NARGHILEA relaxare si companie buna:>
Scris 01 December 2008 - 10:07 PM
fumati narghilea??...mie-mi place foarte mult....pt mine narghileua garanteaza relaxare si o companie buna....imi place sa fumez narghilea dar nu abuzez...vorba ai totul ce e in exces strica:P......voi ati fumat?v-a placut?ve-ti mai fuma?ce parere aveti despre narghilea??si-a facut cineva propria lui narghilea???...expunetiva parerile pro/contra fata de narghilea.....doritorii ne pot face cunostinta cu narghilelele lor:P...
ESTE Acceptata orice discutie vis-a-vis de narghilea
Scris 01 December 2008 - 10:08 PM
stf, la Dec 1 2008, 11:07 PM, a spus:
fumati narghilea??...mie-mi place foarte mult....pt mine narghileua garanteaza relaxare si o companie buna....imi place sa fumez narghilea dar nu abuzez...vorba ai totul ce e in exces strica:P......voi ati fumat?v-a placut?ve-ti mai fuma?ce parere aveti despre narghilea??si-a facut cineva propria lui narghilea???...expunetiva parerile pro/contra fata de narghilea.....doritorii ne pot face cunostinta cu narghilelele lor:P...
Am fumat, mi-a placut (dar m-am saturat de mere verzi), o sa mai fumez atunci cand o voi gasi. Data viitoare vreau sa pun vodka in loc de apa.. Ce-mi place mie la narghilea e ca si nefumatorii o pot "fuma".Si da...se poate sta de vorba despre orice la un fum..
Scris 01 December 2008 - 11:14 PM
Da. Mi-am si cumparat, am narghilea proprie.
Fumam cand ne adunam in gasca. E chiar un motiv de intalnire.
Pana si nefumatorii "mai trag cate-o dushca".
Cel mai mult imi place aroma de capsuni, pepene galben si mango.
Senzatia data este minunata. Acompaniata cu o muzica buna, narghileaua e ca un drog inocent si placut.
Fumam cand ne adunam in gasca. E chiar un motiv de intalnire.
Pana si nefumatorii "mai trag cate-o dushca".
Cel mai mult imi place aroma de capsuni, pepene galben si mango.
Senzatia data este minunata. Acompaniata cu o muzica buna, narghileaua e ca un drog inocent si placut.
Scris 01 December 2008 - 11:20 PM
aaaaaaaaaaaaaaa,la noi se cheama altfel,am avut 2 din astea acasa,am fumat,mi-a placut indeosebi aroma de mar
merci de explicatie
merci de explicatie
Aceasta postare a fost editata de MaxJuve: 01 December 2008 - 11:21 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Sa ma fak si pe mine cineva sa inteleg |
myownstuff21 | 11 | 10.492 |
|
Am nevoie de niste sfaturi.. | lindor | 12 | 4.979 |