Nu mai am incredere in barbati
Scris 10 November 2008 - 09:13 PM
Eu nu am incredere in barbatii de langa mine.... de ce ? nu stiu...nici unu nu reuseste sa imi inspire incredere,am fost oarba atunci cand nu a trebuit si am avut incredere neconditionata in ei si acum sufar... cam asta e...bine unii stiti cate ceva,unii nu ,insa nu asta e important ci parerea voastra referitoare la neincrederea multor femei in barbati,pentru ca nu numai eu sunt asa...mai sunt si multe alte femei.
Scris 10 November 2008 - 09:18 PM
Canalizeaza-ti toata incredrea asupra femeilor. Ele ti-o vor trage mult mai sanatos si din mai multe puncte de vedere.
Scris 10 November 2008 - 09:20 PM
just...you, la Nov 10 2008, 09:13 PM, a spus:
Eu nu am incredere in barbatii de langa mine.... de ce ? nu stiu...nici unu nu reuseste sa imi inspire incredere,am fost oarba atunci cand nu a trebuit si am avut incredere neconditionata in ei si acum sufar... cam asta e...bine unii stiti cate ceva,unii nu ,insa nu asta e important ci parerea voastra referitoare la neincrederea multor femei in barbati,pentru ca nu numai eu sunt asa...mai sunt si multe alte femei.
nu te afli in locul potrivit..
Scris 10 November 2008 - 09:22 PM
sa inteleg ca este un topic pentru lesbiene...
pai ziceti suratelor asa....
pai ziceti suratelor asa....
Scris 10 November 2008 - 09:23 PM
Adica mi se pare o prostie sa spui: "nu am incredere in femei", "nu am incredere in barbati". Fie ai incredere in toti fie in niciunul. Parerea mea.
Scris 10 November 2008 - 09:26 PM
Aveti incredere 100% in partenerul de viata? Nici mie nu-mi ofer procentul maxim...
Cred ca da-ul va ramane pe 0.
Cred ca da-ul va ramane pe 0.
Aceasta postare a fost editata de Aistringas: 10 November 2008 - 09:27 PM
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Cararile nebanuite ale dragostei | nightwish | 75 | 11.819 |
|
|
**Lux** | 109 | 12.021 |