Pagina 1 din 1
Probleme legate de calculator
Scris 09 November 2008 - 04:45 PM
Am si eu o problema cu calculatorul,am avut virusi in el am reinstalat windows-u dupa care am downloadat NOD32 antivirus,am mai luat cate ceva dupa dupa net un film,un joc iar acum imi apare cand intru pe net C:/WINDOWS/SYSTEM32/geBsts...33792 si altul la fel,C:WINDOWS/system32/pmnOe iar la protection status imi apare NUMBER OF BLOCK ATACKS: 6112,care creste si creste fara oprire nu stiu ce sa mai fac oare o sa mi se distruga calc?Nici Restore nu pot sa-i dai ca nu-mi da voie sa aleg o data din urma.
te rog ajuta-ma.
Scris 10 November 2008 - 02:05 PM
Scaneaza cu Malware Bytes Antimalware: http://www.malwarebytes.org/
Scris 26 November 2008 - 11:37 AM
gabrielviziru, la Nov 9 2008, 04:45 PM, a spus:
Am si eu o problema cu calculatorul,am avut virusi in el am reinstalat windows-u dupa care am downloadat NOD32 antivirus,am mai luat cate ceva dupa dupa net un film,un joc iar acum imi apare cand intru pe net C:/WINDOWS/SYSTEM32/geBsts...33792 si altul la fel,C:WINDOWS/system32/pmnOe iar la protection status imi apare NUMBER OF BLOCK ATACKS: 6112,care creste si creste fara oprire nu stiu ce sa mai fac oare o sa mi se distruga calc?Nici Restore nu pot sa-i dai ca nu-mi da voie sa aleg o data din urma.
te rog ajuta-ma.
nod32 e un jaf mai ales versiunile cracuite de pe net....daca vrei protectie trebuie sa dai cu banu altfel iti meriti soarta....solutia e sa cumperi un antivirus ca sa ai licenta eu sugerez avast sau kaspersky...si eventual sa faci la fel si cu sistemul de operare deoarece presimt ca nici acela nu e original...
Scris 28 November 2008 - 10:35 AM
csifer, la Nov 26 2008, 11:37 AM, a spus:
nod32 e un jaf mai ales versiunile cracuite de pe net....daca vrei protectie trebuie sa dai cu banu altfel iti meriti soarta....solutia e sa cumperi un antivirus ca sa ai licenta eu sugerez avast sau kaspersky...si eventual sa faci la fel si cu sistemul de operare deoarece presimt ca nici acela nu e original...
Ai dreptate. Kaspersky rules
Deschide internet explorer, intra pe pagina Kaspersky si fa o scanare online. S-ar putea sa fii surprins de ce o sa gaseasca. Succes.
Scris 28 November 2008 - 12:14 PM
o alta idee ar fi sa faca aceasta scanare de pe site-urile mai multor antivirusi ca nu e nici unul perfect....asa se poate asigura ca face o curatare buna....si apoi sa cumpere un antivirus...
Impartaseste acest subiect:
Pagina 1 din 1
Subiecte similare
| Topic | Deschis de | Replici | Vizualizari | |
|---|---|---|---|---|
|
help plz
cum sa dezinstalez microsoft office enterprise 2007 |
luiza13 | 3 | 1.874 |
|
Windows Xp Profesional X64 edition | Fluturel | 0 | 4.859 |
|