Va rog frumos daca stiti sa imi ziceti pas cu pas ! Multumesc.
Pagina 1 din 1
O intrebare mica.....
Scris 20 November 2008 - 07:49 PM
Am conceput o ,,carte" . Am 200 de foi care formeaza o carte, am coperta conceputa de mine, dar as vrea sa stiu cum as putea sa o leg. Am capsator care poate sa capseze 25 de foi. Ce altceva imi trebuie. NU vreau sa-mi ziceti ca imi trebuie aparate sau lucruri care mu se pot procura usor am doar 13 ani.
Scris 20 November 2008 - 07:55 PM
Pop Adrian, la Nov 20 2008, 08:49 PM, a spus:
Am conceput o ,,carte" . Am 200 de foi care formeaza o carte, am coperta conceputa de mine, dar as vrea sa stiu cum as putea sa o leg. Am capsator care poate sa capseze 25 de foi. Ce altceva imi trebuie. NU vreau sa-mi ziceti ca imi trebuie aparate sau lucruri care mu se pot procura usor am doar 13 ani.

pai te duci la un centru de copiere sau xerox...asa si aia iti fac cartea...adica ti-o leaga sau ce vrei tu si costa foarte putin...vreo 2-3 lei...adica cred ca iti permiti....
eu ca studenta ma duc si imi copertez cursurile asa....cum vreau eu...ca au aia aparat special...si gata
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Mare eveniment mare! Fenomen astronomic fffff rar! NU RATATI! Nu veti mai avea sansa sa apucati asa ceva. | Alethia | 5 | 14.351 |
|
|
Anonymus Kline | 29 | 5.890 |
|
poze super!
trebuie sa vedeti! |
iubita_20 | 3 | 7.909 |
|
Traducere urgenta text din engleza in romana | VictorN | 1 | 1.857 |
|
Cele mai influente femei ale planetei | Andrei | 8 | 7.254 |
Contact