don't Send, ca de ex. la jocul Star Wars - Republic Commando care inainte imi mergea fara probleme.
Daca incerc sa instalez Direct X 9.0 c nu merge, imi zice k la instalat dar dak intru la Add \ Remove programs nu apare nicaieri shi jocurile nu il detecteaza shi imi spune k nu exista in PC.
Am observat k mi sau sters fishiere .dll din PC. Cineva mia spus ca HDDul este stricat shi probabil k a inceput sa stearga fishiere din cauza k este prea vezi, asa k am luat altul duminica trecuta altul nou de 160 GB. Am scos HDDul cel vechi shi lam lasat doar pe cel nou, am instalat Windows XP SP2 (acelasi lam avut shi inainte) dar nimic, nici o schimbare, atata tot k proceseaza putin mai repede shi am mai mult spatziu, in rest totul este exact la fel, nu am rezolvat absolut nimic bun. Calculatorul este putin cam vechi, e din decembrie 2001. AMD Athlon Procesor 1.10 GHz, 512MB SD RAM, ATI Radeon 9200, HDD 160 GB shi Windows XP Professional SP2.
Va rog sa ma ajutatzi, nu mai shtiu ce sai fac sa mearga bine :yes:(

Multzumesc!
0

#2 Utilizator offline   csifer 

• Crin
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 11-April 08

Scris 03 December 2008 - 09:24 PM

cred ca cea mai buna idee ar fi sa cumperi un sistem nou cu totul...parerea mea :o:
0

#3 Utilizator offline   Pacaz 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 05 December 2008 - 11:42 PM

la aceashi concluzie am ajuns shi eu... doar ca nu am bani deloc :tease: deasta as vrea sa-l repar pe acesta cat mai mult...
oricum ms pt ajutor :beee:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi probleme cu rezolutia
"out of range" :|
y0nutz_ymh  4 3.266