sa-i spun?
Scris 27 November 2008 - 01:48 PM
am un prieten bun...de cand eram mici...prietena lui a fost cu un coleg de facultate intr-o seara intr-un club....si cei 2 au stau toata noaptea unul in bratele celuilalt si s-au sarutat....oare sa-i spun?
Scris 27 November 2008 - 01:52 PM
zi i dar nu te crede sau zi i si se vor desparti .. uite de aia nu ies eu in oras .
Scris 27 November 2008 - 01:52 PM
poti sa incerci, da' nu vei reusi decat sa strici prietenia cu el .
Scris 27 November 2008 - 02:36 PM
bogdan22, la Nov 27 2008, 01:48 PM, a spus:
am un prieten bun...de cand eram mici...prietena lui a fost cu un coleg de facultate intr-o seara intr-un club....si cei 2 au stau toata noaptea unul in bratele celuilalt si s-au sarutat....oare sa-i spun?
mey ..de la statul in brate si sarutat ...nu ramane gravida ...sau ramane ...ptiu ,na ca numai stiu
Scris 27 November 2008 - 02:37 PM
bogdan22, la Nov 27 2008, 01:48 PM, a spus:
Daca te bagi in relatile altora o sa pici tu de fraier.
Lasa-i,fiecare face ce vrea .
Scris 27 November 2008 - 02:47 PM
sa nu dramatizam ...sa incercam putina obiectivitate ,ca baietul sigur nu are si daca fata l-a sarutat pe tip pe obraz ...el a vazut derect actul ...deci ...e vorba doar de o iesire in oras ...se distrau ...ai fi vrut sa-si planga-n palme ca nu e amore langa ea? sa fim seriosi ...era un club ..nu un hotel ...fii mai si tu mai barbat ..numai fii muiere ..te duci repede cu para .
aaa..sa nu uit ...ea are mijloace de convingere mult mai eficiente ...nu te pune cu ea ca tu iesi sifonat din toata treaba asta
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Exista dragoste pe net
Vreau niste explicatii |
Valentin TGV | 44 | 14.002 |
|
Conteaza religia intr-o relatzie? | alex600 | 25 | 9.467 |
|
Chestionar: