dilema , grea dilema
Scris 13 September 2005 - 09:51 PM
original, sincer dar singur (rasplata in Rai) sau ipocrit dar stralucitor si minunat (pedeapsa in fata Divinitatii)? unele alegeri la asta se rezuma...
m?
m?
Scris 13 September 2005 - 10:00 PM
nu cred ca putem fi atat drastici...viata nu e facuta doar din alb si negru,ci dintr-o infinita cantitate de gri...
"
a propos-"m" stands for...?
a propos-"m" stands for...?
Scris 13 September 2005 - 10:00 PM
Draga Ella, io zic sa itzi urmezi inima si sa faci ceea ce consideri tu corect, nu pt a-i multzumi pe altzii......dak cineva te iubeste cu adevarat atunci te accepta asa cum esti........cu bine si rele...capu sus si curaj in continuare
Scris 13 September 2005 - 10:04 PM
da uneori decizii marunte si concrete mi se rezuma la dilema asta si m-am plictisit de relativitati, m-am plictisit sa tot astept cuminte, am ajuns la capatul unei anumite rabdari sau suportari a ceea ce mi se intampla.................................... vreau sa vina pestisorul odata!!! m era un fel nepoliticos de a pune semnul intrebarii
Scris 13 September 2005 - 10:07 PM
Da Ella, prietena draga, nu potzi sa te duci tu cu unditza? CA asa poate prinzi mai usor pestisoru'
Scris 13 September 2005 - 10:16 PM
peshtishorul vine el cand te astepti mai putin...
nu-l poti zori cu forta!
nu-l poti zori cu forta!
Scris 14 September 2005 - 08:18 AM
ellla, la Sep 13 2005, 11:17 PM, a spus:
Poate alergi prea mult dupa pestisorul acesta, poate ti-l doresti prea mult.. doar stii si tu ca apare doar cand are el chef! Nu dispera pestisorul va veni si la tine
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Fara sex.
Nu mai pot sa fac amor. |
+ & - | 102 | 12.759 |
|
Sfaturi in dragoste | L&M | 12 | 7.239 |
|
Sexul oral
Ce parere aveti? |
Sweet Ang3l | 1 | 2.539 |
|
Cum sa procedez ? | r.andreea | 64 | 9.201 |
|
Top inedit! Sexul intre "banal" si "complicat"(topic pentru concurs)
Tag: Sex, Topuri, Curiozitati, Esecuri, De ce razi? |
New Task | 13 | 3.026 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis