Nemurirea fizica Ce parere aveti? Este posibila?
Scris 09 February 2010 - 09:06 AM
Nemuritor sau mai bine spus Longeviv pana cand vrei tu traiesti sunt aceea care au o misiune deosebit de importanta care se duce mult in timp! A existat in India un nemuritor care a stat in vazul tuturor timp de 3000 de ani in meditatie, iar odata pe an iesea din starea meditativa scria un catren pe o frunza de palmier, iar apoi se aseza la tulpina altui copac(3000 de ani, 3000 de catrene, 3000 de copaci). Dupa ce a scris cele 3000 de poeme a spus miilor de oameni care stateau adunati zilnic in jurul sau ca daca vor urma invataturile celor 3000 de catrene ale sale vor deveni nemuritori si se vor Ilumina si ca el si-a terminat misiunea intre oameni. Apoi s-a intins pe jos si a murit pe loc!
Un nemuritor traieste doar atat cat este nevoie pentru asi ideplini misiunea sa si nu mai mult!
Nemuritor nu poate fi cel ignorant ci doar cel intelept si cu un scop in viata!
De asemenea s-a observat inclusiv stiintific ca cei care au un scop in viata mai important spiritual traiesc mai mult!
Am intalnit cazuri de oameni care au spus ca ultimul lucru pe are il mai vor in viata este sa-si vada nepotelul si dupa ce a avut un nepotel si la vazut... in cateva zile a murit
Si altii care nu s-au oprit doar la un nepotel, ci la mai multi si inclusiv la stranepoti sa traiasca si sa aiba grija de ei si au trait si ptr aceeasta fara sa aiba probleme de sanatate!
Eu am auzit pe multi vb de ce sa traieasca o multime, sa imbatranesca si stea asa o gramada cu boli si tot felul de impotente! Ei bine daca esti cu o misiune importanta nemuritori devii la varsta in faza de stanganare a cresterii care este inainte de faza de imbatranire! Efectiv nu te atinge imbatranirea!
O sa mai revin pe acest subiect!
Momentan nu pot vb mai mult! Sunt ocupat!
PS: Va rog mai putine insultatii ptr cei care cred in Nemurire si Chiar si in BASME! ca e basm sau legenda in spate se afla o invatatura! Initial asa se ofereau invataturile in lume...
Scris 09 February 2010 - 05:12 PM
Scris 09 February 2010 - 06:34 PM
ma-o, la Feb 9 2010, 05:12 PM, a spus:
tocmai asta e faza... ca doar cei care au ceva de facut foarte important...au aceasta sansa...
daca nu ai dece sa mai stai aici... mori...
cei care primesc misiuni mai rezista... scopul este de a trai cat mai mult timp pentru a ajuta planeta si pe cei care locuiesc planeta sa eleveze... cei care traiesc ptr ceilalti traiesc vesnic... si nu cei care traiesc ptr ei insisi...
recomand tuturor sa citeasca Dao De Jing(cunoscut si ca Tao Te Ching)
o sa mai revin
Scris 09 February 2010 - 11:23 PM
Scris 10 February 2010 - 07:19 PM
Ovidiu_v22, la Feb 10 2010, 12:23 AM, a spus:
De ce crezi tu ca este o binecuvantare sa traiesti vesnic? Si de ce neaparat tanar? Ideea acestei vieti vesnice se refera la acumularea de cunostinte fara sincope, adica fara sa ramai repetent. Nu cred ca majoritatea dintre noi pot fi integralisti la scoala universului. deci vezi ca nu este necesara o viata vesnica si ca vrand nevrand trebuie sa trecem toti prin aceasta stare de schimbare care se numeste moarte.
Scris 12 February 2010 - 10:46 AM
Şi izgonind pe Adam, l-a aşezat în preajma grădinii celei din Eden şi a pus heruvimi şi sabie de flacără vâlvâitoare, să păzească drumul către pomul vieţii.
Asta inseamna ca cei izgoniti se pot intoarce si pot gusta din viata vesnica inainte de moartea pamanteasca.
Scris 12 February 2010 - 11:31 AM
thunami, la Feb 12 2010, 11:46 AM, a spus:
Şi izgonind pe Adam, l-a aşezat în preajma grădinii celei din Eden şi a pus heruvimi şi sabie de flacără vâlvâitoare, să păzească drumul către pomul vieţii.
Asta inseamna ca cei izgoniti se pot intoarce si pot gusta din viata vesnica inainte de moartea pamanteasca.
Hmm...ai uitat sa precizezi ca in Eden,nu aveau trup material.
Se pare ca e o legatura indisolubila intre memorie(constiinta?) si viata fizica.Daca voi continua sa traiesc fara sa stiu cine am fost nu vad ce farmec mai ar avea.
Pierderea memoriei este chiar,adevarata moarte.
Si cum spunea cineva:cind cineva imi va dovedi cu bolintinu' in mina ca are 200 de ani,voi crede in nemurirea fizica!
Desi...200 si nici 1200 de ani...nu inseamna,nemurire!
Deocamdata,unii mai norocosi fiindca,ingerul mortii trage chiulul
Aceasta postare a fost editata de Bagherra: 12 February 2010 - 11:31 AM
Scris 12 February 2010 - 11:58 AM
Bagherra, la Feb 12 2010, 11:31 AM, a spus:
Nu, Eden se zice ca e "gradina Domnului pe Pamant". Erau cat se poate de materiali.
Dar citatul nu demostreaza numai ca e posibila nemurirea fizica pentru om ci si ca ne interzisa. Nu in mod absolut. Cand o sa putem sa trecem de heruvimi* si sabia** aia atunci o sa avem iarasi acces.
Daca e sa o interpretam, si nu doar sa o luam cuvant cu cuvant, as zice ca nici un om nu merita nemurirea pana nu depaseste binele (*) si raul (**).
Daca e sa o dam mai pe lumesti, 200 de ani nu inseamna nemurire, dar nici imposibil de atins, dupa cum afirma unii "cercetatori". Cica, cf astora, daca am elimina toate glandele hormonale resposabile cu emotiile am putea ajunge pe la 170 de ani.
Dar problema fizica a degradarii e imposibil de eliminat complet pentru ca e inclusa in noi inca faza de proiectare. Pana si faptul ca respiram ne ucide - oxidarea celulelor duce la inlocuirea lor mai des, fiecare copiere (chimica) degradeaza codul pana cand degradarea e prea puternica pentru a mai functiona.
-------------------
timpul social
Aceasta postare a fost editata de Tony1024: 12 February 2010 - 11:59 AM
Scris 12 February 2010 - 12:08 PM
Bagherra, la Feb 12 2010, 11:31 AM, a spus:
Se pare ca e o legatura indisolubila intre memorie(constiinta?) si viata fizica.Daca voi continua sa traiesc fara sa stiu cine am fost nu vad ce farmec mai ar avea.
Pierderea memoriei este chiar,adevarata moarte.
Si cum spunea cineva:cind cineva imi va dovedi cu bolintinu' in mina ca are 200 de ani,voi crede in nemurirea fizica!
Desi...200 si nici 1200 de ani...nu inseamna,nemurire!
Deocamdata,unii mai norocosi fiindca,ingerul mortii trage chiulul
Nu stiu de unde stii tu ca nu aveau trup material. Sau din ce religie esti?
Vechiul Testament spune asa:
7. Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.
8. Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit, şi a pus acolo pe omul pe care-l zidise.
In concluzie, dupa aceasta ipoteza, intai a fost trupul, apoi sufletul, si abia apoi constiinta. Trupul si sufletul sunt primite (chipul si asemanarea), constiinta este dobandita (egoul).
Nemurirea fizica e posibila, e chiar o ipoteza stiintifica. Corpul uman se degradeaza pentru ca genetic nu functionam mai mult decat functioneza creierul. Marea majoritate a genelor este in stare latenta. Cand vor fi trezite - si trebuie respectata o ordine - ele vor inlatura bolile, necunoasterea, limitele si neputinta. Cand toate genele se vor activa se va intampla ceea ce ati vazut in "Stargate" despre "strabuni" si anume "inaltarea". Adica decorporalizarea si trairea doar in spirit, probabil vesnic.
Tony1024, la Feb 12 2010, 11:58 AM, a spus:
Dar citatul nu demostreaza numai ca e posibila nemurirea fizica pentru om ci si ca ne interzisa. Nu in mod absolut. Cand o sa putem sa trecem de heruvimi* si sabia** aia atunci o sa avem iarasi acces.
Daca e sa o interpretam, si nu doar sa o luam cuvant cu cuvant, as zice ca nici un om nu merita nemurirea pana nu depaseste binele (*) si raul (**).
Daca e sa o dam mai pe lumesti, 200 de ani nu inseamna nemurire, dar nici imposibil de atins, dupa cum afirma unii "cercetatori". Cica, cf astora, daca am elimina toate glandele hormonale resposabile cu emotiile am putea ajunge pe la 170 de ani.
Dar problema fizica a degradarii e imposibil de eliminat complet pentru ca e inclusa in noi inca faza de proiectare. Pana si faptul ca respiram ne ucide - oxidarea celulelor duce la inlocuirea lor mai des, fiecare copiere (chimica) degradeaza codul pana cand degradarea e prea puternica pentru a mai functiona.
-------------------
timpul social
S-a descoperit o toxina produsa si stationara in celule in urma arderilor celulare. Se apreciaza ca aceasta toxina nu poate fi eliminata si degradeaza adn-ul, producand imbatranirea. Din cate stiu s-a dat premiul Nobel pentru aceasta descoperire. Recent am vazut o stire despre cercetari avansate pentru realizarea unui detoxifiant care sa anuleze aceasta toxina - ceea ce ne-ar prelungi tineretea si viata.
Scris 06 March 2010 - 08:29 AM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Necronomicon | Kahila | 82 | 17.074 |
|
Tratat despre ezoterismul antic
ezoterism |
element22 | 7 | 1.396 |
|