sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Sporturi de iarna Ski, snowboarding si echipamente Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   board_babe_andra 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 08-October 06

Scris 08 October 2006 - 10:55 PM

Eu personal ador sa ma dau pe snowboard...astept pareri,povesti,ideei...orice are legatura cu snowboard'ul :derisive:
0

#2 Utilizator offline   Darkfairy 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Mirckuitori
  • Inregistrat: 12-April 07

Scris 19 May 2007 - 09:32 AM

mi'ar placea sa practic un astfel de sport! si eu cred ca e super :think:
0

#3 Utilizator offline   namonai 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-August 07

Scris 22 August 2007 - 03:44 PM

si eu zic ca e foarte misto sportul asta. eu mi-am luat acu' un an o placa si pot sa zic ca am inceput destul de bine (asta daca nu luam in considerare chiar prima data cand m-am urcat pe ea- direct in crengile unui brad :o: ); naspa o fost anul asta, nu prea multa zapada si cand in sfarsit am hotarat sa plec la pe o partie, am facut entorsa...
0

#4 Utilizator offline   stf 

• Garoafa
  • PipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 25-November 07

Scris 27 November 2008 - 05:58 PM

haide-ti sa vorbim despre sporturile de iarana........unde mergem la ski,snowboarding,patinaj etc.?....cum ne imbrcam??cat platim???de unde si cu ce ne echipam??echipamente eftine?? etc...
prima intrebare o pun eu :crazy: :
vreau sa-mi iau niste ochelari de ski relativ ieftini pana in 100 de lei.....am gasit si cv pe net, pun link-ul mai jos va rog dati-va cu parerea si dati-mi niste sfaturi dak stiti cv mai bun, mai calitativ dar care sa nu depaseasca 100ron.......apropo sunt din Brasov, poate stitit niste magazine mai ieftine cu echipament prin bv, k pe care le stiu eu toate-s scumpe:-??
http://www.mormota.ro/?tart=101&alm=4&...amp;cont=k19080
0

#5 Utilizator offline   pity_boss 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 23-December 08

Scris 29 December 2008 - 06:55 PM

[size="3"]ochelarii sunt de calitate.am si io la fel(numai ca eu i-am cumparat mai scump).depinde si cu ce ii portzi, caciula sau casca.dar, la umbra nu prea se vede bine.deci, merita. :cheers:
0

#6 Utilizator offline   ozstile 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 04-October 06

Scris 08 January 2009 - 10:59 AM

frumos frumos:) ma dau de 3 ani :flowers: :tease: .. de 1 sapt am coborat din muntii retezat.. frumos,,, este zapada numai buna pt dat:)

Fisiere atasate

0

#7 Utilizator offline   hubutm21 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 19-January 09

Scris 30 January 2009 - 07:57 PM

shi mie i-mi place acest sport,am cumparat echipament,shi dai pe partie....ca incepator cazaturile sunt pe masura :roll: :o: ...pe 14 feb o sa merg intr-o tabara organizata (http://www.fresh-mea...id=159&catid=33)...unde o sa fie shi intructori :cheer: cateva sfaturi nu strica..sa nu uitam e un sport extrem..ce iar e frumos practicand acest sport este faptul ca vezi peisaje frumoase....

Fisiere atasate

Aceasta postare a fost editata de hubutm21: 30 January 2009 - 07:59 PM

0

#8 Utilizator offline   Flavia2010 

• Garoafa
  • PipPip
  • Inregistrat: 26-January 11

Scris 15 February 2011 - 11:51 AM

Hello guys!!
Avem vreun rider pe aici? Vreau si eu sa invat dar nu stiu care sunt primii pasi.
De asemenea mi-ar fi folositoare si niste sfaturi in alegerea echipamentului. Piste..care sunt cele mai ok?? Preturi...:good:)
0

#9 Utilizator offline   Felicitydtp 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 16-February 11

Scris 16 February 2011 - 06:33 PM

La Busteni au mers tunurile de zapada si masinile de batatorit zapada toata iarna. Stratul de zapada are 1m, se prezinta in conditii excelente, iar aglomeratia din timpul vacantei scolare a disparut.

Sunt conditii foarte bune sa vii sa inveti sa schiezi cu Monitori profesionisti de schi.

O oferta de nerefuzat gasesti aici http://www.felicitydtp.ro/promotia-de-curs...uarie-300lei8h/

Va asteptam !

Fisiere atasate

• Fisier atasat  copil.png (81.7K)
    Number of downloads: 42

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic