Chiar itzi iubeshti partenerul cu adevarat ? raspunde-ti sincer ,adoptati postura lor
Scris 14 September 2005 - 11:17 AM
pe plan profesional erau in continua ascendenta (nu le lipsea nimic).Radu tipul care
etala intotdeauna ,in fata partenerei sentimentele prin: gesturi ,vorbe,fapte, cuprins de euforia vacantei mult visate ,se catara pe un versant pt ai culege prietenei flori de colt si din nefericire aluneca ,in urma accidentului acesta ramane paralizat.dragostea nu a mai durat decat cateva luni 6-7 la nr ,pana cand fata si-a dat seama de problemele care puteau sa-i apara in cariera ,in familie (parintii cotati de rang bun) si usor a inceput sa ignore situatia.totul s-a terminat de ziua Danei, cand Radu a venit in scaunul cu rotile,transportat de tatal sau pt a inmana cadoul acesteia shi cu ganduri de a-si pune ordine in viata alaturi de aceasta.Dana povestea dezinvolt cu noul ei amic ,sub privirile inmarmurite ale lui Radu,care isi roaga tatal sa-l duca inapoi acasa.RADU A DECEDAT LA DATA 17 NOV 2001.,ASTA INSEMNA DOUA SAPTAMANI MAI TARZIU.
FAPT REAL .
o ZI BUNA VA DORESC SI MULTA SANATATE
Scris 14 September 2005 - 04:59 PM
Povestea mea incepu acum vreo cateva luni....cand l`am cunoscut....intamplator de altfel....lumea in care traiam s`a sckimbat....am inceput sa traiesc altfel,prin El!niciodata nu am crezut in dragoste si am refuzat mereu sa ma indragostesc...se pare k inevitabilul s`a intamplat
Scris 14 September 2005 - 08:16 PM
Scris 15 September 2005 - 09:34 AM
Life is a miracle..live it! (citez o buna prietena).
Sanatate multa..
Scris 16 September 2005 - 06:14 PM
Mi-a atins sufletul povestea cu pricina si m-a intristat f tare...
Personal cunosc o astfel de situatie (aprox.) ....
F. pe scurt....
Gigi, (f bun amic) pleaca in Italia la cunostinte in vizita... Are un accident cu o moto si isi pierde un ochi(doar capacitatea de a vedea cu el)... Si aspectu placut al fetei... Anisoara (fata cu care era impreuna de 2-3 ani... la inceput f. frumos, mereu alaturi(dupa 3-4 operatii aspectul fetei nu s-a modificat prea mult in bine)...
Anisoara dupa 6-7 luni il paraseste, pleaca la sora ei in Italia... avand in momentul de fata o idila acolo...
Desi cu cateva luni inainte de accident planuiau nunta...!!!
Concluzie...
Omul nu are capacitatea de a conserva dragostea indiferent de factorii externi... !!!
Scris 16 September 2005 - 06:52 PM
Mie unul parca mi`e frica de raspuns..stiti de ce?Pentru ca parca mi`ar fi frica de asa ceva..adica..daca eu as fii in situatia lui, a baiatului!
De`as fi in locul ei..greu de zis!Oare "gura lumii" o fi influentzat decizia ei? Nush ce sa zic..nu ca as vrea sa bravez..sau ceva de genu`..da cred ca m`as chinui pe cat posibil sa`mi fac jumatatea sa nu simta defectul ce`l are..care l`a "primit", sa`l "machiez" usor..sa fac sa uite, sa fie fericita jumatatea mea! (repet, nu bravez!!!) Oare cum poti sa spui ca iubesti..cand de fapt totul e o masca???
Scris 16 September 2005 - 07:20 PM
Scris 16 September 2005 - 07:30 PM
Scris 16 September 2005 - 07:56 PM
Si mie mi-e frica de o astfel de situatie...
Dar cred ca nu as fi egoist sa umbresc si viatza altcuiva, mai ales a unei persoane pe care o iubesc f mult....
Daca situatie ar fi altfel (casatorie, copii) at lucrurile s-ar schimba...(mai ales copii) cred ca partenerii ar trebuie sa lupte, sa se ajute reciproc... si daca ar fi posibil sa se treaca cat mai usor peste "hop"....
Sincer nici celui mai mare dusman n-as dori asa ceva... Chiar ma inspaimanta gandul... Sincer !!!
Scris 16 September 2005 - 08:06 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Orgasme multiple la barbati | master_mind | 139 | 26.515 |
|
Trebuie sa ne casatorim, dar am aflat ca m-a inselat, AJUTOR | MihaiRolli | 14 | 1.587 |
|
Chestionar:
Ti-ai ierta iubita/iubitul daca te-ar insela? |
Observ | 172 | 30.124 |
|
Probleme de penetrare
un sfat va rog |
Cristi din prahova | 80 | 10.383 |
|
Iubirea aproapelui(cum zice Biblia)...:)
Si daca aproapele are...acelasi sex? |
crystyann | 41 | 11.723 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis