loc de aruncat cu rosii si oua stricate
Scris 21 November 2008 - 10:34 PM
27 de ani, barbat, nici o relatie cu o fata pana acum. maxim 10 partide de sex la activ
locuiesc cu o fosta prietena, care dupa ce m-a incercat un pic la pat si a vazut cat de varza si obsedat sunt, a intrerupt relatia cu mine. acum locuiesc cu ea si nu ma mai lasa nici macar sa-i fac sex oral.
ma masturbez in fiecare dimineata la dus. inainte aveam fantezii cu copii, barbati, femei, animale, cadavre, si cate si mai cate. acum am numai cu fosta mea prietena. Fantezia suprema e sa ma masturbez langa ea, si ea se se uite la mine si sa imi zambeasca. insa sunt numai vise.
sunt urat (am o figura banala, am riduri si acnee aproape tot timpul), am frustrari de toate felurile si sunt egoist. nu ma gandesc decat la mine si la cum as putea sa prind si eu o femeie cu care sa fac sex. (asta a fost visul meu dintotdeauna---sa reusesc sa fac sex macar odata pe luna).
de curand mi-a venit ideea sa platesc pe cineva sa se culce cu mine. defapt ideea mi-a venit mai demult, insa acum am si bani ca sa pun in aplicare.
odata aveam fantezii cu barbati, vroiam neaparat sa fac sex oral unui barbat. tin minte ca in facultate cumparasem o revista dintre cele mai ieftine, pentru adulti...sexy show, si acolo erau anunturi matrimoniale de toate categoriile. Am ezitat multa vreme sa sun la unul dintre anunturile gay... si pana la urma nu am mai sunat.
dupa ce am terminat facultatea m-am angajat si am inceput sa caut o prietena. avand depresii mari am scris si pe site-ul asta un topic. tot pe site ul asta mi-am gasit si partenera cu care locuiesc in acest moment, i care nu vrea sa mai faca sex cu mine....nu ma place deloc. sunt urat, prost, sarac, obsedat sexual, frustrat....etc.
am deschis topicul asta ca sa fiu batjocorit si aratat cu degetul.
daca vreti sa radeti de mine si sa ma jigniti, va stau la dispozitie.
Scris 21 November 2008 - 10:41 PM
Rrami, la Nov 21 2008, 10:37 PM, a spus:
daca vroiam sa fiu amuzant scriam la coltul vesel.
aici, la psihologie sunt oameni mai inteligenti, cu o capacitate de a observa unele lucruri mai in detaliu...vreau sa vad ce gandesc acesti oameni despre situatia mea.
tu nu trebuie sa iti bati capul cu asa ceva....
Aceasta postare a fost editata de !___!: 21 November 2008 - 10:47 PM
Scris 21 November 2008 - 10:44 PM
mica_curioasa, la Nov 21 2008, 10:39 PM, a spus:
nu, insa cineva cred ca mi-a vorbit odata despre un scurt metraj in care altcineva era platit ca sa suporte injurii...cred ca despre ala e vorba...
persoana care mi-a vorbit despre acel filmulet este acum in stare foarte grava...a fost la un sfert de pas de moarte (sinucidere)
Loreda, la Nov 21 2008, 10:43 PM, a spus:
Este marul pe care incepusem eu sa-l mananc in timp ce citeam aici...nu-mi mai trebuie
merci...esti o persoana altruista...nu ma pot compara cu tine, probabil asta e motivul pentru care tu ai pe cineva care te iubeste si pe care il iubesti
Aceasta postare a fost editata de !___!: 21 November 2008 - 10:55 PM
Scris 21 November 2008 - 10:55 PM
!___!, la Nov 21 2008, 10:41 PM, a spus:
aici, la psihologie sunt oameni mai inteligenti, cu o capacitate de a observa unele lucruri mai in detaliu...vreau sa vad ce gandesc acesti oameni despre situatia mea.
tu nu trebuie sa iti bati capul cu asa ceva....
daca ai cerut sa se rada de tine, trebuie sa fie o parte amuzanta.
Daca selectezi la intrare de la cine astepti pareri si de la cine nu, precizeaza din start. Vad ce deja faci tu evaluari, ceea ce ma face sa ma indoiesc de scopul deschiderii acestui topik.
Nu cred ca intentioneaza cineva sa fie aici cu sila.
Altfel,o seara buna.
Scris 21 November 2008 - 10:57 PM
Nu-mi era suficient cat de mult ma dispretuiam,ma detestam atat de mult,incat simteam ca nu ma mai pot suferi! -ma uram cu pasiune!
Nu pretind ca am sa reusesc sa te ajut,dar am scris mult,pe un topic de pe forumul asta,incercand sa ajut oamenii care nu stiu sa se iubeasca. http://www.roportal....topic53147.html
Nu stiu daca poti sa ma crezi,dar nu te dispretuiesc deloc,si nu am nici un fel de intentie sa fac ceea ce ne ceri tu.Mai degraba te-as imbratisa.
Imi pare tare rau pentru oamenii ca tine,pentru ca-i inteleg bine,si as vrea sa te pot ajuta...sa stii ca iti apreciez mult sinceritatea,si lipsa de viclenie -nu esti omul care crezi ca esti.Iarta-te.
Scris 21 November 2008 - 11:02 PM
Arcangelo, la Nov 21 2008, 10:57 PM, a spus:
Nu-mi era suficient cat de mult ma dispretuiam,ma detestam atat de mult,incat simteam ca nu ma mai pot suferi! -ma uram cu pasiune!
Nu pretind ca am sa reusesc sa te ajut,dar am scris mult,pe un topic de pe forumul asta,incercand sa ajut oamenii care nu stiu sa se iubeasca. http://www.roportal....topic53147.html
Nu stiu daca poti sa ma crezi,dar nu te dispretuiesc deloc,si nu am nici un fel de intentie sa fac ceea ce ne ceri tu.Mai degraba te-as imbratisa.
Imi pare tare rau pentru oamenii ca tine,pentru ca-i inteleg bine,si as vrea sa te pot ajuta...sa stii ca iti apreciez mult sinceritatea,si lipsa de viclenie -nu esti omul care crezi ca esti.Iarta-te.
esti un om bun si destept...
!___!, la Nov 21 2008, 11:01 PM, a spus:
fara ironie
Aceasta postare a fost editata de !___!: 21 November 2008 - 11:06 PM
Scris 21 November 2008 - 11:09 PM
!___!, la Nov 21 2008, 10:44 PM, a spus:
persoana care mi-a vorbit despre acel filmulet este acum in stare foarte grava...a fost la un sfert de pas de moarte (sinucidere)
e cumva un apropo?
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
intrebare - alunita | Scobee | 6 | 5.291 |
|
Crize de isterie sau ceva de genul
ce sa fac? |
Sabrinna | 33 | 8.231 |
|