sau Inregistrare

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Cate tipuri de Dragoste exista? Dragostea intre o femei si un barbat Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   axentelivia 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 21-November 08

Scris 21 November 2008 - 08:28 AM

Toata lumea stie faptul ca intre o femeie si un barbat poate exista o relatie de diferite feluri. Majoritatea femeilor isi doresc o relatie serioasa, de viitor etc, dar exista cazuri in care nu numai barbatilor ci si femeilor le-ar placea o relatie mai libertina.
Sunteti de acord? Totusi cate tipuri de dragoste exista? Cate feluri de relatii? De ce avem nevoie de asa ceva?

Aceasta postare a fost editata de nightwish: 21 November 2008 - 02:00 PM

0

#2 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 19-May 08

Scris 21 November 2008 - 08:40 AM

toti suntem diferiti,toti avem propriile noastre idei si nevoi(dorinte)...pe unii ii multumeste ceva,pe altii altceva!unii sunt indragostiti,altii iubesc,alti nu,altii se distreaza mai mult,altii cauta situatii extreme...de aceea o femeie si un barbat pot fi pusi in diferite relatii....:soti,amanti,prieteni,iubiti,logodnici,parteneri de aventura...mai completez cand imi mai vine in minte!
mi se pare normal ca nu toti dintre noi cauta o relatie stabila,si asta din mai multe motive:nu vor sau nu sunt pregatiti sau le place asta!o relatie stabila ar trebui intretinuta cu iubire,cand aceasta lipseste si apare atractia e mai eficienta o relatie libertina cum spui tu!

Aceasta postare a fost editata de sado: 21 November 2008 - 08:41 AM

0

#3 Utilizator offline   axentelivia 

• Boboc
  • Pip
  • Inregistrat: 21-November 08

Scris 21 November 2008 - 08:46 AM

Vezi postareasado, la Nov 21 2008, 08:40 AM, a spus:

toti suntem diferiti,toti avem propriile noastre idei si nevoi(dorinte)...pe unii ii multumeste ceva,pe altii altceva!unii sunt indragostiti,altii iubesc,alti nu,altii se distreaza mai mult,altii cauta situatii extreme...de aceea o femeie si un barbat pot fi pusi in diferite relatii....:soti,amanti,prieteni,iubiti,logodnici,parteneri de aventura...mai completez cand imi mai vine in minte!
mi se pare normal ca nu toti dintre noi cauta o relatie stabila,si asta din mai multe motive:nu vor sau nu sunt pregatiti sau le place asta!o relatie stabila ar trebui intretinuta cu iubire,cand aceasta lipseste si apare atractia e mai eficienta o relatie libertina cum spui tu!

Da :hi: cam asa sta treaba. Fiecare gandeste si percepe lucrurile in felul lui, fiecare percepe altfel sentimentele, totusi se poate ajunge la o dragoste si o relatie suprema? Daca da atunci de cine depinde acest lucru, de el, de ea, de amandoi, de destin, educatie... Totul este relativ, dar ar fi minunat ca omenirea sa poata da un raspuns cert acestor intrebari care raman oarecum deschise... :resent:
0

#4 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 21 November 2008 - 08:46 AM

Vezi postareaaxentelivia, la Nov 21 2008, 08:46 AM, a spus:

Da :hi: cam asa sta treaba. Fiecare gandeste si percepe lucrurile in felul lui, fiecare percepe altfel sentimentele, totusi se poate ajunge la o dragoste si o relatie suprema? Daca da atunci de cine depinde acest lucru, de el, de ea, de amandoi, de destin, educatie... Totul este relativ, dar ar fi minunat ca omenirea sa poata da un raspuns cert acestor intrebari care raman oarecum deschise... :resent:

Nu exista dragoste si relatie suprema.
0

#5 Utilizator offline   american :) 

• proud to be an American
  • PipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 03-November 08

Scris 21 November 2008 - 09:04 AM

Exista un fel de suflete perechi desi eu personal as zice ca Dumnezeu e sufletul pereche al fiecarui om. Sa zicem ca sunt si sufletele perechi care orice ar face nu pot sa fie cu alte suflete fiindca li se repe ceva in ei. Ma refer la iubire sincera, pura. Se cunosc din copilarie si cresc impreuna, se iubesc si mor indragostiti. Am in familie, printre prieteni si amici si ...Si asta e.
0

#6 Utilizator offline   Moftangiu 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 25-May 07

Scris 21 November 2008 - 09:03 AM

Fiecare le percepe in felul lui si acelasi individ le percepe diferit de la caz la caz, de la relatie la relatie.
Tocmai din cauza asta nu se poate da un raspuns, pentru ca totu-i relativ, cate cazuri atatea raspunsuri.
La o dragoste suprema se poate ajunge daca te autohipnotizezi cu iluzia ca dragostea-i suprema, dar la o relatie suprema niciodata.
0

#7 Utilizator offline   american :) 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 21 November 2008 - 09:04 AM

Exista un fel de suflete perechi desi eu personal as zice ca Dumnezeu e sufletul pereche al fiecarui om. Sa zicem ca sunt si sufletele perechi care orice ar face nu pot sa fie cu alte suflete fiindca li se repe ceva in ei. Ma refer la iubire sincera, pura. Se cunosc din copilarie si cresc impreuna, se iubesc si mor indragostiti. Am in familie, printre prieteni si amici si ...Si asta e.
0

#8 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 November 2008 - 09:07 AM

o relatie suprema...hmm.suntem oameni,gresim,pacatuim,mintim etc....o relatie suprema inseamna mult mai mult decat iubire si atat.din pacate nu se poate ajunge la asa ceva.
0

#9 Utilizator offline   american :) 

• PipPipPipPipPip
  • Vezi blog

Scris 21 November 2008 - 09:09 AM

Eu cred ca se poate daca fiecare isi pune viata in sluja celuilalt.
0

#10 Utilizator offline   sado 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 21 November 2008 - 09:14 AM

Vezi postareamia b, la Nov 21 2008, 09:09 AM, a spus:

Eu cred ca se poate daca fiecare isi pune viata in sluja celuilalt.

si cum ar trebui sa faca acest lucru.facem parte dintr-o societate,avem serviciu,avem copii(care acapareaza o foarte mare atentie din partea parintilor),avem obligatii...nu traim intr-o lume de basm alergand intr-un camp cu flori fermecate si tavalindu-ne pe norii pufosi ai cerului,nu ii putem acorda celui de langa noi atentia maxima,grija maxima,etc...suntem oameni,nu personaje din basm.

Aceasta postare a fost editata de sado: 21 November 2008 - 09:14 AM

0

Impartaseste acest subiect:

• 6 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Conteaza cum arati ? * * * * * The Boss  560 31.970
Hot Topic (New) De ce? Lion79  107 8.449
Hot Topic (New) Te poti "indragosti" dintr-un vis alexx_me  70 14.308
Hot Topic (New) Atasamente Declaratii de dragoste * * * - - 'Scumpika  335 124.494
Hot Topic (New) Ne implicam sau nu? * * * - - nightwish  33 2.864