sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nemurirea fizica Ce parere aveti? Este posibila? Evaluare topic: - - - - -

#61 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 24 November 2008 - 09:14 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Nov 24 2008, 08:24 PM, a spus:

aplici ceea ce promovezi sau esti doar un tzap moralist?

logic ca aplic .
0

#62 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 24 November 2008 - 09:16 PM

Vezi postareavali_, la Nov 24 2008, 09:14 PM, a spus:

logic ca aplic .

Daca esti paranoic si aplici ceea ce promovezi, nu poate fi decat grav.
0

#63 Utilizator offline   Sarah N.... 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 07-July 06

Scris 24 November 2008 - 09:20 PM

Am gasit un articol in care se vorbeste despre posibilitatea nemuririi. Se poate, dar asta ar insemna sa ne oprim la rascrucea evolutiei, incapabili de a merge mai departe...

It all started when a group of scientists from the University of Texas found that adding an enzyme called telomerase to normal human cells allowed them to continue dividing 20 times longer—without triggering off tumors. What prompted the experiment was the discovery that portions of telomeres, the end parts of DNA strands, fall out with each cell division. When no telomere is left, the cell ceases to divide. Restoring it artificially could allow the cells to divide beyond the Hayflick limit.
Cheating nature, however, might not be that easy. While telomeres might keep the cells alive for a longer time, there is another clock ticking away in our body. The irony is, if we stop the clock, time may pass us by while we stand rooted to the crossroads of evolution, unable to move on. This time, the culprit is the DNA repair system in our body. The DNA in every cell is constantly being damaged and repaired. But like a faulty plumber, the repair process is far from perfect. "Aging is simply a byproduct of the repair deficit," says Roy L. Walford, a USA-based gerontologist. But the defect also leaves scope for mutation-and thus evolution. If we perfect the repair system, chances are we would remain as we are—till time itself ceases to be. Are we perfect enough to afford this risk?

mai multe detalii pe:
http://www.lifepositive.com/Mind/evolution...mmortality.html

Vezi postareaKahila, la Nov 23 2008, 04:48 PM, a spus:

E bine sa traim vesnic?.Nu doresc nimanui sa traiasca vesnic, fie ea o vietuire in fericire deplina fie in chinuri oribile. E mai chinuitoare nemurirea decat orice tortura posibila din acest univers. Asa ca pentru mine a trai in viata aceasta cu scopul de a dobandi nemurirea alaturi de o divinitate e nu numai non-sens, dar si o mare pierdere de vreme...
Frica de moarte este singura care tine oamenii aproape de crestinism. Totul se rezuma la ce se intampla dupa deces..deoarce spaima de intunerric este cea mai mare spaimaa omenirii.

Who wants to live forever?
Who dares to love forever?

Queen

Cine mai stie cum e mai bine? Totusi, in viata noastra de muritori ne vine greu sa gasim fericirea; cum ar fi daca am cauta-o pentru totdeauna, nemuritori fiind?
A scris Virginia Woolf un roman, 'Orlando', in care eroul principal traieste pe parcursul mai multor secole, pe parcursul mai multor epoci. Cauta un sens al vietii, cauta raspunsuri la intrebari, nu gaseste un sens al vietii nici peste secole...

Aceasta postare a fost editata de Sarah N....: 24 November 2008 - 09:22 PM

0

#64 Utilizator offline   american :) 

• proud to be an American
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 03-November 08

Scris 24 November 2008 - 09:26 PM

Nu am citit nici un comentariu dar dupa parerea mea sufletul este nemuritor. Cred in reincarnare si logica ei ma satisface perfect. Dupa ce ajungem precum un sfant nu ne mai reincarnam, ne contopim asa perfecti cu Dumnezeu sau cu energia suprema sau cu mama natura sau ...cum vrea sa-i zica fiecare.
0

#65 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 24 November 2008 - 10:21 PM

Vezi postareamica_curioasa, la Nov 24 2008, 07:51 PM, a spus:

de teorie suntem satui. ajuta-ne sa nu ne mai fie frig, foame, sete... sa ne iubim si sa nu mai fim egoisti.

Asta depinde de tine cat de deschisa esti... daca ai lasa egoul deoparte si te-ai deschide catre orice posibilitate atunci vei observa ca avem dreptate

Vezi postareamica_curioasa, la Nov 24 2008, 08:24 PM, a spus:

aplici ceea ce promovezi sau esti doar un tzap moralist?

Eu personal incerc sa aplic cat mai mult....
in asta consta elevarea...

Vezi postareamia b, la Nov 24 2008, 09:26 PM, a spus:

Nu am citit nici un comentariu dar dupa parerea mea sufletul este nemuritor. Cred in reincarnare si logica ei ma satisface perfect. Dupa ce ajungem precum un sfant nu ne mai reincarnam, ne contopim asa perfecti cu Dumnezeu sau cu energia suprema sau cu mama natura sau ...cum vrea sa-i zica fiecare.

exact... a deveni sfant este acelasi lucru cu mantuirea (iluminarea) , dar depide acum daca ne mai intrupam sau nu... teoretic trebuie sa atingem si eliberarea de ignoranta iar asta e ceva diferit...
alchmistii se foloseau de piatra filosofala ptr a deveni nemuritori(atata timp cat isi administrau din piatra filo in organism), iar aceasta nu oferea doar nemurire ci si purificare... astfel elevarea devenea mult mai usoara...si in loc sa te intrupezi de cate ori ar avea un om nevoie(la unii e mai putin , la altii mai mult, in functie de eforturile fiecaruia) ramai si faci totul intr-o zingura viata... cam asta e scopul nemuririi ( cere poate inceta in momentul in care doresti tu -daca vrei nai decat sa traiesti vesnic - cestia aia cu ii vezi pe toti cum mor... o sa ti se para pana la urma odata cu elevare un ciclu de elevare...si o sa spui ca este ceva normal, la fel ca tot sistemul asta...si o sa stai fara sa intervii... probabil ca o sa filosofezi despre fericire si mai stiu eu ce...)

PS: stim cu totii ca sufletul e nemuritor... aici e vb de nemurire fizica...:crazy:

Vezi postareaSarah N...., la Nov 24 2008, 09:20 PM, a spus:

It all started when a group of scientists from the University of Texas found that adding an enzyme called telomerase to normal human cells allowed them to continue dividing 20 times longer—without triggering off tumors. What prompted the experiment was the discovery that portions of telomeres, the end parts of DNA strands, fall out with each cell division. When no telomere is left, the cell ceases to divide. Restoring it artificially could allow the cells to divide beyond the Hayflick limit.
Cheating nature, however, might not be that easy. While telomeres might keep the cells alive for a longer time, there is another clock ticking away in our body. The irony is, if we stop the clock, time may pass us by while we stand rooted to the crossroads of evolution, unable to move on. This time, the culprit is the DNA repair system in our body. The DNA in every cell is constantly being damaged and repaired. But like a faulty plumber, the repair process is far from perfect. "Aging is simply a byproduct of the repair deficit," says Roy L. Walford, a USA-based gerontologist. But the defect also leaves scope for mutation-and thus evolution. If we perfect the repair system, chances are we would remain as we are—till time itself ceases to be. Are we perfect enough to afford this risk?

Aici se mai tine cont si de catenele ADN-ului care s-a demonstrat inclusiv biologic ca sunt 12... din care 2 active... si 10 inactive care se vad foarte greu... si-au dat seama cand au observat in urma unui test de ADN ca un individ avea mai multe catene... Aceste catene se activeaza... si pe masua activarii lor creste capacitatea de gandire si ne folosim din ce in ce mai mult din creier (la fiecare catena activa a ADN-ului folosim aprox. 8% din creier , deci la 2 active folosim maxim 15-16%(cei super destepti) ceea ce s-a si demonstrat ). o sa postez ceva legat de ADN si catenele lui...

Aceasta postare a fost editata de Ingp: 24 November 2008 - 10:23 PM

0

#66 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 24 November 2008 - 11:32 PM

Vezi postareavali_, la Nov 24 2008, 09:14 PM, a spus:

logic ca aplic .

deci tu nu mai mananci mancare ca restul oamenilor...tu te hranesti cu...aer!

Vezi postareaIngp, la Nov 24 2008, 10:21 PM, a spus:

Asta depinde de tine cat de deschisa esti... daca ai lasa egoul deoparte si te-ai deschide catre orice posibilitate atunci vei observa ca avem dreptate

sunt deschisa, dar nu mai sunt copil sa nu pot face diferenta dintre lumea reala si lumea inchipuita.
daca n-am reusit in copilarie sa dobandesc nemurirea, de acum cam greu...
0

#67 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 25 November 2008 - 12:31 AM

Vezi postareamica_curioasa, la Nov 24 2008, 11:32 PM, a spus:

deci tu nu mai mananci mancare ca restul oamenilor...tu te hranesti cu...aer!

asta e tot ce ai inteles? pacat eu nu la asta ma refeream
0

#68 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 25 November 2008 - 01:48 PM

Vezi postareavali_, la Nov 25 2008, 12:31 AM, a spus:

Nivelul de constientizare...
Eu asi vrea sa ajung sa ma hranesc cu "aer"(prana) cu care de altfel chiar ne hranim la nivel subtil... de ce nu va ganditi la Sfintii, la pustnici cum se hraneau ei in pustiu?... mancand coaja de copac?... asa de bun era Dumnezeu cu ei ptr ca isi inchinau viata Lui?...
0

#69 Utilizator offline   LikeThisPoppy 

• stop
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 14-April 07

Scris 25 November 2008 - 04:00 PM

Vezi postareavali_, la Nov 25 2008, 12:31 AM, a spus:

atunci nu e nicio diferenta in tine si restul... adica e una. tu crezi in basme!
0

#70 Utilizator offline   vali_ 

• PipPipPipPipPipPip

Scris 25 November 2008 - 04:06 PM

Vezi postareaIngp, la Nov 25 2008, 01:48 PM, a spus:

Nivelul de constientizare...
Eu asi vrea sa ajung sa ma hranesc cu "aer"(prana) cu care de altfel chiar ne hranim la nivel subtil... de ce nu va ganditi la Sfintii, la pustnici cum se hraneau ei in pustiu?... mancand coaja de copac?... asa de bun era Dumnezeu cu ei ptr ca isi inchinau viata Lui?...

i-am zis ca am incercat un post negru si ca atunci cand simteam foamea foarte pregnant meditam . din tot ce am scris ea a dedus ca ma hranesc doar cu prana so nu imi voi mai toci degetele pe taste
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • « Prima
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Spiritualitate practica **Lux**  297 19.814
Replici noi Practica de QiGong interzisa in China
De ce oare ?
Pranajack  1 1.116
Hot Topic (New) A prevazut cineva criza actuala? thunami  57 7.607
Hot Topic (New) Este oare constiinta cea mai puternica arma a omului? samoilaaa  41 6.405
Hot Topic (New) Atasamente Crop Circles
ce se stie despre mesajele din lanurile de grau?
Pippo  250 16.156