loc de aruncat cu rosii si oua stricate
Scris 22 November 2008 - 01:49 AM
Scris 22 November 2008 - 01:55 AM
ASLAN22, la Nov 22 2008, 01:49 AM, a spus:
candva, mai demult, am mai deschis un topic asemanator care mi-a fost sters pentru ca eram banuit ca ma tin de glume.
nici atunci si nici acum nu mint cu nimic. locuiesc in apartament cu fosta mea prietena care nu ma place fizic si imi spune de cate ori are ocazia ca nu mai am nici o sansa cu ea, si ca sunt foarte dezgustator, libidinos si egoist.
recunosc dandu-i dreptate.
etapele care s-au ars pana in momentul de fata au o savoare aparte...defapt e greu de prins in cuvinte...
important este ca nu mai putem trai unul fara celalat. nici unul dintre noi nu mai are prieteni. ea are avantajul ca este foarte frumoasa, dar este dezgustata de orice inseamna barbat....si spune ea ca si de notiunea de SEX in general, dar eu nu o cred in totalitate.
Scris 22 November 2008 - 02:08 AM
Scris 22 November 2008 - 02:42 AM
Doamnelor si domnilor, cititi, va rog, si va minunati de cat de retarzi si infecti sunt unii oameni, in cazul de fata eu:
dupa ce am terminat facultatea m-am angajat ...
......
Esti bun...daca te-ai angajat dupa ce ai terminat o faculatate...ce facultate ai terminat? In ce an?
Scris 22 November 2008 - 02:53 AM
K0ntr0VerSy, la Nov 22 2008, 01:15 AM, a spus:
De ce? Ma vezi pe mine ca stau cu una care nu-mi ofera nimic,nici trupeste,nici sufleteste?
Deja nu mai esti amuzant cu "gluma" asta.
!___!, la Nov 22 2008, 01:24 AM, a spus:
nici barbatii nu cred ca vor intelege vreodata frenezia cu care fetele viseaza inca de mici la rochia de mireasa si in general la ceremonia de casatorie in sine....
Nu mi-am gasit prietena,dar uite ca mi-a placut acest forum.
Asa au fost educate,asa au vazut la masa asa vor si ele sa faca.
!___!, la Nov 22 2008, 01:43 AM, a spus:
cea mai mare parte a femeilor (cel putin astea din Romania, pe care le cunosc eu) simt nevoia sa respinga, cel putin la nivel declarativ, orice tine de comportamentul sexual deviat de la calea cea dreapta a sexului standard.
Din nou educatia defectuoase si mai ales relatiile emotionale din familie.
!___!, la Nov 22 2008, 01:55 AM, a spus:
Daca a avut o relatie naspa cu tasu' e normal sa creada asa despre barbati si despre sex.Ea fiind foarte frumoasa acuma poate sa se joace cu barbatii,ca si cum s-ar juca cu tasu',ca si cum de fapt nu iti neaga tie dreptul la sex ci tatalui ei.Ia sa vezi daca era vreo urata si grasa cum nu mai facea nazuri la sex.
fnicolici, la Nov 22 2008, 02:42 AM, a spus:
Nerelevant,nu vezi ca omul nu e fericit??
Scris 22 November 2008 - 09:28 AM
!___!, la Nov 22 2008, 01:55 AM, a spus:
Eu banuiesc ca faci un joc psihologic. In care joci rol de victima, si astepti...numai tu sti ce, de la "salvatorii" de ocazie. In orice caz, ceva care sa poata fi considerat de tine o "rasplata" pentru cat de bine ti-ai "jucat rolul"
!___!, la Nov 21 2008, 10:34 PM, a spus:
Jigniri nu ai sa primesti pe aici, iar daca unii ar fi tentati in acest sens, este un lucru interzis de bunul simt si de regulament.
Asa incat...concret, ce doresti de la ceilalti?!
Scris 22 November 2008 - 06:57 PM
Dar daca te excita mirosul de oua stricate, super, considera ca am aruncat o duzina!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Hepatita B?
analize |
Aurel28 | 56 | 40.146 |
|
monocite
monocite marite |
simo-grig | 0 | 7.719 |
|
|
rexi_1968 | 66 | 32.416 |
|
Poti fi obsedata sexual daca esti virgina ?
Curios de parerile voastre |
vietnam | 35 | 7.072 |
|
am 26 de ani si am fost diacgnosticat cu hepatita tip c |
catrinamihai | 1 | 7.642 |
Contact
Facebook
Twitter
RSS
Acest topic e inchis