Pagina 1 din 1
G-8 a murit, in sfarsit, acum se vorbeste in lume de G-20
Scris 19 November 2008 - 07:45 AM
Din noul grup fac parte si tari care in urma cu 20 de ani ingrosau grupul tarilor lumii a3a. Cert este ca lipsa G-7 si intrunirea G-20, la Washington, demonstreaza declinul financiar a ocidentului si ridicarea altor poli de putere in Asia si America Latina. Dintre ei face parte desigur si noua Rusie, superputere energetica si detinatorea unui impresionant arsenal nuclear.
Scris 19 November 2008 - 09:30 PM
Noua Rusie?
Pai tu esti rupt de realitate?
Nu vezi ca noua rusie tocmai a calcat in rahat ...si uite ca tocmai azi rubla chiar azi a inceput sa puta rau de tot?
Pai tu esti rupt de realitate?
Nu vezi ca noua rusie tocmai a calcat in rahat ...si uite ca tocmai azi rubla chiar azi a inceput sa puta rau de tot?
Scris 21 November 2008 - 07:06 PM
Oare cum poti vorbi elevat cand e vorba de parsiva politica ruseasca ...?
Ia vezi ...ziua si murdaria ...pardon ...am vrut sa spun surpriza ...vezi chiar azi cum Rusia destabilizeaza Ucraina
Ia vezi ...ziua si murdaria ...pardon ...am vrut sa spun surpriza ...vezi chiar azi cum Rusia destabilizeaza Ucraina
Aceasta postare a fost editata de Sikaryan: 21 November 2008 - 07:45 PM
Scris 22 November 2008 - 02:32 AM
Sikaryan, la Nov 21 2008, 07:06 PM, a spus:
Pai de ce Ucraina, prin un cuvantator - declara ca are probleme cu doi vecini - Romania si Rusia (nu vrea sa cedeze Ucrainei Crimea )?...au si ei dreptul de a naviga in Marea Neagra.
De ce Ucraina nu asteapta verdictul tribunalului de la Haga?...si se apuca sa faca oarece in jurul insulei Serpilor?
Scris 22 November 2008 - 09:53 AM
Sikaryan, la Nov 21 2008, 07:06 PM, a spus:
Rusul Singuratic nu vorbea de modul cum face Rusia politică, ci de puterea Rusiei. Şi, că ne place că nu ne place, Putin a refăcut acestă putere.
Mie unul nu-mi place.
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Romania - o tara de emigranti? | petru | 12 | 8.713 |
|
Cum va arata romania dupa 2008? | mariuschm | 0 | 4.339 |
|
Banca mea! | Adrian Teaca | 0 | 1.890 |