Loreda, la Mar 2 2009, 02:25 AM, a spus:
Asta da aberatie si sunt de acord.Intrebarea ce ma roade,poate fi un copil de 7 luni vinovat ca nu crede in Isus?Pentru asta poate el fi pedepsit cu moartea?
Doamneeee,ca maine,adica azi 2 martie(acum * ani) s-a dus si stiu ca este in pamant.Il vad si acum in ceata si ma intreb de ce nu este el azi cu noi?Nu il visez si nici nu am semn de la el ca este in Rai,cu 'mnezeu.Nu stiu nimic si nu inteleg de ce copiii trebuie iertati sau nu,in functie de pacatele parintitlor.Mi se pare o tampenie.
La dracu,ca nu ma incalzeste cu nimic ceea ce citesc aici,pur si simplu nu ma incalzeste.Il vreau inapoi,oare cer prea mult?
Si vreau sa mi se explice de ce trebuiesc copiii iertati?Nu inteleg,chiar nu.
Copiii nu fac nimic rau,pentru ce trebuiesc iertati????
Doamneeee,ca maine,adica azi 2 martie(acum * ani) s-a dus si stiu ca este in pamant.Il vad si acum in ceata si ma intreb de ce nu este el azi cu noi?Nu il visez si nici nu am semn de la el ca este in Rai,cu 'mnezeu.Nu stiu nimic si nu inteleg de ce copiii trebuie iertati sau nu,in functie de pacatele parintitlor.Mi se pare o tampenie.
La dracu,ca nu ma incalzeste cu nimic ceea ce citesc aici,pur si simplu nu ma incalzeste.Il vreau inapoi,oare cer prea mult?
Si vreau sa mi se explice de ce trebuiesc copiii iertati?Nu inteleg,chiar nu.
Copiii nu fac nimic rau,pentru ce trebuiesc iertati????
Imi pare sincer rau pentru necazul tau
Raspunsul il gasesti la un preot ,nu pe forum, dar daca iti face bine sa discuti e in regula
Parerea mea este ca puiul tau ests cu siguranta in rai.Nu afost nimic de iertat
Contact
Facebook
Twitter
RSS