Carta pentru Compasiune Luptatorii Luminii au deschis biroul de recrutare!
Scris 24 November 2008 - 06:09 AM
Scris 29 November 2008 - 01:25 AM
Da, agitati-va sa dati bani........
Ecclesiast 2
26Căci El dă omului plăcut Lui īnţelepciune, ştiinţă şi bucurie; dar celui păcătos īi dă grija să strīngă şi s'adune, ca să dea celui plăcut lui Dumnezeu! Şi aceasta este o deşertăciune şi goană după vīnt.
Ecclesiast 2
26Căci El dă omului plăcut Lui īnţelepciune, ştiinţă şi bucurie; dar celui păcătos īi dă grija să strīngă şi s'adune, ca să dea celui plăcut lui Dumnezeu! Şi aceasta este o deşertăciune şi goană după vīnt.
Aceasta postare a fost editata de zexelica: 29 November 2008 - 01:26 AM
Scris 29 November 2008 - 01:26 AM
zexelica, la Nov 29 2008, 02:25 AM, a spus:
Da, agitati-va sa dati bani........
Ecclesiast 2
Ecclesiast 2
inteleptule !
Scris 30 November 2008 - 12:03 AM
Luptatorii luminii = cu razboinici lui Dumnezeu ?????
Sau cu niste "soareci de biblioteca" harnici si studiosi de la sala de lectura a bibliotecii universitatii?
Sau cu niste "soareci de biblioteca" harnici si studiosi de la sala de lectura a bibliotecii universitatii?
Scris 30 November 2008 - 12:05 AM
Sikaryan, la Nov 30 2008, 12:03 AM, a spus:
Luptatorii luminii = cu razboinici lui Dumnezeu ?????
Luptatorii Luminii = cei ce cred in iubire si bunatate dincolo de ideiile caraghioase pe care le au unii sau altii....
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
un moment de sinceritate | elenutzabalenutza | 45 | 11.818 |
|
Oare exista bine si rau ? dumnezeu si lucifer ? | kta20kta | 12 | 9.524 |
|
Vorbeste cu Dumnezeu
Un chat in care vorbesti cu un Dumnezeu virtual |
Ev1l Dev1l | 15 | 7.340 |