sau Inregistrare

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

schimbul de ulei Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   mircik111 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 17-November 08

Scris 17 November 2008 - 05:22 PM

SAL.De curand am achizitionat un ford focus tournier din 2003...1.8 tddi...75 de cai.din punctul meu de vedere sunt niste masini f. reusite cu un consum f. bun de motorina.Totusi mi se par prea rigide...totusi e ok pt drumurile noastre.Problema e......se apropie schimbul de ulei ....cati litri de ulei intra in motor?...ce filtre se schimba?ce consumabile in general????
Va multumesc anticipat.
0

#2 Utilizator offline   Daimyo 

• Boboc
  • Pip
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 29-December 07

Scris 19 January 2009 - 08:20 PM

- filtreu de aer
- filtru de motorina
- filtru de ulei

Ulei intra 4-5 l, dupa caz........... verifica si placutele de frana, directia :o:
0

#3 Utilizator offline   astralul 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 11-March 09

Scris 01 October 2009 - 06:31 PM

Vezi postareamircik111, la Nov 17 2008, 06:22 PM, a spus:

SAL.De curand am achizitionat un ford focus tournier din 2003...1.8 tddi...75 de cai.din punctul meu de vedere sunt niste masini f. reusite cu un consum f. bun de motorina.Totusi mi se par prea rigide...totusi e ok pt drumurile noastre.Problema e......se apropie schimbul de ulei ....cati litri de ulei intra in motor?...ce filtre se schimba?ce consumabile in general????
Va multumesc anticipat.

Am o intrebare in legatura cu schimbul de ulei: Cind se schimba uleiul la motor in cazul unui ulei 15 w 40 cu care am parcurs 3500km dar schimbul afost facut in iunie 2008. Am Opel Astra 1,6 pe benzina si am condus fara sa trec de 4000 ture/min. Undeva am citit ca uleiul trbue schimbat la 6 luni chiar daca masina a stat pe loc fiindca uleiul se oxideaza in contact cu metalul si capata caracter acid si se indica sa se testeze uleiul cu hirtie de turnesol .Am vrut sa fac acest test dar nu gasesc aceasta hirtie in comert.Astept si alte sfaturi sau pareri.Multumesc.
0

#4 Utilizator offline   fitzroy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 04-March 07

Scris 01 October 2009 - 06:44 PM

Vezi postareaastralul, la Oct 1 2009, 06:31 PM, a spus:

Am o intrebare in legatura cu schimbul de ulei: Cind se schimba uleiul la motor in cazul unui ulei 15 w 40 cu care am parcurs 3500km dar schimbul afost facut in iunie 2008. Am Opel Astra 1,6 pe benzina si am condus fara sa trec de 4000 ture/min. Undeva am citit ca uleiul trbue schimbat la 6 luni chiar daca masina a stat pe loc fiindca uleiul se oxideaza in contact cu metalul si capata caracter acid si se indica sa se testeze uleiul cu hirtie de turnesol .Am vrut sa fac acest test dar nu gasesc aceasta hirtie in comert.Astept si alte sfaturi sau pareri.Multumesc.

Lasa turnesolul si schimba uleiul. Iute :D
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

Pagina 1 din 1
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi Probleme decodare 6000 cd rds eon OriceSimpLu  1 1.652
Replici noi Limuzina lui Ceausescu roportal  15 19.635
Replici noi Aviz transportatorilor - AdBlue TransporterLogistic  0 1.861
Replici noi Opel Astra 2.0 CDTI cu Start/Stop consuma 4.5% Cristianopel  1 1.402
Replici noi La cati cai se poate urca noul Passat din 2009?
vreau sa iau un passat dar nu cc astalalt cu motor de 2000 si 110 cai
ionut_B24725  2 3.578