Mirada-Dicovici, la Nov 21 2008, 12:56 PM, a spus:
Cand ai sa fii pe cale sa mori ai sa te rogi lui dumnezeu sa-ti dea zile sa mai traiesti si sa te vad atunci daca ai sa mai zici la fel ca e firesc.
Cand TU o sa afli ca vei muri foooarte curand si cand tot TU, prin puterea rugaciunii
te vei salva prin credinta, abia ATUNCI sa imi vorbesti TU MIE de viata si de moarte, da?
Pana atunci ridica-te, traieste, zambeste, iubeste.
Disperarea ca vei muri si speranta ca vei trai nu le-ai cunoscut pe deplin.
Ferice de tine!
Citat: IESI AFARA
Apoi: STAI JOS!
ESTI CORIJENTA LA LECTIILE VIETII.
Daca ai avea putin suflet ti-ar parea rau si n-ai mai arunca pe ecran cu astfel de insulte la adresa celor morti.
Credeam ca pe acest forum scriu doar viii! Se pare ca m-am inselat.
Un parastas, o coliva?
Mai oameni buni, voi chiar nu aveti suflet deloc. Inseamna ca pentru voi viata nu inseamna mare lucru. Chiar nu va pare deloc rau ca nu veti mai fi ?!
Avem suflet, dar il folosim corect, nu ca altii.
In plus, TRAIM. Tu nu!
Si viata inseamna mare lucru daca stii CUM sa o traiesti clipa de clipa, indif care ar fi incercarile prin care ai trece.
Sa imi para rau MIE ca nu voi mai fi?
De ce? Sunt eterna?
Sunt un simplu calator.
Spre infinit.
Deci: nu-mi pare rau decat pt ceea ce nu am facut corect in viata, imi pare rau pt cei ce nu pot sadi fericirea in ei insi si in altii, imi pare rau ca altii vad moartea inainte de viata.
Imi pare rau ca exista oameni ca tine, dar in acelsi timp sper ca cei ca tine sa vada 'luminita de la capatul tunelului'.