Un vaccin controversat
Scris 21 November 2008 - 06:08 PM
Risc O campanie naţională de imunizare unică în lume
100.000 de fetiţe, injectate cu un vaccin controversat
de Claudia MARCU | 21 NOIEMBRIE 2008
Producătorii vaccinului împotriva cancerului de col uterin nu cunosc perioada de eficacitate a acestuia şi nu au date despre riscurile de infertilitate după injectare
Geza Molnar, preşedintele Societăţii Române de Epidemiologie: „Dacă aş avea o fetiţă în clasa a IV-a n-aş accepta să fie vaccinată“; Streinu-Cercel, directorul Institutului Matei Balş: „Vaccinarea nu presupune riscuri“
Scris 21 November 2008 - 06:10 PM
e cumplit sa stii ca ai cancer!!!!!!!!!!
Aceasta postare a fost editata de puiu.t: 21 November 2008 - 06:15 PM
Scris 23 November 2008 - 08:20 PM
Scris 23 November 2008 - 09:35 PM
Scris 23 November 2008 - 09:42 PM
Oare chiar ne-am prostit de tot? In loc sa ne preocupe intarirea sistemului imunitar.. ne jucam la el? Nu-ti ofera nici un fel de garantie (ar fi fost si culmea ipocriziei) ca fetitelor vor fi mai protejate.. fiecare organism reactioneaza diferit la aceeasi stimuli.
Ce parere aveti? V-ati supune copila la asa ceva?
Scris 23 November 2008 - 09:52 PM
nightwish, la Nov 23 2008, 09:42 PM, a spus:
Oare chiar ne-am prostit de tot? In loc sa ne preocupe intarirea sistemului imunitar.. ne jucam la el? Nu-ti ofera nici un fel de garantie (ar fi fost si culmea ipocriziei) ca fetitelor vor fi mai protejate.. fiecare organism reactioneaza diferit la aceeasi stimuli.
Ce parere aveti? V-ati supune copila la asa ceva?
aceleasi discutii s-au purtat la introducerea fiecarui vaccin. Si la vaccinarea antipolio sau impotriva variolei. Vaccinul se face la varste mici pentru ca trebuie sa imunizezi organismul inainte de expunerea la infectie. Iar infectia cu HPV este extrem de frecventa, se pot infecta si fetite nou-nascute daca mama este purtatoare iar nasterea naturala. Si crede-ma, daca exista o sansa cat de mica sa te protejeze vaccinul asta, e bine sa-l faci. E groaznic, groaznic sa ai cancer de col uterin.
Scris 23 November 2008 - 09:54 PM
Citeaza
Stii.. este groaznic sa ai orice fel de boala, deocamdata, incurabila medical.
Ce-ar fi sa le facem vaccin contra tuturor astfel de boli.. cam ce crezi ca le-am face in organism?
Scris 23 November 2008 - 09:55 PM
nightwish, la Nov 23 2008, 09:42 PM, a spus:
NU!!!Hotarat,nu!
Am observat inutilitatea antigripalului pe propia piele,a vaccinului impotriva varsatului de vant la copii mei....incep sa cred ca vaccinarile sunt mai mult decat inutile...daca nu chiar cauzatoare de boli
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Certurile dintre parinti si copii | deea_s | 219 | 13.389 |
|
Copilul meu este "batut in cap"
atitudine de parinte |
nightwish | 43 | 7.355 |
|
|