sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

cum se face un testament in cazul tatalui meu testment Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mikydutza88 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 02 December 2008 - 11:07 AM

Buna!
Am si eu o intrebare.
In urma cu un an jumatate sora tatalui meu a decedat, sotul acesteia l-a rugat sa mearga si sa aiba grija de el pana acesta va muri. I-a promis ca ii va face acte pentru casa, dar pana in momentul de fata s-a razgandit.
El de foarte multi ani, in fiecare concediu mergea la ei si ii ajuta la treburile casnice, in gospodarie, si-a dus o gramada de scule, de masinarii pe care le are si acum acolo. Acum el vrea sa stie cum isi va putea trece acele lucruri in testament si ce fel de testament va trebui sa-si faca pentru ca eu si sora mea sa putem avea acces la acele bunuri ale lui dupa ce el va muri.
Va multumesc anticipat pentru ajutor! O zi buna!
0

#2 Utilizator offline   Ledah7 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-December 08

Scris 03 December 2008 - 04:29 PM

Cred ca pot eu sa te ajut, o sa consult un prieten si iti voi raspunde.
0

#3 Utilizator offline   Gelupanda 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-September 07

Scris 05 December 2008 - 07:35 AM

Cred ca ar tebui sa fii ceva mai explicit/a.
In mod normal un testament nu prea mai are mare valoare astazi.Actul de vanzare -cumparare este sfant. Cat despre restul bunurilor ramase ca masa succesorala in urma decesului unei persoane, ele se impart conform legii. Daca partajul se face prin instanta si nu va fi in mod amiabil, de comun acord intre mostenitori, atunci se procedeaza la experitze si partaj oficial. De multe ori astea costa mai mult decat bunurile propiru-zise.

daca vrei raspunsuri mai concrtete, fi ceva mai concret/a.
0

#4 Utilizator offline   Kahila 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-September 07

Scris 05 December 2008 - 02:05 PM

Vezi postareamikydutza88, la Dec 2 2008, 11:07 AM, a spus:

Buna!
Am si eu o intrebare.
In urma cu un an jumatate sora tatalui meu a decedat, sotul acesteia l-a rugat sa mearga si sa aiba grija de el pana acesta va muri. I-a promis ca ii va face acte pentru casa, dar pana in momentul de fata s-a razgandit.
El de foarte multi ani, in fiecare concediu mergea la ei si ii ajuta la treburile casnice, in gospodarie, si-a dus o gramada de scule, de masinarii pe care le are si acum acolo. Acum el vrea sa stie cum isi va putea trece acele lucruri in testament si ce fel de testament va trebui sa-si faca pentru ca eu si sora mea sa putem avea acces la acele bunuri ale lui dupa ce el va muri.

Mai multa coerenta daca se poate. Ai spus ca s-a razgandit.
0

#5 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 07 December 2008 - 06:04 AM

Vezi postareamikydutza88, la Dec 2 2008, 11:07 AM, a spus:

Buna!
Am si eu o intrebare.

Cel mai simplu este ca tatal tau sa mearga la un notar si sa discute cu acesta .
Este cel mai in masura sa il indrume in demersul lui .
Dar de ce va temeti ca nu veti mai intra in posesia acelor bunuri ale tatalui tau ?
Unchiul tau are copii ?

Vezi postareaKahila, la Dec 5 2008, 02:05 PM, a spus:

Mai multa coerenta daca se poate. Ai spus ca s-a razgandit.

Citeste draga ca lumea si nu mai comenta .:doh:
Ete te .. :roll:
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Dezbaterea succesiunii! Raminutza25  1 4.227
Replici noi Vreau sa ma casatoresc cu un egiptean
Cum pot obtine pt el permisul de sedere in Romania?
julia83  4 2.787
Replici noi Divort cu partaj
divortez si urmeaza partajul
Burgundiac  3 2.837
Replici noi Divort
Partaj
Viorel M  1 1.019
Replici noi Intrebare partaj MMoniq  12 4.051