sau Inregistrare

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Gustavo Rol - Despre Dumnezeu din perspectiva unui iluminat/sfant al zilelor noastre Evaluare topic: * * * - -

#1 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Gold Member
  • Inregistrat: 03-January 08

Scris 08 November 2008 - 09:25 PM

Cine a fost Gustavo Rol? (Topic dedicat acelora ce cauta iluminarea)
(nu am incadrat acest topic la paranormal, deoarece este profund spiritual, desi include o multime de fenomene paranormale)

Imagine amplasata

GUSTAVO ADOLFO ROL

(1903 - 1994)

http://www.gustavorol.org/

« Ogni giorno di piů mi convinco che lo sperpero della nostra esistenza risiede nell'amore che non abbiamo donato. L'amore che doniamo č la sola ricchezza che conserveremo per l'eternitŕ » Gustavo Rol

"Zilnic ma conving tot mai mult ca risipa existentei noastre consta in dragostea pe care nu am daruit-o. Dragostea pe care o daruim este singura bogatie pe care o pastram pentru eternitate." Gustavo Rol

Deschid acest topic pentru a prezenta si studia un mare om al zilelor noastre, probabil un sfant, dar in orice caz un mare intelept iluminat, si imaginea pe care ne-a lasat-o el despre Dumnezeu.

Cum materialele nu le am in romaneste, voi incerca sa mai traduc cate ceva in timp. Cine stie sau poate completa sau comenta ideile e invitat sa colaboreze, ca sa intelegem cu totii mai multe.
0

#2 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grup: Advanced Member
  • Inregistrat: 16-March 08

Scris 09 November 2008 - 10:14 AM

Vezi postareaPippo, la Nov 8 2008, 09:25 PM, a spus:

Foarte bine!Orice om are un destin si deci si o misiune pe pamant cu voia lui DUMNEZEU!Am mai spus-o si eu raman la convingerea ca doar DUMNEZEU este SFANT si BUN si asa spune si Iisus Hristos!Astept cu nerabdare sa expui ideile si experientele acestui om.
0

#3 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 November 2008 - 10:18 AM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 9 2008, 09:14 AM, a spus:

Foarte bine!Orice om are un destin si deci si o misiune pe pamant cu voia lui DUMNEZEU!Am mai spus-o si eu raman la convingerea ca doar DUMNEZEU este SFANT si BUN si asa spune si Iisus Hristos!Astept cu nerabdare sa expui ideile si experientele acestui om.

Sfant in comparatie cu restul. Se spune despre mai multi ca ar fi sfinti. Poate nu este termenul potrivit, dar pe asta il folosesc oamenii. Si dupa parerea mea si logic, nici un om nu poate fi cu adevarat SFANT.
0

#4 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 November 2008 - 10:34 AM

Vezi postareaPippo, la Nov 9 2008, 10:18 AM, a spus:

Sfant in comparatie cu restul. Se spune despre mai multi ca ar fi sfinti. Poate nu este termenul potrivit, dar pe asta il folosesc oamenii. Si dupa parerea mea si logic, nici un om nu poate fi cu adevarat SFANT.

Ce parere ai despre oamenii care ucid?De ce fac unii oameni crime?De ce nu exista Pace pe pamant?Poate un criminal sa ajunga in Imparatia Cerurilor?Ce spune Gustavo Rol despre aceste lucruri si despre Imparatia Cerurilor?
0

#5 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 November 2008 - 10:49 AM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 9 2008, 09:34 AM, a spus:

Ce parere ai despre oamenii care ucid?De ce fac unii oameni crime?De ce nu exista Pace pe pamant?Poate un criminal sa ajunga in Imparatia Cerurilor?Ce spune Gustavo Rol despre aceste lucruri si despre Imparatia Cerurilor?

Gustavo Rol nu este Biblia, ci poate deschide doar niste legaturi. Pe de alta parte, inregistrarile care ne-au ramas de la el nu sunt din pacate foarte multe, deci incercam sa intelegem ce avem la dispozitie, facand legatura cu Biblia si alte surse cu adevarat inteligente.
0

#6 Utilizator offline   umilitul 

• NIHIL SINE DEO!
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 November 2008 - 06:42 PM

Vezi postareaPippo, la Nov 9 2008, 10:49 AM, a spus:

Gustavo Rol nu este Biblia, ci poate deschide doar niste legaturi. Pe de alta parte, inregistrarile care ne-au ramas de la el nu sunt din pacate foarte multe, deci incercam sa intelegem ce avem la dispozitie, facand legatura cu Biblia si alte surse cu adevarat inteligente.

Spune ceva despre conceptia despre Univers a lui Gustavo Rol!
0

#7 Utilizator offline   Roxana@ Elena 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Grup: Silver Member
  • Inregistrat: 03-November 07

Scris 09 November 2008 - 07:03 PM

Vezi postareaPippo, la Nov 8 2008, 09:25 PM, a spus:

sfant.... ;) in ce sens? ce reprezinta un sfant? adica fara de pacat? nu cred...mai degraba il; poti cataloga un om u o minte,si o deschidere majora fata de noi ceilalti,un om sclipitor referitor la inteligenta ...si la profunzimea cuvintelor si a ideilor..insa atat
0

#8 Utilizator offline   Pippo 

• Orhidee
  • PipPipPipPipPipPip

Scris 09 November 2008 - 07:13 PM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 9 2008, 05:42 PM, a spus:

Spune ceva despre conceptia despre Univers a lui Gustavo Rol!

Nu pot spune asa oricum, trebuie sa traduc, cuvintele sunt foarte pline de substanta, rabdare. In schimb sunt in mare parte ideile pe care le transmiti tu in explicatii.

De exemplu:

"Se lascerai che il silenzio e l'amore diventino le due facce della tua energia, saprai cos'č Dio." Gustavo Rol

"Daca vei lasa ca linistea si dragostea sa devina cele doua fete ale energiei tale, vei sti ce este Dumnezeu." Gustavo Rol

Vezi postareajust...you, la Nov 9 2008, 06:03 PM, a spus:

sfant.... ;) in ce sens? ce reprezinta un sfant? adica fara de pacat? nu cred...mai degraba il; poti cataloga un om u o minte,si o deschidere majora fata de noi ceilalti,un om sclipitor referitor la inteligenta ...si la profunzimea cuvintelor si a ideilor..insa atat

Sunt destui cei pe care biserica i-a numit sfinti, dar cum spuneam, nu sunt fara de pacat, n-ar mai fi oameni. In schimb sunt sfinti in comparatie cu noi, restul... De exemplu un om caruia i s-ar putea spune sfant ar fi Arsenie Boca. De ce ii sfintesc? Nu pentru ca ii idolatrizez, ci pentru a-i promova ca un exemplu pe care sa-l intelegem, pentru noi astia care ne zbatem atata si ne chinuie intrebarile existentiale, pentru toti cei ce incearca sa inteleaga si sa simta mai mult, pentru toti cei care il cauta pe Dumnezeu. Hai sa-l gasim pe Dumnezeu pe cai normale, prin liniste, dragoste si multa intelepciune! Sa "mestecam" bine mesajele acestor oameni sfinti.
0

#9 Utilizator offline   Andrei Vlinder 

• Adevăr
  • PipPipPipPipPipPip
  • Vezi blog
  • Vezi galerie
  • Inregistrat: 16-August 07

Scris 09 November 2008 - 07:29 PM

E sfant pentru ca a inaltat pe cele mai inalte culmi niste visuri pieritoare de nimic carora oamenii li se inchina cu atata servilism ?!
0

#10 Utilizator offline   Pixy 

• pix in...pix out
  • PipPipPipPip
  • Grup: Banned
  • Inregistrat: 25-June 08

Scris 09 November 2008 - 07:37 PM

Vezi postareaPreafericitul, la Nov 9 2008, 10:34 AM, a spus:

Oamenii nu se duc in Rai si Iad pe criteriul Razboi si Pace...
0

Reclama

Impartaseste acest subiect:

• 16 Pagini +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Ultima »
  • Nu poti crea un subiect nou
  • Nu puteti raspunde pe acest topic

Subiecte similare Collapse

Topic Deschis de Replici Vizualizari
Replici noi > 2 = DA; 1 = NU? octav.c  1 505
Hot Topic (New) Molitvele Sfântului Vasile cel Mare
rugaciuni de exorcizare si blestemare
Raffael Aedrius  59 17.287
Hot Topic (New) Despre, cu si pentru atei.
topic combinat
_Radu  368 20.240
Hot Topic (New) Atasamente A intelege despre Noi si Dumnezeu
prin intrebari si raspunsuri simple
Pippo  403 18.948
Hot Topic (New) Atasamente Este Spiritul Sfant o persoana sau o putere ?
discutii despre Trinitate (perspectiva biblica)
marinaru  1.064 56.977