sau Inregistrare

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Control Evaluare topic: - - - - -

#1 Utilizator offline   jack_sparrow 

• Ghiocel
  • Grup: Members
  • Inregistrat: 15-November 08

Scris 15 November 2008 - 02:24 AM

Salut si buna tuturor de pe acest forum...am si eu o mare problema...si as avea nevoie de un sfat foarte util daca sunteti dragutzi sa ma ajutati...cum pot sa fac sa evit un control la doctor?...adica prietena mea vrea sa ma duca la un control dar eu nu vreau pentru ca stiu ca nu am nimic...cum pot sa fac sa evit chestia asta?...ce pot sa ii spun ca sa ii treaca ideea asta?...va rog mult dati-mi un sfat util...
0

#2 Utilizator online   Ea. 

• Muză
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 23-January 08

Scris 15 November 2008 - 02:44 AM

Vezi postareajack_sparrow, la Nov 15 2008, 02:24 AM, a spus:

Salut si buna tuturor de pe acest forum...am si eu o mare problema...si as avea nevoie de un sfat foarte util daca sunteti dragutzi sa ma ajutati...cum pot sa fac sa evit un control la doctor?...adica prietena mea vrea sa ma duca la un control dar eu nu vreau pentru ca stiu ca nu am nimic...cum pot sa fac sa evit chestia asta?...ce pot sa ii spun ca sa ii treaca ideea asta?...va rog mult dati-mi un sfat util...

ete la el . nu stiai ca e sanatos sa faci controale? si eu am avut problema asta ... si idiotu nu a colaborat . e o josnicie
0

#3 Utilizator offline   Naeema 

• Urzica
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Inregistrat: 07-May 08

Scris 15 November 2008 - 02:52 AM

Vezi postareajack_sparrow, la Nov 14 2008, 07:24 PM, a spus:

Presupun corect ca controlul acela este pentru STD's ? De ce te impotrivesti asa? Pai tocmai,pentru ca stii ca nu ai nimic fa controlul si i-ai luat ei de o grija.Ce ai de pierdut? Si cu cat mai mult te impotrivesti cu atat mai mult ai dai de banuit ca poate ai ceva de ascuns. In ziua de azi,a crede pe cineva pe cuvant in legatura cu chestii din astea,inseamna sa joci ruleta ruseasca cu corpul ba chiar si cu viata ta.

Ce-i mare scofala sa faci niste teste? Ete na.
0

#4 Utilizator offline   jack_sparrow 

• Ghiocel

Scris 15 November 2008 - 08:56 AM

deci...ideea este ca am fost intr-o situatie ciudata si a trebuit sa mint pe cineva cum ca as avea niste probleme cu inima...si prietena mea nu trebuie sa stie INCA faptul ca nu este asa...cu toate ca acum regret ca am bagat minciuna asta...si eu nu stiu ce sa ii zic ca sa evit controlul...trebuie sa gasesc o scuza foarte buna:(...nu imi plac spitalele sub nici o forma...si daca as accepta sa merg la control cu ea s-ar afla tot si nu este cazul inca...adica o sa ii spun si ei dar nu este momentul...trebuie sa gasesc o scuza foarte buna:( !
0

#5 Utilizator offline   otilia* 

• un zambet...
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 06-July 07

Scris 15 November 2008 - 09:09 AM

Vezi postareajack_sparrow, la Nov 15 2008, 10:56 AM, a spus:

deci...ideea este ca am fost intr-o situatie ciudata si a trebuit sa mint pe cineva cum ca as avea niste probleme cu inima...si prietena mea nu trebuie sa stie INCA faptul ca nu este asa...cu toate ca acum regret ca am bagat minciuna asta...si eu nu stiu ce sa ii zic ca sa evit controlul...trebuie sa gasesc o scuza foarte buna:(...nu imi plac spitalele sub nici o forma...si daca as accepta sa merg la control cu ea s-ar afla tot si nu este cazul inca...adica o sa ii spun si ei dar nu este momentul...trebuie sa gasesc o scuza foarte buna:( !

:lol:

adevarul...
0

#6 Utilizator offline   jack_sparrow 

• Ghiocel

Scris 15 November 2008 - 09:26 AM

daca zic adevarul acuma nu e bine deloc...adica o sa il spun dar nu acuma este momentul...
0

#7 Utilizator offline   heidy 

• Miss Bitch
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Full Members
  • Inregistrat: 03-November 05

Scris 15 November 2008 - 07:17 PM

Mutat la Bla Bla.
0

#8 Utilizator offline   bydy 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Moderator onorific
  • Inregistrat: 19-March 06

Scris 15 November 2008 - 07:27 PM

Vezi postareajack_sparrow, la Nov 15 2008, 09:56 AM, a spus:

:> Vrei sa stea langa tine de mila ? Halal barbat !

Si eu care credeam ca doar femeile fac asta!

Spunei ca ai dat acatiste si s-a produs minunea ! Sau nu ai niciun interes sa stie ca esti sanatos ? :lol:
0

#9 Utilizator offline   K0ntr0VerSy 

• PipPipPipPipPipPip
  • Inregistrat: 13-May 07

Scris 15 November 2008 - 08:10 PM

Eu sper sa afle cine nu trebuie sa afle ce nu trebuie sa afle.
Ca sa te inveti minte cu minciuni din astea de infantil.

Cel mai ieftin pentru tine este sa te duci si sa spui tu ca esti un bou si ca ai mintit.
Te ajuta mai mult decat te-am putea ajuta noi sa perpetuezi o minciuna.
0

#10 Utilizator offline   me and just me 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 20-February 07

Scris 16 November 2008 - 12:21 PM

Vezi postareajack_sparrow, la Nov 15 2008, 02:24 AM, a spus:

Oooo,daaaa!
Impusca-te!
0

Impartaseste acest subiect:

• 2 Pagini +
  • 1
  • 2
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Hot Topic (New) Atasamente Adevarul despre dragoste pusha_cho  48 7.732
Hot Topic (New) Razbunarea
v-ati razbunat vreodata din dragoste?
SsirI  91 6.063
Poll (No New) Chestionar:    Criterii in functie de care ne alegem partenerii / partenerele * * * * *
chestionar - maxim 5 variante de raspuns din 10
Tancut  151 5.238
Hot Topic (New) Atasamente Cum sa faci fericit un barbat bydy  168 21.047
Hot Topic (New) Certurile minore
De ce ne lasam dusi de impuls...?
Ruaraidh  25 3.992