daca poti a o rasfoiesti si sa nu schimbi nimic, atunci da, nu a fost o risipire, dar eu m-am risipit prin viata asta si nu as vrea sa ma intorc in niciun punct, as vrea sa ma odihnesc si sa visez
cateodata ma gandesc cum ar fi fost daca ... abia acum inteleg ce inseamna sa-ti para rau ca nu ai facut un lucru, preferam sa regret ca l-am facut ... dar nu sunt decat zapezi de altadata
Zapezile de altadata... Melancolie de iarna
Scris 31 January 2011 - 05:21 PM
Cand eram mica si ma inveleam cu plapuma imi placea ca era, la prima atingere, rece. Imi imaginam ca e zapada. Vroiam sa mor ingropata de zapada, sa cad intr-o prapastie, sa ma lovesc si, in starea mea semicomatoasa, sa simt fulgii reci cum ma acopera, milimetru cu milimetru. Cate vise am avut pe tema asta...
Scris 08 February 2011 - 06:00 PM
mi-e dor de vremea cand erai indragostit de mine iar eu eram prea orbita de dragostea mea ca s-o mai vad pe-a ta...mi-e dor sa ma mangai cu vocea, cu gandurile tale, mi-as da un an din viata sa pot intoarce timpul inapoi si sa-ti mai simt parfumul, atingerea, sa mai traiesc odata, altfel, acele cateva zile cu tine.. as vrea sa fi...
dar nu mai pot face nimic, e prea tarziu.
dar nu mai pot face nimic, e prea tarziu.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cu ce sunt vinovati copiii sa se imbolnaveasca de cancer ?
Fetita Lianei Stanciu diagnosticata cu cancer la nici 2 ani |
Maąt | 184 | 18.747 |
|
Microbuzul Pedepsitilor
Toti elevii din microbuz pedepsiti |
Anonymus Kline | 11 | 4.095 |
|
Nevoie de ajutor...
sau cam asa ceva |
smile1110 | 10 | 4.607 |
|
|