Imi puteti spune o parere, despre cam ce se petrece ? Control medical ceva sau trece de la sine, sau e ceva deosebit ?
Pagina 1 din 1
Putin ajutor va rog
Scris 18 November 2008 - 12:15 AM
Se intampla asa: uneori cand ma trezesc din somn si raman cu ochii inchisi mi se intampla sa vad imagini din casa; din fata ochilor sau din alta camera. Pare destul de real...
Imi puteti spune o parere, despre cam ce se petrece ? Control medical ceva sau trece de la sine, sau e ceva deosebit ?
Scris 18 November 2008 - 07:57 AM
gman87ro, la Nov 18 2008, 12:15 AM, a spus:
Se intampla asa: uneori cand ma trezesc din somn si raman cu ochii inchisi mi se intampla sa vad imagini din casa; din fata ochilor sau din alta camera. Pare destul de real...
Parere ...
Nu e necesar un control medical. Este vorba doar despre casa ta pe care o cunosti "cu ochii inchisi". Daca vedeai imagini din casa vecinului (in care nu ai calcat vreodata) lucrurile stateau altfel.
Scris 22 November 2008 - 02:16 PM
Ti-ai deschis ochiul al 3-lea
Si mie mi se intampla asta chiar si in plina dupa amiaza.E posibil sa te dedublezi,cum a spus vali_,insa daca iti simti trupul si e totusl ok mai ai un paas mic pana la clarviziune si catre vederea la departare(asta daca nu cumva ti le-ai desoperit deja)
Be happy,esti binecuvantat
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cronovizorul | Aarc | 30 | 13.490 |
|
doar pentru cei cu ADN 0
interesanta abordare.... |
XXII | 64 | 10.051 |