dragoste m dragoste m
Scris 12 November 2008 - 02:24 PM
nicnic3, la Nov 12 2008, 12:09 PM, a spus:
Cu siguranta se poate, da' poate n-are detalii de oferit.
Ca in topicul ala cu maritatul animalutelor
: mic, pufos si mancacios, caut famelie spre adoptie 
Ca in topicul ala cu maritatul animalutelor
Am o prietena de aproape 1 an dar nu suntem in acelasi oras. .ea vrea sa ma mut la ea , in oras dar eu nu gasesc servici . asta e problema . ce ma sfatuiti sa fac_
Scris 12 November 2008 - 02:40 PM
Eu zic sa-ti cauti o prietena la tine-n oras.
Eu nu va inteleg pe astia care tineti neaparat sa aveti relatii la distanta; de parca toate femeile si barbatii s-au epuizat local. Eu mereu m-am ferit de situatiile de gen; doar vad si eu la altii cum isi pierd timp degeaba... (foare rar iese ceva bun dintr-o astfel de experienta)
Eu nu va inteleg pe astia care tineti neaparat sa aveti relatii la distanta; de parca toate femeile si barbatii s-au epuizat local. Eu mereu m-am ferit de situatiile de gen; doar vad si eu la altii cum isi pierd timp degeaba... (foare rar iese ceva bun dintr-o astfel de experienta)
Scris 12 November 2008 - 02:41 PM
noellid, la Nov 12 2008, 10:41 AM, a spus:
ce intrebare e asta?
cati ani ai?
cati ani ai?
81 , clar
Enchantress, la Nov 12 2008, 01:40 PM, a spus:
Eu zic sa-ti cauti o prietena la tine-n oras.
Ce punct de vedere monoton si marginit
Cum s-ar zice - local
Scris 12 November 2008 - 02:43 PM
E nascut in `81 baiatul...de ce sunteti rautaciosi? si uraciosi.
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Dragoste/sex in zapada
optiunea mea :-)) |
LYDYA.... | 130 | 12.088 |
|
Dragoste de caine ? | Strut | 9 | 1.223 |
|
Cat rezisti fara sex ?