sau Inregistrare

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

casatoriile naruite si traumele lor Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   senin8 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 02-September 07

Scris 25 November 2008 - 10:54 PM

cel mai idiot episod din viata mea a fost sa divortez de o femeie care s-a folosit de viata mea pt a-si satisface pofta ei de tradare de sex,de razbunare,cu ochii in lacrimi o imploram sa se intoarca acasa la mine de la cei care-i pescuia prin seductia ei ,eram orbit nebun de gelozie dar si atras de sufletul ei pervers care jongla cu sentimentele mele ,il imploram pe D-zeu s-o aduca inapoi de pe unde umbla ,ma rugam disperat pina simteam ca-mi vomit aproape sufletul ,iar cind venea nu puteam s-o pastrez caci chinurile geloziei erau asa de mari incit ma purtam din nou rau cu ea si pleca iar,iar eu iarasi trebuia sa intru in starea de disperare a rugaciunii catre cer,implorind gratierea.Asa am dus-o citeva luni dupa care a gasit unul de la care nu am mai putut s-o iau,in acea ultima zi am inteles ca am epuizat tot ce puteam face sa mai fim vreodata impreuna,am luat-o pe fetita mea de 4 ani de care ma foloseam ca poate vazind-o se va gindi la ea si nu ma va parasi si am plecat la gara asa dezamagit cum n-am mai fost niciodata,spre mirarea mea a inceput sa ninga niste fulgi mari si frumosi...acum realizez ca nu degeaba scriu ce scriu asta se intimpla aproape exact in acest timp friguros de noiembrie ,am mers acasa unde mi se parea ca si peretii pling ,ca totul plinge,in drum spre casa am trecut pe linga o padure unde i-mi venea sa ma afund in ea si sa ma spinzur,dar ,am dispretuit si dispretuiesc asa de mult moartea incit sa ma las doborit de acest diavol nemernic mi se parea ca atunci si D-zeu ar fi murit ,ca am trait degeaba ca nu am inteles nimic din planul lui D-zeu cu oamenii.Am dus fetita la parintii mei dupa care am baut vin vrind sa ma imbat la maxim,am adormit ,iar cind m-am trezit am trecut prin amintirile acelei case trairile familiei mele destramate,un cintec jalnic de cainta imi tot trecea prin minte ,am inceput sa pling si sa regret amarnic ca traiesc ,apoi dupa ce m-am oprit din plins am scris cu o culoare rosie pe peretii camerei "o curva i-si poate lasa in drumul ei cite un copil la fiecare barbat cu ,care umbla",mi-am luat ce era de luat deacolo si m-am mutat la parintii mei o vreme apoi am plecat la Buc cu fetita ,mi-am luat servici iar pe ea am dat-o la gradinita am stat multa vreme cu chirie si nu mi-a fost usor deloc,acum fata are 16 ani e in clasa a zecea si e la un liceu economic sunt mindru de ea si ea de mine.De atunci de la divort nu am mai reusit dar nici nu am mai vrut sa ma casatoresc .Am convenit la divort ca eu si mama ei sa nu ne mai vedem niciodata si asa s-a si intimplat ,dar anul acesta impinsa de birfa celor din sat fata mea a vrut sa-si cunoasca mama ,a mers la ea si a ramas dezamagita de ea,de casa ei de tot restul apoi mi-a zis mie "tati ce bine imi pare ca am ramas cu tine",da ,ma bucur!Acum cind vad sau aud intimplari de infidelitate ma intristeaza asa de adinc ...!Barbati si femei care afirma in sau dupa divort ca "acea persoana nu mai reprezinta nimic pt mine"poate ca habar n-au ce-i asteapta,inchei cu aceasta :"curvia este cel mai mare pacat savirsit in trup","sfintii vor judeca lumea dar pe curvari si preacurvari ii va judeca D-zeu"Sint convins ca seceta va lua amploare ca temperaturile vor creste si ca parti ale pamintului vor fi aprinse de foc,de aceea strigatul disperat al celor saracisi nenorociti de cei rai,al celor suferinzi si insetati dupa dreptate ,se va sfirsi curind ,am 20 de ani de cind urmaresc implinirea evenimentelor bibliei,altii au 50 de ani ,e clar ca sintem ultima generatie si ar trebui sa ne facem bine socoteala de care parte sintem!"cine nu e cu mine e impotriva mea "nu eu zic ci iisus a zis!!!.A fost o distrugere mondiala pe vremea lui Noe din cauza curvelor frumoase,un foc cazut peste sodoma si gomora pe vremea lui Lot din cauza imoralitatii,politice ,economice ,religioase si asa este si acum !!!ne pasa?va pasa?
0

#2 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 November 2008 - 10:58 PM

Vezi postareasenin8, la Nov 25 2008, 10:54 PM, a spus:

va pasa?

Nu.
0

#3 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 25 November 2008 - 11:01 PM

na bine . ALT CAZ TRAGIC . stiu pe cineva care seamana cu tine . dispretuieste femeile . deci stau deoparte . si tie iti pasa de fosta decat de copil . ca ai luat o din orgoliu cu tine nu din iubire . in fine infidelitatea e un lucru urat dar lasa ma cu judecata ca ai zis o parte din poveste . trebuia sa o parasesti din prima
0

#4 Utilizator offline   Two 

• Last Aristocrat Dandy
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-September 06

Scris 25 November 2008 - 11:05 PM

Vezi postareaheidy_, la Nov 25 2008, 10:58 PM, a spus:

Nu.

Corect ! Un NU hotarat. :doh:
Eu zic sa mute topicul la Religie . :resent:
Senin daca tot spui ca iti pasa, de ce te purtai urat cu ea si nu ai invatat sa ierti ? :no:

Vezi postarealoneliness4ever, la Nov 25 2008, 11:01 PM, a spus:

na bine . ALT CAZ TRAGIC . stiu pe cineva care seamana cu tine . dispretuieste femeile . deci stau deoparte . si tie iti pasa de fosta decat de copil . ca ai luat o din orgoliu cu tine nu din iubire . in fine infidelitatea e un lucru urat dar lasa ma cu judecata ca ai zis o parte din poveste . trebuia sa o parasesti din prima

Eu cred ca EA l-a parasit prima. :cry:
Deci nu ea este de vina .
0

#5 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 25 November 2008 - 11:10 PM

Vezi postareasenin8, la Nov 25 2008, 10:54 PM, a spus:

...

Morala: sexul inainte de casatorie rezolva o groaza de probleme.
0

#6 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 25 November 2008 - 11:10 PM

Iti dai seama, sa propovaduiesti iubirea, sa iubesti o femeie si aia sa iubeasca sexul si depravarea si sa-si bata joc de tine.
Hi hi hi.
Dumnezeu trebuie ca te iubeste mult de te chinuie ca pe Iov.

Aleluiiiiiiiiiiiiiiia.

Aceasta postare a fost editata de K0ntr0VerSy: 25 November 2008 - 11:11 PM

0

#7 Utilizator offline   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 25 November 2008 - 11:11 PM

Vezi postarealaurent-III-rd, la Nov 25 2008, 11:05 PM, a spus:

Corect ! Un NU hotarat. :no:
Eu zic sa mute topicul la Religie . :doh:
Senin daca tot spui ca iti pasa, de ce te purtai urat cu ea si nu ai invatat sa ierti ? :D

Eu cred ca EA l-a parasit prima. :cry:
Deci nu ea este de vina .

da acum am stat si m am gandit . misoginismul e instalat demult

Vezi postareanambapleaca, la Nov 25 2008, 11:10 PM, a spus:

Morala: sexul inainte de casatorie rezolva o groaza de probleme.

da ala e sex? :resent:
0

#8 Utilizator offline   senin8 

• Trandafir
  • PipPipPipPip
  • Inregistrat: 02-September 07

Scris 25 November 2008 - 11:12 PM

Vezi postareaheidy_, la Nov 25 2008, 10:58 PM, a spus:

Nu.
ai curaj sa te arati si in lumina asa?ce rost are sa te ascunzi in umbra?!macar de ar fi o umbra intunecata total!Inaintea Lui suntem goi si descoperiti,degeaba te ascunzi !EL va aduce la lumina tot ce se face in ascuns!
0

#9 Utilizator offline   Demimurgul 

• DoP
  • PipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 02-August 07

Scris 25 November 2008 - 11:16 PM

Vezi postarealoneliness4ever, la Nov 25 2008, 11:11 PM, a spus:

da ala e sex? :cry:

Pai daca-si luau sculele la bibilit din timp stia si femeia aia la ce sa se astepte. Am o presimtire ca monsieur face amor doar pt procreare... deci nu ma mir.
0

#10 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 25 November 2008 - 11:17 PM

Vezi postareasenin8, la Nov 25 2008, 11:12 PM, a spus:

ai curaj sa te arati si in lumina asa?ce rost are sa te ascunzi in umbra?!macar de ar fi o umbra intunecata total!Inaintea Lui suntem goi si descoperiti,degeaba te ascunzi !EL va aduce la lumina tot ce se face in ascuns!

Da, domne, am. Crezi ca ar trebui sa-mi pese de frustrarile altora ?! Femeia a facut bine.
Si doi, ar trebui sa mut asta la religie ?
Etete la el.
0

Impartaseste acest subiect:

• 20 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Acest topic e inchis

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Topic inchis fantezii erotice devenite realitate
alex
julia22  19 11.231
Topic inchis Nu credeam ca dragostea poate sa te inrobeasca asa! soniasonia  24 4.685
Topic inchis Atasamente Sunt femeile materialiste?
chestionar pt barbati
kosfunny  763 47.422
Topic inchis ai renunta la el pt familia ta?
poveste adevarata in sine!
Dany29  40 11.889
Topic inchis 10 minute * * * * * Fluturel  47 7.224