Regina
Scris 30 November 2008 - 03:27 PM
Porcaria aia de film este oglinda majoritatii romanilor... din pacate.
Promoveaza numai incultura (pana si tiganii au fost revoltati de ceea ce au vazut si au avut dreptate... )
Promoveaza numai incultura (pana si tiganii au fost revoltati de ceea ce au vazut si au avut dreptate... )
Scris 30 November 2008 - 04:22 PM
MissPisi, la Nov 30 2008, 03:16 PM, a spus:
de ce? 
pentru ca e! joke.
nu stiu, nu urmaresc, am primit sfatul de la un prof sa analizez comportamentele actorilor si sa trag ceva concluzii... inca nu stiu ce sa zic, e funny I think.... dus la extrem pe ici pe colo, hmmm... e telenovela, ce sa'i faci.
acuma nu stiu ce sa zic ana maria, daca stam sa analizam ce anume promoveaza cultura la tv parca iti dai seama ca nu urmaresti cultura
Scris 30 November 2008 - 05:18 PM
regina nu imi place dar eu ma uitam la alte telenovele spaniole cand eram mica .
Scris 30 November 2008 - 06:34 PM
flyleaf, la Nov 30 2008, 04:22 PM, a spus:
pentru ca e! joke.
nu stiu, nu urmaresc, am primit sfatul de la un prof sa analizez comportamentele actorilor si sa trag ceva concluzii... inca nu stiu ce sa zic, e funny I think.... dus la extrem pe ici pe colo, hmmm... e telenovela, ce sa'i faci.
acuma nu stiu ce sa zic ana maria, daca stam sa analizam ce anume promoveaza cultura la tv parca iti dai seama ca nu urmaresti cultura
ia'o usor.
are dreptate flyleaf
eu nu`s cu telenovelele dar imi plac actorii si de aia ma mai uit din cand in cand
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
"Desperate Housewives" si in Romania
cel mai tare serial in America... |
monique | 3 | 5.026 |
|
|
roportal | 186 | 63.825 |
|