sau Inregistrare

• 26 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Nemurirea fizica Ce parere aveti? Este posibila? Evaluare topic: - - - - -

#231 Utilizator offline   vali_ 

• sint parte din dumnezeul adevarat .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 17-February 07

Scris 20 December 2010 - 06:21 PM

Vezi postareaAnubisAnubis, la Dec 20 2010, 06:02 PM, a spus:

Da asa este ...se vorbeste de tantra de mana stanga provenita de la Tilopa, Naropa,Marpa si Milarepa. Am citit cu atentie Marpa Traducatorul.A mai aparut si Dansatoarea Celesta .
Ce sa-i faci...trebuie sa traiasca si unii (sa-si ia salariul).

Ciudat e ca unii nici macar nu sunt atenti la topic...deoarece nu am sustinut niciodata ideea nemuriri corpului fizic, ci doar prelungirea vietii.
Si in Autobiografia unui Yoghin a lui Yogananda se vorbeste de un yoghin renumit ce avea peste trei sute si ceva de ani.

Eu cred totusi ca asta cu contrazicerea fara dovezi denota ceva frustrari la baza, deoarece o asa incrancenare e generata de obicei de o teama interioara si de o rigiditate copilareasca.

Cand unul spune ca nu-i asa...nu prea iti pasa...cand sunt 2 la fel...dar cand mai toti spun altfel ...ar trebui sa-ti pui serios intrebarea ce anume problema ai. Asa, Vali ca eu ii las in pace, dar NLP-ul nu o sa-l tolerez...si asta stiu ei bine de ce.Multumesc.

atatia ani de habotnicie ,mesaje subliminale ,manipulare... isi spun cuvantul. mintile s-au inchis si nu accepta decat dogma .
nu mai gandesc singuri si organele abilitate statul , biserica .. le-au confiscat si explicat ca numai prin ele se poate face anumite chestii.
de ex: impartasania , daca la inceput o facea cel in casa caruia se tinea adunarea astazi doar preotul poate sa te impartaseasca si se numeste taina , :hi:
0

#232 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 27 December 2010 - 10:41 PM

Vezi postareavali_, la Dec 20 2010, 05:18 PM, a spus:

parca in marpa traducatorul se vorbeste de un maestru care avea peste 1200 de ani . incearca sa treci peste blocajele lor dogmatice cand ai ceva de spus. orice ai zice sau face se va gasi macar unul care nu e de acord cu ceea ce sustii.

Exista pe undeva astfel de oameni?
Oricum deja se lucreaza la marirea duratei de viata, la modul serios.
0

#233 Utilizator offline   Nemo! 

• .
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 24-November 09

Scris 08 January 2011 - 03:38 PM

Daca omenirea ar mai avea la dispozitie vreo 1000 de ani, ar afla nemurirea manipuland genele... ce pacat ca nu mai are ragaz. Oricum aia ar fi fost numai pt bogati... egalitatea nu e pt catei.
1

#234 Utilizator offline   NASTYPRIMUL 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-October 08

Scris 08 January 2011 - 09:23 PM

Vezi postareaKosmotro, la Jan 8 2011, 03:38 PM, a spus:

Daca omenirea ar mai avea la dispozitie vreo 1000 de ani, ar afla nemurirea manipuland genele... ce pacat ca nu mai are ragaz. Oricum aia ar fi fost numai pt bogati... egalitatea nu e pt catei.

Va fi ptr toti, daca va fi. Dar nu va fi prin metode externe, ci interne, dar dupa ce vom trece prin....incercari gen extern.
1

#235 Utilizator offline   andi_ 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 22-November 07

Scris 10 January 2011 - 05:45 PM

Vezi postareaNASTYPRIMUL, la Jan 8 2011, 09:23 PM, a spus:

Va fi ptr toti, daca va fi. Dar nu va fi prin metode externe, ci interne, dar dupa ce vom trece prin....incercari gen extern.

la ce incercari te referi?
0

#236 Utilizator offline   Skorzeny 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 26-April 11

Scris 18 May 2011 - 08:42 PM

Vezi postareaElias Artistul, la 22 November 2008 - 05:20 PM, a spus:

OSunt nemuritori care au trait 3000 de ani si apoi au murit... dar nu ptr ca pana acolo au putut trai ci ptr ca si terminasera misiunea care si-au aleso ...

La afirmatia asta cred ca mintea lui Lacan ar fi numai noduri Moebius...

Dragii mei iubitori de New Age, de ce va-ti dori imortalitatea biologica? Incepand cu misticii Epocii de Piatra, trecand prin gnosticism si terminand cu C. Castaneda si P. Brunton, toti propavaduiau o eliberare, o transcendere a ''barierelor'' fizice. De ce sa ramai inchis in inchisoarea trupului?
Asta imi aduce aminte de o formatie nostima, pe numele ei Cradle of Filth, ce avea o melodie numita ''Principle of Evil made flesh''.

Apropo, ma gandesc sa-mi iau ''Biblia cu ilustratii pentru copii'', care e cica cu abtibilduri. Poate o sa gasesc dubluri la abtibilduri... E careva interesat de un eventual schimb?
1

#237 Utilizator offline   Aseneth 

• cetate de refugiu
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 01-December 10

Scris 18 May 2011 - 08:55 PM

Vezi postareaSkorzeny, la 18 May 2011 - 08:42 PM, a spus:

Chiar sunt nemuritori care au trait 3000 de ani, pana le-a taiat dancan maclaud capu'
:tease:
2

#238 Utilizator offline   Abc2009ro 

• ◕‿◕Sempiternal cuteness◕‿◕
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 15-April 10

Scris 19 May 2011 - 12:12 AM

De ce sa ramai inchis in inchisoarea trupului?

Pentru ca asta esti tu: trupul tau. Poate se va descoperi vreo eliberare de acest corp, dar pana atunci esti doar corpul tau.

Vezi postareaVerid, la 18 May 2011 - 08:55 PM, a spus:

Chiar sunt nemuritori care au trait 3000 de ani, pana le-a taiat dancan maclaud capu'

Eu sunt unul dintre acei nemuritori. Doar ca eu am avut norocul sa supravietuiesc, si acum varsta mea are mai multe milenii.
1

#239 Utilizator offline   Elias Artistul 

• Eu Sunt
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 27-October 08

Scris 19 May 2011 - 08:40 AM

Dragii mei iubitori de New Age, de ce va-ti dori imortalitatea biologica? Incepand cu misticii Epocii de Piatra, trecand prin gnosticism si terminand cu C. Castaneda si P. Brunton, toti propavaduiau o eliberare, o transcendere a ''barierelor'' fizice. De ce sa ramai inchis in inchisoarea trupului?
Asta imi aduce aminte de o formatie nostima, pe numele ei Cradle of Filth, ce avea o melodie numita ''Principle of Evil made flesh''.

Apropo, ma gandesc sa-mi iau ''Biblia cu ilustratii pentru copii'', care e cica cu abtibilduri. Poate o sa gasesc dubluri la abtibilduri... E careva interesat de un eventual schimb?

Mai citat exact pe mine cu niste nume pe care nu dau doi bani!:)) Esti bun!
App... ma apuc si eu de biblia aia... zi-mi cum intru in posesia ei si de unde i-au abtipilduri! La dubluri facem schimb:)):D
0

#240 Utilizator offline   Tipareth 

• Garoafa
  • PipPip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 13-February 11

Scris 19 May 2011 - 10:05 AM

Vezi postareavali_, la 25 November 2008 - 04:06 PM, a spus:

i-am zis ca am incercat un post negru si ca atunci cand simteam foamea foarte pregnant meditam . din tot ce am scris ea a dedus ca ma hranesc doar cu prana so nu imi voi mai toci degetele pe taste

Am tinut si eu post negru, consumand doar apa. L-am tinut 1 saptamana, nu am slabit deloc, cel mult 1 kg.

Aveam energie mult mai mare si unele probleme de sanatate se ameliorasera mult - De exemplu miopia scadea de la zi la zi.

Cum te simti dupa vreo 2-3 zile? Foamea dispare cu totul. Simteam ca sunt usoara ca aerul, aproape eterica, si mintea era foarte clara, ca cerul senin vara.

Vezi postareathunami, la 11 March 2010 - 11:03 AM, a spus:

Sufletul nu e energie, e o stare pe care inca nu o putem defini pentru ca nu o cunoastem. Materia si energia sunt puncte de trecere, stari de agregare ale vietii.

Da, asa e. E foarte greu de imaginat ce poate fi dincolo de energie si informatie. Dar spiritul e dincolo, e pur si simplu altceva.

Omul deocamndata cunoaste/isi poate imagina dimensiunile materiale, energetice, informationale. Dincolo e mai greu de a patrunde cel putin pt a da o definitie cat de cat... Cel mai usor e calea negativa de a defini, adica sufletul nu e nici materie, nici energie, nici informatie... Nici, nici, nici....

Vezi postareaAnubisAnubis, la 24 November 2010 - 08:00 AM, a spus:

Se-ascund... :))

Chiar legendarul Babaji al Indiei...care are mai mult de 1000 de ani si se prezinta sub forma unui tanar de 16 ani...gasiti despre el in "Autobiografia unui Yoghin" de Paramahansa Yogananda

Nu stiu ce sa cred despre asta, deci nu comentez direct despre Babaji caci sunt pe dinafara.

DAR ce am observat eu, la oamenii longevivi, activi care ating 90-100 de ani peste. Ei arata batranei, sanatosi, apti sa se miste, sa vorbeasca sa rationeze, dar fizicul lor e stagnat cam in jurul a 60-70 de ani.

Cred ca longevitatea poate fi atinsa, dar exista un prag important varsta de 60-70 ani. Cu asta se merge inainte si infatisarea poate stagna, imbatranirea ingheta la inceputurile ei.

Nu cred ca poti atinge si depasi suta aratand ca de 30-40 ani. E o observatie personala, dupa privitul multor poze cu oameni longevivi, oameni normali, yoghini, calugari etc

De ce pragul asta de varsta de 60-70 ani e asa de important? NU stiu sincer dar se vede. Banuiesc ca are legatura cu raritul,incetatul sau controlatul activitatii sexuale umane.

Vezi postareaElias Artistul, la 08 December 2010 - 10:15 AM, a spus:

In primul rand a fi nemuritor nu inseamna vesnic! Asa zisa nemurire este stans legata de utilitatea fiintei! Natura transforma ceea ce este inutil in ceva util! Daca noi am fi utili atat celor din jurul nostru cat si planetei ne-am prelungi durata de viata la cateva sute de ani!

Nu prea cred in criteriul asta. Sunt oameni exceptionali pe toate planurile inclusiv spiritual, care au murit de tineri, si mai sunt loaze, vai si amar de capul lor, inclusiv criminali de razboi, care au atins varste venerabile.

Aceasta postare a fost editata de Tipareth: 19 May 2011 - 10:13 AM

0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 26 Pagini +
  • « Prima
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Coincidente
sau nu ....
Maąt  35 8.795
Hot Topic (New) Atasamente Crop Circles
ce se stie despre mesajele din lanurile de grau?
Pippo  250 16.156
Hot Topic (New) Ne nastem mai devreme sau mai tarziu de termen
cum ne influenteaza viata?
Sarah N....  48 6.992
Hot Topic (New) Atasamente Carti interesante
-ce merita citit si ce nu -
Fluturel  131 45.812
Replici noi Descoperire istorica intr-un simbol vechi de mii de ani Danfodor  5 1.195