Caut desenator teme combinate
Scris 10 November 2008 - 12:43 PM
Cine desenează frumos sau știe pe cineva care desenează f frumos? Vreau să colaborăm pentru un proiect foarte interesant care necesită multă imaginație și skill, și o să aducă și bani/faimă de altfel. Trebuie ca respectivul să fie capabil să deseneze īn nuanțe de gri spre exemplu un călăreț īnarmat sau un pack de achillobator giganticus, cāt mai fioroși, precum:
pythonelmer.deviantart.com/art/Raptor-27475067
Desigur n-o sa arate chiar asa si n-am pretentia sa fie atat de reusiti. Desenele necesare sunt foarte variate, de la harți la scene de luptă. Poza principală va trebui să fie color la acest nivel calitativ:
www.deviantart.com/print/2282065/
Pentru mai multe informații telefon 0722.330.348 sau ym elite_nabukadnezar sau msn elite_nabukadnezar@hotmail.com
Pozele vor fi publicate in toata lumea si copyright-ul va apartine desenatorului in tara si va fi transferat unor edituri in strainatate.
pythonelmer.deviantart.com/art/Raptor-27475067
Desigur n-o sa arate chiar asa si n-am pretentia sa fie atat de reusiti. Desenele necesare sunt foarte variate, de la harți la scene de luptă. Poza principală va trebui să fie color la acest nivel calitativ:
www.deviantart.com/print/2282065/
Pentru mai multe informații telefon 0722.330.348 sau ym elite_nabukadnezar sau msn elite_nabukadnezar@hotmail.com
Pozele vor fi publicate in toata lumea si copyright-ul va apartine desenatorului in tara si va fi transferat unor edituri in strainatate.
Scris 11 November 2008 - 07:07 PM
Contract cand īncepe publicarea, īnainte de asta nu și-ar avea rostul. Oricum nu putem publica fără permisiunea desenatorului evident.
Aceasta postare a fost editata de Nabukadnezar: 11 November 2008 - 07:13 PM
Scris 12 November 2008 - 08:46 AM
Adica eu desenez, tu-mi folosesti desenele si ma aburesti ca faci contract dupa publicare?
Hehehe, ma uitam la stan si bran cu multi ani in urma
!
Succes!
Hehehe, ma uitam la stan si bran cu multi ani in urma
Succes!
Impartaseste acest subiect:
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
Buna!
... |