Operatiile estetice
Scris 27 July 2004 - 01:27 PM
Ma gandesc sa atac separat acest subiect atat de vast. Asteptam parerile voastre.
Eu sunt de parere ca pe cat de blamata este aceasta tehnica, atat este de populara. In fond sunt doar restrictii de ordin material si moral, cele materiale primand.
Consider ca atat timp cat nu exista un organism care sa restrictioneze astfel de practici (la schimbarea de sex de ex exista) va deveni o moda populara, la fel ca si machiajul.
Totusi celor care se aventureaza cu bani putini si la doctori necunoscuti le-ar trebui aratate niste operatii nereusite - le vor taia serios din elan.
Pe de alta parte nu vad de ce ar trebui restrictionata, separare sociala exista dintotdeauna si va exista. Fiecare merita sa-si gaseasca pe cineva pe masura.
Eu sunt de parere ca pe cat de blamata este aceasta tehnica, atat este de populara. In fond sunt doar restrictii de ordin material si moral, cele materiale primand.
Consider ca atat timp cat nu exista un organism care sa restrictioneze astfel de practici (la schimbarea de sex de ex exista) va deveni o moda populara, la fel ca si machiajul.
Totusi celor care se aventureaza cu bani putini si la doctori necunoscuti le-ar trebui aratate niste operatii nereusite - le vor taia serios din elan.
Pe de alta parte nu vad de ce ar trebui restrictionata, separare sociala exista dintotdeauna si va exista. Fiecare merita sa-si gaseasca pe cineva pe masura.
Scris 27 July 2004 - 01:52 PM
Problema este ca se baga sa faca aceste operatii (deoarece sunt mai banoase decat altele) si medici fara pregatirea necesara.
Sunt dermatologi, orelisti care fac operatii de marire de sani (de exemplu).
Daca va faceti o operatie estetica este bine sa o faceti la un CHIRURG PLASTICIAN si la unul cu experienta.
De asemenea sunt foarte importante si conditiile in care decurge operatie:
- dotarea salii de operatie;
- experienta medicului anestezist;
- materialele folosite;
- monitorizarea postoperatorie.
Sunt medici care externeaza pacientul chiar la cateva ore dupa operatie.
Operatiile estetice in regim ambulator nu sunt recomandate decat pentru interventii minore.
E drept ca complicatii pot si la medici foarte buni cu toate ca au fost intrunite toate conditiile de mai sus dar procentele sunt mult mai mici iar complicatiile mai putin grave.
Reclama :dee : O clinica foarte buna din Timisoara unde sunt asigurate toate conditiile - Brol Medical Center.
Sunt dermatologi, orelisti care fac operatii de marire de sani (de exemplu).
Daca va faceti o operatie estetica este bine sa o faceti la un CHIRURG PLASTICIAN si la unul cu experienta.
De asemenea sunt foarte importante si conditiile in care decurge operatie:
- dotarea salii de operatie;
- experienta medicului anestezist;
- materialele folosite;
- monitorizarea postoperatorie.
Sunt medici care externeaza pacientul chiar la cateva ore dupa operatie.
Operatiile estetice in regim ambulator nu sunt recomandate decat pentru interventii minore.
E drept ca complicatii pot si la medici foarte buni cu toate ca au fost intrunite toate conditiile de mai sus dar procentele sunt mult mai mici iar complicatiile mai putin grave.
Reclama :dee : O clinica foarte buna din Timisoara unde sunt asigurate toate conditiile - Brol Medical Center.
Scris 27 July 2004 - 02:03 PM
Bine, bine, ma mai gandesc si-ti zic :pee
Edit: nu, nu-mi fac operatie daca la asta va ganditi
Edit: nu, nu-mi fac operatie daca la asta va ganditi
Scris 30 July 2004 - 12:11 PM
Dupa umila mea parere operatiile estetice sunt binevenite atunci cand e nevoie sa repari cea ce a fost candva frumos si normal si apoi in urma unui teribil accident, sa spunem, a disparut. Sunt parte a procesului de vindecare, fizica si afectiva.
Cat despre schimbarea de sex, nu am auzit inca de cazuri fericite. Din contra, pacientii au fost dezamagiti in cele mai multe cazuri ceea ce le-a afectat integritatea psihica iar pe unii i-a adus chiar la sinucidere.
Implanturile.....cred ca sunt utile doar daca esti total disperat si ai nevoie sa-ti cresti sentimentul de incredere in tine. consider totusi ca e tot un fel de "dulce minciuna"
Uratenia se mosteneste. Trist dar adevarat. :winca:
Cat despre schimbarea de sex, nu am auzit inca de cazuri fericite. Din contra, pacientii au fost dezamagiti in cele mai multe cazuri ceea ce le-a afectat integritatea psihica iar pe unii i-a adus chiar la sinucidere.
Implanturile.....cred ca sunt utile doar daca esti total disperat si ai nevoie sa-ti cresti sentimentul de incredere in tine. consider totusi ca e tot un fel de "dulce minciuna"
Uratenia se mosteneste. Trist dar adevarat. :winca:
Scris 30 July 2004 - 12:25 PM
Citeaza
ce mult adevar graesti spider ... sunt de acord cu tine.
:dee merçica!!!!
Scris 30 July 2004 - 12:25 PM
Pai la barbati e mai usor, nu trebuie operatie in general. Cateva injectii de steroizi, anabolizante, proteine si alte chestii te fac un 'mascul alpha' (cum zicea cineva). Educatia in schimb are un efect benefic pe termen lung
Scris 30 July 2004 - 01:54 PM
Citeaza
Educatia in schimb are un efect benefic pe termen lung 
Sunt de acord!
Ideea e ca pentru unii oameni frumusetea exterioara este singurul tel in viata (e adevarat ca sunt mai multe femei in aceasta categorie, dar si barbati) si atunci ajung sa recurga la cele mai disperate metode.
Eu le dau tuturor exemplul CHER-Tina Turner - in timp ce Cher nu cred ca mai are o bucata de corp neatins de bisturiu, Tina te. si la o varsta respectabila era considerata ca avand cele mai frumoase picioare
Mi se pare o masura disperata mai ales pentru ca nu intotdeauna operatiile estetice reusesc. Si atunci risti sa arati mai rau decat inainte (am vazut mai demult un documetar in acest sens)
Scris 31 July 2004 - 12:48 PM
Da, este foarte important interiorul, substratul, materia in sine. Insa este important si exteriorul. Iti ofera mai multa incredere in tine atunci cand traiesti intr-o lume plina de complexe, de false valori, mediocritate, etc. Cum spuneam, nu sunt de acord cu chirurgia estetica decat in cazuri extreme, insa de ce sa nu fim realisti si sa recunoastem ca ambalajul da bine oricand si oriunde.
Scris 22 August 2004 - 05:22 PM
AI DREPTATE BLACca CAT...LA URMA URMEI NOI AR TREBUI SA NE PLACEM ASA CUM SUNTEM SI NU SA NE FACEM ZECI DE OPERATII ESTETICE...EU CRED CA FRUMUSETEA INTERIOARA CONTEAZA MAI MULT DECAT CEA EXTERIOARA!!!!!!!!!!!!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cicatrici
o clinica buna de chirurgie plastica?... |
Vero | 2 | 6.596 |
|
|
sandracorabis | 163 | 30.245 |
|