sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

adăugare de elemente īntr-un datagridviewcolumn C# Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   Saurian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-December 08

Scris 01 December 2008 - 07:02 PM

Are cineva o idee sau ceva link cum pot să adaug elemente īntr-un datagridviewcolumn? Am făcut un datagridview şi unele coloane sunt de tipul datagridviewcolumn. Aş vrea să scriu īn respectiva coloană şi să se adauge īn acel datagridviewcolumn ce am scris. Cum pot face asta? Am tot căutat pe google şi pe msdn şi nu prea am găsit mai nimic. Ce am găsit soluţie era greşită. Sunt disperat... :friends:

Aceasta postare a fost editata de Saurian: 01 December 2008 - 07:03 PM

0

#2 Utilizator offline   Saurian 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 01-December 08

Scris 02 December 2008 - 08:02 AM

Vezi postareaSaurian, la Dec 1 2008, 07:02 PM, a spus:

Are cineva o idee sau ceva link cum pot să adaug elemente īntr-un datagridviewcolumn? Am făcut un datagridview şi unele coloane sunt de tipul datagridviewcolumn. Aş vrea să scriu īn respectiva coloană şi să se adauge īn acel datagridviewcolumn ce am scris. Cum pot face asta? Am tot căutat pe google şi pe msdn şi nu prea am găsit mai nimic. Ce am găsit soluţie era greşită. Sunt disperat... :doh:

scuzele mele... :- ieri am fost frānt de oboseală. nu e datagridviewcolumn ci e comboboxcolumn...
0

#3 Utilizator offline   Taquito 

• Lalea
  • PipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 14-September 08

Scris 24 December 2008 - 01:03 PM

nu stiu exact cum e combobox(nici nu mai stau sa ma uit), dar la datagridview nu exista INSERT. probabil la fel e si la combobox. poti folosi un alt control care sa faca insert. aveam un datagridview, si am folosit un detailsview ptr insert. atunci cand se insera, apelam DataBind() ptr GriedView si modificarile se vedeau si aici. sper ca te-am ajutat.
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Scriptruri .vbs in .exe Alex 1234  1 2.025
Replici noi php/mysql flobeats  2 2.623
Replici noi Web Form
legat la o tabela