malitzia, la Dec 15 2009, 10:29 AM, a spus:
Sigur ca exista si oameni nemuritori. Credeti ca basmele si povestirile cu astefel de persoane sunt pura fantezie? Nu! In spatele aprentelor se afla o lume pe care noi nu o mai percepem ca fiind reala, dar ea exista indiferent de ce credem noi.
Se-ascund...

)
malitzia, la Dec 17 2009, 11:17 AM, a spus:
Personal nu cunosc niciunul (nu am am eu fata de asa companie, desi mi-ar palcea ), dar am auzit ca sunt multi maestri in Tibet de exemplu, care traiesc cu acelasi corp de mii de ani. Ar mai fi Contele de Saint-Germain si Cagliostro.
Chiar legendarul Babaji al Indiei...care are mai mult de 1000 de ani si se prezinta sub forma unui tanar de 16 ani...gasiti despre el in "Autobiografia unui Yoghin" de Paramahansa Yogananda
[quote name='Ingp' date='Dec 5 2008, 08:27 PM' post='1059750811']
Alchimia ar fi un raspuns la nemurire fizica... chiar daca acest lucru in cadrul marei opere este pe plan secundar ...
purificare fiind pe primul plan... acea nemurire il ajuta pe cel care o are sa se purifice in timp... ptr a aplica doza finala de piatra filosofala si de a se purifica la maxim (pana ajunge la nivelul Scanteii Divine).
Nemurirea nu poate exista atata timp cat individul are un mod defectuos de viatza... cum nici piatra alchemica nu o poti descoperi decat daca meriti...
exact spus....dar nu chiar nemurirea fizica ci o prelungire considerabila a vietii. E bine ca te preocupa astfel de lucruri, deoarece asa nu iti pierzi continuitatea constiintei si faci ca experientele sa te apropie mai repede de Divin, pana la identificare totala si clipa de clipa.(de fapt sata-i scopul , nu aurul cel mult ravnit de neaveniti)
Pentru detalii in ceea ce priveste prelungirea vietii...va recomand cartile de alchimie aparute in comert (in romana) :Rosarium philosopharum, Atalanta Fugiens, Nicolas Flamel, Ars Alchimica a lui Paracelsus, Misterul catedralelor -Foulcaneli...iar restul...mai vb.(in editura Herald apar majoritatea)
(Cei care se tot contrazic, ar fi bine sa se documenteze , deoarece daca nu vedem soarele dupa munte, nu inseamna ca nu exista.)Au fost multi alchimisti care au demonstrat public ca se poate, au facut destule demonstratii prezente si acum in marile muzee, s-au afirmat destul in preajma oamenilor importanti de-atunci...si or sa continue...)
Aceasta postare a fost editata de AnubisEdy: 24 November 2010 - 08:17 AM