Naeema, la 14 February 2012 - 07:27 PM, a spus:
Tradari in istorie Femeile- tradatoare eterne in istorie?
Scris 14 February 2012 - 07:47 PM
Stressmanforeverr, la 14 February 2012 - 07:38 PM, a spus:
Nu am vazut ca e vorba doar de femei aici....... acum asta e.....il primiti si pe Mihai ???
Intreaba moderatorii, nu pe noi. Nu noi decidem daca off-topicul e permis.
Dar eu zic ca mai sigur e sa-ti deschizi tu un topic din asta la Politica, daca tot esti pasionat de ea. Aici nu cred ca-si are locul regele Mihai, decat daca a fost tradat de nevasta'sa.
Calin_turcan, la 14 February 2012 - 07:43 PM, a spus:
în topic nu-i nicî dispri femei
Ba este. Ia citeste tu titlul topicului cu atentie. Si data viitoare scrie normal adica in romaneste, ca mi-e greu sa-ti pricep dialectul ortografic.
Aceasta postare a fost editata de Naeema: 14 February 2012 - 07:48 PM
Scris 18 February 2012 - 02:11 PM
Naeema, la 14 February 2012 - 07:47 PM, a spus:
Intreaba moderatorii, nu pe noi. Nu noi decidem daca off-topicul e permis. 
Dar eu zic ca mai sigur e sa-ti deschizi tu un topic din asta la Politica, daca tot esti pasionat de ea. Aici nu cred ca-si are locul regele Mihai, decat daca a fost tradat de nevasta'sa.
Ba este. Ia citeste tu titlul topicului cu atentie. Si data viitoare scrie normal adica in romaneste, ca mi-e greu sa-ti pricep dialectul ortografic.
La politica sunt .....urmarit de nazisti !
!
Aceasta postare a fost editata de Stressmanforeverr: 18 February 2012 - 02:12 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Originea neolitica a europenilor | HareKrishna | 0 | 586 |
|
Etimologie
originea cuvintelor īn limba romīnă |
Giurgiu Crisan | 20 | 1.521 |
|
Si totusi, de cine a fost descoperita America?
Columb, wikingi? |
Anca/Maria | 24 | 14.116 |
|
Povestiri din "Epoca de Aur"
Trăite sau auzite |
Marinel | 10 | 3.019 |
|
|
DoruDC | 293 | 34.455 |
Contact
Facebook
Twitter